بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
مردیم از بی بازی چند وقته Mmorpg بازی نکردم
Tera که کلی دنگو فنگ داره برای Ip .
rift می خوام برم اما دو دلم چون pay2win هستش
aura kingdome هم خسته کننده شده
کسی بازی چیزی سراغ نداره؟
GW2 که تخفیف خورده بود رو چرا نگرفتی خوب ؟ اون همه ارزون شده بود :| چند تا از بچه های اینجا هم گرفتن بعد تخفیف ... خیلی هم دارن لذت میبرن .
ESO هم که F2P کردن ولی بازم باید بازی رو بخری پس B2P ـه
میخوای لذت ببری ؟ پس حداقل همون 50-60 تومن رو هزینه کن و یک بازی رو بخر . F2P ها همشون به درد نخورن در حال حاضر . شاید بعضی از بازیهایی گه معرفی شده خوب باشه ولی هنوز که چیزی معلوم نیس .
تنها F2P که ارزش یک بار بازی کردن رو داره بین تقریبا جدید ها Defiance ـه که من 130 تومن الکی خریده بودمش و تا بعد F2P شدن حتی دانلودش هم نکرده بودم .

+ اگه کلاینت هم کدوم رو هم خواستی دارم . طرف بزرگمهر یا رضاشهر اگه هستی میتونم بهت بدم . دیگه کمک بیشتری از من بر نمیاد :>

کسی The Secret World بازی کرده ؟
میخوام بخرم
اگه بازی کردین نظر بدین
حدود 600 ساعت بازی کردم .
خیلی از اتمسفرش خوشم میومد واسه همین اصلا شروعش کردم . quest ها خیلی جالبه و بعضی ها هم سخت بود حتی همون اول بازی ، که میرفتم guide نگاه میکردم بفهمم اصلا چجوری اون معما رو باید حل کرد :>
dungeon ها یکم مشکل داره که یعنی مشکل دانجن نیست و مشکل از خود game play بازیه که یکم خشکه ... البته بهتر شده و باید عادت کنی بهش دیگه .
قسمت های episodeـیک رو هم اگه بگیری که خیلی قشنگن بعضیاش .
به نظرم یک guest key پیدا کن از جایی و تست کن بازیو . یک جوریه که یا متنفر میشی یا خیلی خوشت میاد .
من خیلی وقته بازی نکردم اصلا نمیدونم جدیدا دیگه چه اتفاقی افتاده ... ولی تا 5-6 ماه پیش ، اینطوری بود که گفتم .

مردیم از بی بازی چند وقته Mmorpg بازی نکردم
Tera که کلی دنگو فنگ داره برای Ip .
rift می خوام برم اما دو دلم چون pay2win هستش
aura kingdome هم خسته کننده شده
کسی بازی چیزی سراغ نداره؟

ریفتم من یکی دو هفته پیش رفتم ، خیلی خلوت شده ، بیخیالش شو ...
تنها بازی خوب همون Tera که باید با مشکلش بسازی بسوزی ...
البته من یه مشکل دیگه هم داشتم که ولش کردم ، تو شهر که میرفتم (جاهای شلوغ) از بازی میپرید بیرون (فکر کنم مشکل سیستم من بود) وگرنه ای پی رو اوکی کرده بودم (حواسم بود هر وقت میخواستم برم تو بازی ای پی چک میکردم)
فعلاً دارم لیچ کینگ مولتن میزنم :(:d

میخوام بخرم
اگه بازی کردین نظر بدین
منم دارم بازی میکنم
بازی از لحاظ داستانی عالی و Solo بخوای بازی کنی خیلی سخت میشه بعضی وقتا که البته به Build که ساختی هم برمیگرده و بعضی وقتا معماهاش سخت میشه
2 یا 3 تا هم DLC جدید اومده که قسمتهای جالبی رو اضافه کرده
اگه می خوای تا ثانیه آخر نفهمی جون سالم به در میبری یا نه امتحان کن :d
البته قبلش یه سری به چوتوب بزن گیم پلی اینارو ببین
نمیشه گفت 100% خوشت میاد یا نه من یک نفر دیگه فعلا داریم بازی می کنیم

این ea کله خر زد Dawngate رو shutdown کرد از بی گیمی داریم میمیریم -_- موبا خوب چیا هست الان به غیر از lol و دوتا که تاکزیک پلیر خالیه!! Strife هم جمعیتش کمه و پر روس خره!!!

میخوام بخرم
اگه بازی کردین نظر بدین

آخرت گیمه خدایی اصلا سطحش از بقیه ی mmo ها بالاتره واینکه هم community خوبی داره و هم دولوپراش بازی رو ول نکردن و مدام بازی رو بهتر و آپدیت می کنن .....

