بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

به نظر هم میرسه دلیل دست و دل بازی این روزهای اپراتورها هم افزایش بهای اینترنت در آینده نزدیکه. بسته های جدید با قیمت گرانتر اضافه کردن که بسته های قدیم با قیمت پایینتر رو حذف کنند.
سعی کنید هاردتون رو قبل افزایش بها پر کنید

• Like
Reactions: tokio_hotel
4.5g رو هم ساپورت میکنه دیگه؟
الان پینگش رو 5g چطوره؟ به درد بازی آنلاین میخوره؟ پینگش نسبت به ADSL بهتره؟
من الان رو 8.8.8.8 پینگ 30 دارم..روی اروپا پینگ تقریبا 90
اصلا فکر بازی انلاین رو نکن و فکرش رو نکن که با adsl مقایسه کنی پینگی
منم x28 دارم بهترین پینگ رو با ایرانسل گرفتم منطقمون
8.8.8.8 تو بهترین حالت 50 تا 70 عه
اروپا هم زیر 100 رو نمیتونی تجربه کنی

منطقه 6 و 22 و 12 تهران تست کردم
آخر هم بخاطر بتلفیلد 6 رفتم از مخابرات adsl گرفتم پینگ اروپام شد 80

• Like
Reactions: Black Roz
بله کامله.داخلی هم نصف بهاست یه سری داخلی تر ها هم یک سومه.
من فیکس صد گیگ بیت الملل برداشتم. دو گیگ هم داخلی تست کردم یه گیگ کم کرد. داخلی تر ها رو تست نکردم.
والا الان سیم کارت جدید ایرانسل خریدم 50 گیگ هدیه بهم داد که تو مشخصات نوشته بود 120 گیگ اینترنت داخلی ولی از سایت دانلودها که بازی دانلود کردم همون اینترنت بین الملل حساب کرد همون 50 گیگ

والا الان سیم کارت جدید ایرانسل خریدم 50 گیگ هدیه بهم داد که تو مشخصات نوشته بود 120 گیگ اینترنت داخلی ولی از سایت دانلودها که بازی دانلود کردم همون اینترنت بین الملل حساب کرد همون 50 گیگ
درود
کلا بسته‌های هدیه، نیم بها نداره! اون طرح شبانه ایرانسل ۲۷۰ گیگ داخلی میشه گرفت!

• Like
اصلا فکر بازی انلاین رو نکن و فکرش رو نکن که با adsl مقایسه کنی پینگی
منم x28 دارم بهترین پینگ رو با ایرانسل گرفتم منطقمون
8.8.8.8 تو بهترین حالت 50 تا 70 عه
اروپا هم زیر 100 رو نمیتونی تجربه کنی

منطقه 6 و 22 و 12 تهران تست کردم
آخر هم بخاطر بتلفیلد 6 رفتم از مخابرات adsl گرفتم پینگ اروپام شد 80
همه چیز فقط پینگ نیست ، وضعیت jitter که اینترنت رو responsive میکنه کاری به ADSL اصلا ندارم چون همچنان از سیمکارتی بهتره
ولی پینگ 120 ایرانسل TD LTE از پینگ 80 همراه اول خیلی بهتره تستا توی یوتیوب هم نشون میده اصلا هیچ اینترنت سیمکارتی جز TD LTE نمیشه آنلاین زد مخصوصا بازی های competetive مثل کانتر
بخاطر همین جیتر کیفیت اینترنت همراه اول با پینگ زیر 80 همیشه تو DBD قرمز هست و ایرانسل با پینگ 130 رو زرد هست همه چیز خیلی روون تره بدون لگ ، اون 130 یه تاخیری ممکنه داشته باشه ولی سیمکارتای دیگه کلا در و دیوارن
در کل سیمکارت برای گیم باید آخرین گزینه باشه

درود
کلا بسته‌های هدیه، نیم بها نداره! اون طرح شبانه ایرانسل ۲۷۰ گیگ داخلی میشه گرفت!
دوست عزیز یه سوال دیگه داشتم این بسته های هدیه ایرانسل دقیقا چه موقع هایی داده میشه الان من یدونه بسته شبانه خریدم بالافاصله برام یه بسته هدیه 5 گیگی فرستاد میخاستم بدونم توی هر تراکنشی این بسته هدیه میفرسته؟

