بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

همون‌طور که @jj191 عزیز هم گفتن هیچ تضمینی واقعا نیست ولی خب اگه خواستی با قیمت پایین‌تر یه سیم‌کارت 360 مبین نت رو دکل همراه اول بگیر (حواست باشه نوع ایرانسل نباشه) و روی اون آیپی ثابت مثلا 7 روزه ست کن. سر آیپی ثابت مبین نت یه ذره قدمت ـش بیش‌تره.
اگر مشکلت به این شکل حل شد احتمالا از سمت همراه اول هم با خرید ip static حل بشه ولی خب طبق تجربه خود من شاید اگه جلوتر از همه اینا dnsهایی که برای فروش گذاشتن رو ست کنی احتمالا مشکلت حل بشه.
تمام DNS هارو تست کردم..هیچ کدوم جواب نداد..چه پولی چه رایگان..با تحقیقاتیم که انجام دادم متوجه شدم DNS به هیچ وجه نمیتونه وضعیت NAT شمارو بهتر بکنه.

دوستان این مودم zlt x28 کدوم مدلش مناسبه ؟
مدل معمولیش که pro نیست زیاد تفاوتی با نسخه پرو داره ؟؟؟ فرکانس 5 گیگ رو پشتیبانی میکنه ؟؟
من توی منطقه ای که هستم 5جی پشتیبانی نمیشه و با مودم خودم که قدیمی هم هست اصلا سرعت خوبی ندارم برای دانلود .
تا جایی که دیدم این مودم ها امکانات بیشتری دارن و سرعت دانلود بیشتری میدن.

آخرین ویرایش:
مدل معمولیش که pro نیست زیاد تفاوتی با نسخه پرو داره ؟؟؟ فرکانس 5 گیگ رو پشتیبانی میکنه ؟؟
من توی منطقه ای که هستم 5جی پشتیبانی نمیشه و با مودم خودم که قدیمی هم هست اصلا سرعت خوبی ندارم برای دانلود .
سلام
من هر 2 تا رو دارم
تا حالا فرقی ندیدم
شاید برای کاربر حرفه ای تفاوت داشته باشن

• Like
Reactions: Augustus
سلام
من هر 2 تا رو دارم
تا حالا فرقی ندیدم
شاید برای کاربر حرفه ای تفاوت داشته باشن
نسخه معمولیش فرکانس 5 گیگا هرتز پشتیبانی میکنه ؟
شما نسبت به مودم قبلیتون تفاوتی از نظر سرعت احساس کردید ؟
بعد این ماله چه شرکتیه ؟
نسخه معمولیش همینه ؟
Screenshot 2026-08-21 at 19-17-14 خرید و قیمت مودم - روتر 3G و 4G و 5G زد ال تی - فروشگاه اینت...png

من نسخه pro اش رو دارم..طبق تحقیقاتی که از قبل داشتم تعداد آنتنهاش بیشتر از مدل معمولی هست ..حوب به طبع انتن دهی قویتری داری روی فرکانس 4g و 5g و همچنین برای جاهایی سیگنال ضعیفه مدل پرو مناسبتره..ولی تو امکانات جفتشون برابرن به شرطی که آنلاک دائم باشن.

• Like
Reactions: Augustus
من نسخه pro اش رو دارم..طبق تحقیقاتی که از قبل داشتم تعداد آنتنهاش بیشتر از مدل معمولی هست ..حوب به طبع انتن دهی قویتری داری روی فرکانس 4g و 5g و همچنین برای جاهایی سیگنال ضعیفه مدل پرو مناسبتره..ولی تو امکانات جفتشون برابرن به شرطی که آنلاک دائم باشن.
ممنون.
بعد من باید یک سیم کارت 5g بگیرم یا فعلا همین سیم کارت 4g که تو مودمم هست کار سازه ؟
از نظر دمایی برای شما مشکلی نداره ؟ چون من کامنت های خریدار ها رو میخونم میگن تا 70 درجه میره ! باید خمیر عوض بشه.

گزینه جایگزینی دی لینک یا هوآوی که حول و حوش همین قیمت ها باشه هست ؟ یا همین خوبه ؟

دوستان برای دانلود الآن از چه بسته ای روی چه سیمکارتی استفاده میکنین؟

ایرانسل هیچی برام نمیاره و همراه اولم فقط این بسته رو داره با کد *100*352#

1000038720.jpg
بسته یه هفته ای رو امتحان کردم کمتر از 20 گیگ دانلود کرد و سرعت رو به 200kbps محدود کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or