بازی واقعا از نظر داستانی خفنه و اینکه بعضی کوئست هاش سخته باید روش فکر کنی مغز آب کن نیست ولی خوبه مثلا همین دیشب یه کوئست بود تا یه جا میری بعد بازی بهت یدونه فایل صوتی میده بعد می فهمی که پیامش از نوع مورسه بعد باید فایل صوتی رو decipher کنی تا ببینی بعد چی میشه.... خدایش اصلا فکر نمی کردم تا این حد کوئست باحالی باشه ...(البته می شد بری راهنما ببینی و کل لذت بازی رو بهم بزنی)

آخرین ویرایش:
مشکل پینگ نداره؟
P2W؟
بچه های اینجا چند نفر بازی میکنن؟
تصمیم گرقتم بگیرم
فقط راهنمایی نیاز دارم

والا اگه TSW رو میگی دیشب که پینگ من بدون کاهش پینگ خوب بود البته بعضی وقتا یه چتی میزد ولی بد نبود ......

در مورد P2w بودن من خودم کلا تو کاره pvp نیستم ولی انگار بالانس بازی بد نیست خوبه.....

تا جایی که من میدونم Vincent B1ack و من بازی می کنیم.....

والا اگه TSW رو میگی دیشب که پینگ من بدون کاهش پینگ خوب بود البته بعضی وقتا یه چتی میزد ولی بد نبود ......

در مورد P2w بودن من خودم کلا تو کاره pvp نیستم ولی انگار بالانس بازی بد نیست خوبه.....

تا جایی که من میدونم Vincent B1ack و من بازی می کنیم.....

***** مگه نیست سایتش ؟

ماهیناه باید پول میدادیم درسته ؟ یادم رفته

من این بازی رو 1 یا 2 سال پیش پیگرش بودم :دی !

***** مگه نیست سایتش ؟

ماهیناه باید پول میدادیم درسته ؟ یادم رفته

من این بازی رو 1 یا 2 سال پیش پیگرش بودم :دی !
نه فیشتر نه ماهیانه می خواد مثل GW2 فقط B2P و DLC رو اگه می خواین بخرین برای داستان و مراحل اضافه تر
قبلا ماهیانه داشت مثل اینکه ولی الان فقط باید بخریش

ریفتم من یکی دو هفته پیش رفتم ، خیلی خلوت شده ، بیخیالش شو ...
تنها بازی خوب همون Tera که باید با مشکلش بسازی بسوزی ...
البته من یه مشکل دیگه هم داشتم که ولش کردم ، تو شهر که میرفتم (جاهای شلوغ) از بازی میپرید بیرون (فکر کنم مشکل سیستم من بود) وگرنه ای پی رو اوکی کرده بودم (حواسم بود هر وقت میخواستم برم تو بازی ای پی چک میکردم)
فعلاً دارم لیچ کینگ مولتن میزنم :(:d

سرور مولتن از لحاظ پینگ اینا اذیت نمی کنه؟

سرور مولتن از لحاظ پینگ اینا اذیت نمی کنه؟

چرا ، خیلی خوب نیست ، ولی فعلاً رفیقام اونجان تا بازی خوب گیر بیاد اونجا بازی میکنم ...
باگ زیاد داره ، سرور هر دیقه down میشه و ...
تازه سرور لیچ کینگ بهترین سرورشه.

دوستان به شدت TSW رو خفن توصیه می کنم اصلا آدم چه لذتی میبره خدایی دیشب داشتیم یه کوئست رد می کردیم مخمون خفن اررور داد آخر رفتم در مورد موضوع معما توی گوگل سرچ کردم تا به جواب برسم(تو ویکی یا راهنما و اینا نرفتم کار که باید می کردمو انجام دادم)....

حالا اینا به کنار community به شدت خوبه بازی هم به کنار خیلی با حوصله وقت میزارن آدمو راهنمایی می کنن حتی بیلد پیشنهادی هم بهت میدن اصلا آدم متفیظ میشه.....

+

داشتم director letter آخری رو می خوندم نوشته بود توی توکیو یه برج هست که داستان توکیو اونجا تموم میشه هر طبقشم مهمه و یه چیزی از داستان توش گیرت میاد ولی چون تعداد طبقه هاش زیاده و نمیشه همه رو مجبور کرد که همه ی طبقه هارو برن هرکی یه سر طبقه رو رندوم میره که در کل میشه 512 تا راه مختلف برای تموم کردن اون بخش!!!!

من خودم به شدت ترغیب شدم dlc هایی که ندارم بخرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or