4.5g رو هم ساپورت میکنه دیگه؟
الان پینگش رو 5g چطوره؟ به درد بازی آنلاین میخوره؟ پینگش نسبت به ADSL بهتره؟
من الان رو 8.8.8.8 پینگ 30 دارم..روی اروپا پینگ تقریبا 90
بله 4.5 g رو ساپورت می کنه . اطراف ما همراه اول سرویس 5g داره که پینگ stable نداره و jitter هم بالاست . من بازی نمی کنم ولی با این شرایط به درد بازی نمی خوره . البته از ایرانسل و TD lte ایرانسل خبر ندارم. ولی این مودم TDLTE ایرانسل رو هم پشتیبانی می کنه و می تونه یک option باشه.
به نظرم اگر به شما فیبر نوری می دهند فیبر نوری بگیرید معمولا قیمت راه اندازی فیبر که میشه مجموع کابل کشی و خرید مودم و سرویس اولیه معمولا قیمتش از یک x28 pro کمتره. البته فیبر معمولا پینگ خیلی بهتری نسبت به adsl نمی ده و معجزه نمی شه ولی بالاخره یک اینترنت خواهید داشت که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم پینگ قابل قبول داشته باشه هم حجم معقول داشته باشه
ولی اگر فیبر نوری ارائه نمی شه و مطمئن هستید به این زودی هم ارائه نمی شه، adsl رو برای بازی بگیرید و 5g رو برای وب گردی و استفاده از اینترنت .

• Like
Reactions: Black Roz
دوست عزیز یه سوال دیگه داشتم این بسته های هدیه ایرانسل دقیقا چه موقع هایی داده میشه الان من یدونه بسته شبانه خریدم بالافاصله برام یه بسته هدیه 5 گیگی فرستاد میخاستم بدونم توی هر تراکنشی این بسته هدیه میفرسته؟
درود
معمولاً یه مدت که بسته روزانه نزنی، هدیه میده! فکر نمیکنم ربطی به تراکنش داشته باشه

• Like
عجب بسته مسخره ایه این نامحدود های همراه اول
من رفتم 1 هفته 2 تا 7 صبح نامحدود بگیرم دیدم زده رایگان
فعالش کردم کلا نزدیک 10 گیگ دانلود کرد با سرعت خوب
بقیش محدود شد
احتمالا میخوان کلا این یک تا یازده رو جمع کنن و زمان شبانه رو به دو تا هفت کاهش بدن برای همین بسته های رایگان روقرار دادن که ساعت کاربران شبانه یک تا یازده رو به 2 تا 7 تغییر بدن. و البته میخوان گرانتر و محدود هم کنن. یعنی داریم به سمتی میریم که شبانه ها ساعتش محدود و حجمش محدود و قیمتش چند برابر بشه. توی همین تاپیک به صفحه های قبلتر برید کاربرانی بودن که با همین یک تا یازده همراه اول اونزمان 19 تومن بود تا 500 گیگ و بیشتر دانلود میکردن الان بسته سیصد گیگ شبانه همراه اول رو میخوان 165 بدن.
حالا ما میگیم باشه قبول هزینه ها بالا رفته گرانتر کنید ولی این بسته ها رو همون حالت اول نگه دارید چرا دیگه از همه جاش میزنید. از ساعتش از حجمش از کیفیتش و غیره.

احتمالا میخوان کلا این یک تا یازده رو جمع کنن و زمان شبانه رو به دو تا هفت کاهش بدن برای همین بسته های رایگان روقرار دادن که ساعت کاربران شبانه یک تا یازده رو به 2 تا 7 تغییر بدن. و البته میخوان گرانتر و محدود هم کنن. یعنی داریم به سمتی میریم که شبانه ها ساعتش محدود و حجمش محدود و قیمتش چند برابر بشه. توی همین تاپیک به صفحه های قبلتر برید کاربرانی بودن که با همین یک تا یازده همراه اول اونزمان 19 تومن بود تا 500 گیگ و بیشتر دانلود میکردن الان بسته سیصد گیگ شبانه همراه اول رو میخوان 165 بدن.
حالا ما میگیم باشه قبول هزینه ها بالا رفته گرانتر کنید ولی این بسته ها رو همون حالت اول نگه دارید چرا دیگه از همه جاش میزنید. از ساعتش از حجمش از کیفیتش و غیره.
من خودم قبلا که محدودیت نداشت 2 ترابایت تو 1 ماهش دانلود کردم
دیگه یادمه هارد نداشتم و گرنه داشتم آرشیو فیلم سایت ها رو دانلود میکردم

ولی خوب برای من همراه اول سرعتش حداقل 5 برابر ایرانسل و بقیس

سلام دوستان راهی سراغ دارید که مودم x28 رو یه کاری کرد روی 4g پلاس لاک بشه
برای من میره روی 4g پلاس سرعت عالیه ( ایرانسل ) ولی یهو خودش تصمیم میگیره بره رو 4G و گند میزنه به سرعت
دوباره دستی میزنم سرچ کنه دکل و اینا میره روی 4g پلاس

photo_2025-11-12_18-09-14.jpg
این الان رو حالت 4g سادس اما رو 4g پلاس تا 400 500 هم میره بالا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or