بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سلام
من یک عدد سیمکارت همراه اول دارم که فقط روی مودمم کار نمیکنه. یعنی مودم با سیمکارت ایرانسل کار میکنه، خود اون سیمکارت روی گوشی کار میکنه، ولی سیمکارت رو که توی مودم میذارم شناسایی نمیشه. الان مشکل از چیه؟ :D مودم TP Link هست و مال اپراتور خاصی نیست، چند سال پیش هم با همین مودم چنین مشکلی نداشتم و همین سیم کارت روش راحت کار میکرد. هر دو سیمکارت هم به نام خودمه یعنی فکر نکنم مشکل از رجیستری باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
سلام
من یک عدد سیمکارت همراه اول دارم که فقط روی مودمم کار نمیکنه. یعنی مودم با سیمکارت ایرانسل کار میکنه، خود اون سیمکارت روی گوشی کار میکنه، ولی سیمکارت رو که توی مودم میذارم شناسایی نمیشه. الان مشکل از چیه؟ :D مودم TP Link هست و مال اپراتور خاصی نیست، چند سال پیش هم با همین مودم چنین مشکلی نداشتم و همین سیم کارت روش راحت کار میکرد. هر دو سیمکارت هم به نام خودمه یعنی فکر نکنم مشکل از رجیستری باشه
سلام یه سیم کارت همراه اول دیگه رو هم تست کن روی مودم اگه کار کرد که احتمالا مشکل از همین سیمکارته پیشخوان دولت یه دونه جدید ازش بگیر اگر نه داخل تنظیمات مودم چک کن APN همراه اول (mcinet) ست شده باشه.
نهایتا هم یه بار مودم رو ریست کن و دوباره امتحان کن احتمال داره مشکل حل بشه

از دوستان کسی با 5G گیم های آنلاین چیزی زده ؟ از لحاظ پایداری به نسبت 4G تفاوت محسوسی بوده ؟
ببین مطلق نیست ولی معمولا به لحاظ ارتباط با دکل/cell، کلا 5G پایداری به مراتب بیش‌تری نسبت به 4G داره حتی در شرایط پارامترهای سیگنال ضعیف و latency به مراتب بهتری هم در اکثر اوقات تا دکل داره.
برای خود من زمان‌هایی بوده که LTE به شدت مشکل داشته به لحاظ jitter و نوسان پینگ (که بعید هم می‌دونم اون لحظه از خود شبکه بوده باشه) ولی چنین چیزی رو هیچ وقت با 5G ندیدم.

الان زدم مورتال کامبتم ادامش دانلود شه پشمم ریخت انصافا..روی 4G...روی 5g اصلا خوب نبود..ولی رو 4g حیرت زده شدم این سرعتو دیدم.

View attachment 416580
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم کسانی که این مودمهایرو دارن راهتمایی کنن
دیروز یه مودم zlt x28 pro خریدم که انلاکه.
تو پنلش تمام گزینهاش میاد بدون مشکل..باند میشه راحت قفل کرد..ولی وقتی روی گزینه
Local Physical Cell Locking
میرم خطای wrong url or ip adress میگیرم
هرکاری هم کردم مثل تغییر ایپی 192.168.70.1 به 192.168.0.1 نشد که نشد
با هوش مصنوعی هم کلی مسائل رو بررسی کردیم میگه این باگ فریموره
الان من باید چیکار کنم؟ خودم میتونم درستش کنم؟ یا به فروشنده بگم درستش کنه برام؟

--------------

مشکل حل شد
برای مورد اول مخصوصا سر دانلود رو سرورای سونی با کنسول، سرعت دانلود خیلی می‌تونه نوسان داشته باشه در این حد که با همین اینترنت الان ممکنه یه روز ببینی سرعت ـت تا یه چیزی حدود 8 مگابیت هم پایین اومده که تنها راهکارش هم ست کردن DNS روی کنسوله و احتمالا بعدش روی 5G هم حتی بتونی سرعت بالاتر از این هم بگیری. حتما هم مودم رو با لن یا WiFi 5ghz به کنسول وصل کن (که البته به نظر همین الانش انجام دادی)
برای مورد دوم هم X28/X28 Pro با شیوه‌های مختلف آنلاک می‌شن که یکی از فریمورها تا جایی که یادمه دقیقا برای خود من همین باگ رو داشت و از یه بخش دیگه تونستم قفل cell رو انجام بدم. الان چک کردم نتونستم خودم پیداش کنم ولی می‌دونم به راحتی قابل حله
پنل X28 رو هم سعی کن زیاد دستکاری نکنی بوده که آنلاک همینجوری خود به خود پریده سر همین داستان

سلام یه سیم کارت همراه اول دیگه رو هم تست کن روی مودم اگه کار کرد که احتمالا مشکل از همین سیمکارته پیشخوان دولت یه دونه جدید ازش بگیر اگر نه داخل تنظیمات مودم چک کن APN همراه اول (mcinet) ست شده باشه.
نهایتا هم یه بار مودم رو ریست کن و دوباره امتحان کن احتمال داره مشکل حل بشه

ببین مطلق نیست ولی معمولا به لحاظ ارتباط با دکل/cell، کلا 5G پایداری به مراتب بیش‌تری نسبت به 4G داره حتی در شرایط پارامترهای سیگنال ضعیف و latency به مراتب بهتری هم در اکثر اوقات تا دکل داره.
برای خود من زمان‌هایی بوده که LTE به شدت مشکل داشته به لحاظ jitter و نوسان پینگ (که بعید هم می‌دونم اون لحظه از خود شبکه بوده باشه) ولی چنین چیزی رو هیچ وقت با 5G ندیدم.

