بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

آقا یه چیز می‌گم برگاتون نریزه خدایی 🤦

نماینده روبیکا در جلسه‌ای که در سازمان فناوری اطلاعات در حال برگزاری است مدعی شد که مجموع کاربران رجیستر شده در روبیکا به حدود «۷۰ میلیون» رسیده است و ۴۵۸ میلیون کانال و گروه در روبیکا وجود دارد! نماینده ایتا هم مدعی شد بازدید از کانال‌های عمومی در ایتا به بیش از «یک میلیارد بازدید» می‌رسد و «برابر با جمعیت هند است»!

منبع: دیجیاتو

دوستان قصد دارم نت اسیاتک رو جمع اوری بزنم و برم سمت یه شرکت دیگه
چیزی که برام مهمه سرعت بالا و قطعی کم باشه همچنین حجم بالایی برای دانلود ارائه بدن لطفا اگه موردی هست که بهتر باشه معرفی کنین برام؟

• Like
Reactions: Taha75
چیزی که برام مهمه سرعت بالا و قطعی کم باشه همچنین حجم بالایی برای دانلود ارائه بدن لطفا اگه موردی هست که بهتر باشه معرفی کنین برام؟
خیلی افتصاح شده.
من خودمم واقعا داره حالم ازشون بهم میخوره.

آقا یه چیز می‌گم برگاتون نریزه خدایی 🤦

نماینده روبیکا در جلسه‌ای که در سازمان فناوری اطلاعات در حال برگزاری است مدعی شد که مجموع کاربران رجیستر شده در روبیکا به حدود «۷۰ میلیون» رسیده است و ۴۵۸ میلیون کانال و گروه در روبیکا وجود دارد! نماینده ایتا هم مدعی شد بازدید از کانال‌های عمومی در ایتا به بیش از «یک میلیارد بازدید» می‌رسد و «برابر با جمعیت هند است»!

منبع: دیجیاتو
این دو تا نماینده ها:

View attachment VideoEditor_20221218_023935.mp4

قطعا توی این کشور فعلا شاتل از همه بهتره . قطعی خیلی کم دارد و سرویس های حجیم

مثلا سرویس یک ماه داره پهنای باند ۸ مگ و ۱۹۰ گیگ ترافیک بین الملل ۱۵۰ هزار تومان

پیشگامان چطوره ؟ راضی ؟ vdsl داری یا رادیویی
از اونجایی که دیدم تو انجمن داری پرس و جو میکنی برای این که اینترنتت رو عوض کنی اگر میتونی فعلا دست نگهدار چون کل نت کشور ترکیده و هیچ ضمانتی وجود نداره که با ای اس پی دیگه جواب بگیری

@jdepp
@Arash-S212
من نت رادیویی شاتل دارم دو ساله، بجز گرون بودن و نداشتن طرح شبانه مشکلی نداره.
سرعتش هم اگه نرینن به اینترنت کل کشور حدود 30 مگابیت هست همیشه.
ولی کلا اینترنت بستگی به منطقه داره ممکنه برا شما شاتل خوب نباشه یچیز دیگه خوب باشه...

دوستان من یه سیمکارت همراه اول گرفتم جدیدا، رو گوشی خودم اینترنتش 4G نمیشه، همون H میزنه و سرعتش هم یک سوم ایناست.
رو یه گوشی دیگه گذاشتم درست بود.
مشکل از کجاست بنظرتون

________
لطفا یکی آدرس این کانال ممد لیچر رو برام پیام کنه مرسی

• Sad
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or