mikami.pro
کاربر سایت
خیلی افتصاح شده.دوستان قصد دارم نت اسیاتک رو جمع اوری بزنم و برم سمت یه شرکت دیگه
چیزی که برام مهمه سرعت بالا و قطعی کم باشه همچنین حجم بالایی برای دانلود ارائه بدن لطفا اگه موردی هست که بهتر باشه معرفی کنین برام؟
این دو تا نماینده ها:آقا یه چیز میگم برگاتون نریزه خدایی
نماینده روبیکا در جلسهای که در سازمان فناوری اطلاعات در حال برگزاری است مدعی شد که مجموع کاربران رجیستر شده در روبیکا به حدود «۷۰ میلیون» رسیده است و ۴۵۸ میلیون کانال و گروه در روبیکا وجود دارد! نماینده ایتا هم مدعی شد بازدید از کانالهای عمومی در ایتا به بیش از «یک میلیارد بازدید» میرسد و «برابر با جمعیت هند است»!
منبع: دیجیاتو
قطعا توی این کشور فعلا شاتل از همه بهتره . قطعی خیلی کم دارد و سرویس های حجیمدوستان قصد دارم نت اسیاتک رو جمع اوری بزنم و برم سمت یه شرکت دیگه
چیزی که برام مهمه سرعت بالا و قطعی کم باشه همچنین حجم بالایی برای دانلود ارائه بدن لطفا اگه موردی هست که بهتر باشه معرفی کنین برام؟
Vdsl شاتل چطوریه؟قطعا توی این کشور فعلا شاتل از همه بهتره . قطعی خیلی کم دارد و سرویس های حجیم
مثلا سرویس یک ماه داره پهنای باند ۸ مگ و ۱۹۰ گیگ ترافیک بین الملل ۱۵۰ هزار تومان
والا با غیر مخابراتم سایت های داخلی به سختی باز میشنمخابرات برای شما هم اصلا وصل نمیشه؟ بجز سایت هایی داخلی
پیشگامان چطوره ؟ راضی ؟ vdsl داری یا رادیوییمن پیشگامان دارم
OpenVPN کانکت میشه
Windscribe کانکت میشه
VMESS ممدلیچر هم با Netch کانکت میشه
غیر اینا چیزی استفاده نمیکنم.
از اونجایی که دیدم تو انجمن داری پرس و جو میکنی برای این که اینترنتت رو عوض کنی اگر میتونی فعلا دست نگهدار چون کل نت کشور ترکیده و هیچ ضمانتی وجود نداره که با ای اس پی دیگه جواب بگیریپیشگامان چطوره ؟ راضی ؟ vdsl داری یا رادیویی