برای مورد اول مخصوصا سر دانلود رو سرورای سونی با کنسول، سرعت دانلود خیلی می‌تونه نوسان داشته باشه در این حد که با همین اینترنت الان ممکنه یه روز ببینی سرعت ـت تا یه چیزی حدود 8 مگابیت هم پایین اومده که تنها راهکارش هم ست کردن DNS روی کنسوله و احتمالا بعدش روی 5G هم حتی بتونی سرعت بالاتر از این هم بگیری. حتما هم مودم رو با لن یا WiFi 5ghz به کنسول وصل کن (که البته به نظر همین الانش انجام دادی)
برای مورد دوم هم X28/X28 Pro با شیوه‌های مختلف آنلاک می‌شن که یکی از فریمورها تا جایی که یادمه دقیقا برای خود من همین باگ رو داشت و از یه بخش دیگه تونستم قفل cell رو انجام بدم. الان چک کردم نتونستم خودم پیداش کنم ولی می‌دونم به راحتی قابل حله
پنل X28 رو هم سعی کن زیاد دستکاری نکنی بوده که آنلاک همینجوری خود به خود پریده سر همین داستان
اون مشکلی که داشتم این بود که با یوزر ادمین ادمین میرفتم تو ..که زنگ زدم فروشنده گفت باید با روت / ادمین بری تا دسترسی ها باز بشه ، که اوکی شد.

• Like
Reactions: mobile1199
اپ ایرانسل جایزه یی چیزی نمیده ؟

همراه اول بابت خرید شارژ یا بسته امتیاز میده و با مجموعه امتیازات میتونی یه بسته ۵۰۰ مگی الی ۲۰ گیگی بخری

ایرانسل گویا همچین چیزی نداره . تازه چقدرم حجم و شارژ تو هیو میخوره

،wifi کنسول پی اس فایو ۵ گیگا هرتزه ولی عموما بی خبرن و میرن مودم ۲.۴ گیگاهرتزی میخرن !!

حالا با لن سرعت انتقال یک مودم ۲.۴ گیگاهرتزی رو کسی میدونه چقدره؟ مودم ۲.۴ وای فای ش ۲.۴ عه ولی لن ش رو چجوری متوجه بشیم !

راستی فریب سیمکارتهای ۵g رو نخورید

فریب تبلیغات مودم 5جی را نخوریم! تفاوت 5G با 5GhZ ؟

آخرین ویرایش:
اپ ایرانسل جایزه یی چیزی نمیده ؟

همراه اول بابت خرید شارژ یا بسته امتیاز میده و با مجموعه امتیازات میتونی یه بسته ۵۰۰ مگی الی ۲۰ گیگی بخری

ایرانسل گویا همچین چیزی نداره . تازه چقدرم حجم و شارژ تو هیو میخوره

،wifi کنسول پی اس فایو ۵ گیگا هرتزه ولی عموما بی خبرن و میرن ۲.۴ گیگاهرتزی میخرن !!

حالا با لن سرعت انتقال یک مودم ۲.۴ گیگاهرتزی رو کسی میدونه چقدره؟ مودم ۲.۴ وای فای ش ۲.۴ عه ولی لن ش رو چجوری متوجه بشیم !

راستی فریب سیمکارتهای ۵g رو نخورید

فریب تبلیغات مودم 5جی را نخوریم! تفاوت 5G با 5GhZ ؟
در مورد لن تقریبا همون قانون وایفای هست. باید به مشخصات مودم و ps5 مراجعه کرد تا متوجه شد که لن دستگاه چه سرعتی رو ساپورت میکنه و طبق اون مشخصات استاندارد cat کابل لن رو تهیه کرد ولی معمولا چون سرعت لن بین استاندارها معمولا از سرعت اینترنت خیلی بالاست عملا شما نمیتونید تفاوت خاصی در سرعت اینترنت احساس کنید. یعنی اگر شما مثلا اینترنت 40 مگابیت دارید دیگه کمترین استاندارد کابل لن که 100 مگابیت هست فراتر از سرعت اینترنت شماست پس اینجا تاثیری نداره چی استفاده کنید ولی اگر مثلا اینترنت بالای 100 مگابیت دارید یا نیاز دارید که مثلا فایل های حجیم بین کامپیوتر و کنسول جابه جا کنید اصولا دستگاهی باید تهیه کرد که حداقل از لن 1 گیگابیت پشتیبانی کنه تا انتقال فایل سریعتر صورت بگیره. همچنین استاندارد 10 گیگابیت و بالاتر هم داریم ولی همونطور که گفتم مشخصات دستگاه شما و نوع کاری شما میتونه تعیین کنه که چه چیزی رو انتخاب کنید.

طبق بررسی هایی که انجام دادم فقط با و پ ن وینداسکرایب میشه نت تایپ 2 گرفت...البته اسپیدیفای هم میشه ولی اکانتش گیر نمیاد..گیرم بیاد خیلی گرونه...هر کدوم بنا به کشوری که دارین 2 تا 5 گیگ حجم رایگانه ماهانه دارن...وینداسکرایپ به نظرم استیبل تر هست.. وینداسکرایب یه سری تنظمات خاص داره برای متصل شدن که همینجوری وصل نمیشه ولی وصل بشه قطعی nat type 2 دارین.
تمام وی پی انهای اکسپرس وی پی ن ( حتی حالت سرور گیمینگ اروپاش) ، پروتون ، ایکس وی پ ن ، نورد وی پ ان تست شده..همگی نت تایپ 3 میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or