VICE Gold User Sep 23, 2022 #3,181 نوشته شده توسط barney stinson: من نورد دارم به شدت خوب کار میکنه بدون قطعی و بدون ذره ای کم کردن سرعت درست مثل قبل از مشکلات اینترنت بیشتر... من مخابراتم ورژن 6.40 نورد کانکت نمیشم
نوشته شده توسط barney stinson: من نورد دارم به شدت خوب کار میکنه بدون قطعی و بدون ذره ای کم کردن سرعت درست مثل قبل از مشکلات اینترنت بیشتر... من مخابراتم ورژن 6.40 نورد کانکت نمیشم
PEDRAMGOLCHIN Loyal Member Sep 23, 2022 #3,182 نوشته شده توسط .::PUИK::.: من مخابراتم ورژن 6.40 نورد کانکت نمیشم بیشتر... نورد پولیه
VICE Gold User Sep 23, 2022 #3,183 نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: نورد پولیه بیشتر... بله میدونم 3 ساله استفاده میکنم الان کانکت نمیشع Reactions: PEDRAMGOLCHIN
tokio_hotel کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,185 بچه ها کسی نیست پروکسی برا ت .ل.گرام و وی .پی ان برام تو پیام شخصی بفرسته از صبح هر چی پیدا میکنم غیرفعاله
بچه ها کسی نیست پروکسی برا ت .ل.گرام و وی .پی ان برام تو پیام شخصی بفرسته از صبح هر چی پیدا میکنم غیرفعاله
barney stinson کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,186 نوشته شده توسط .::PUИK::.: من مخابراتم ورژن 6.40 نورد کانکت نمیشم بیشتر... نورد من 6.45.10 عه ولی در کل اگر یک درصد کانکت نشه من میزارمش روی UDP بعدش راحت کانکت میشه Reactions: VICE
نوشته شده توسط .::PUИK::.: من مخابراتم ورژن 6.40 نورد کانکت نمیشم بیشتر... نورد من 6.45.10 عه ولی در کل اگر یک درصد کانکت نشه من میزارمش روی UDP بعدش راحت کانکت میشه
SiminSecret کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,187 آقا بهترین چیز نصب outline و استفاده از شادوساکسه راحت جوابه برای نت جهانی، قطعی کلی رو پاسخگو نیست Reactions: RealMadrid C.F.
PEDRAMGOLCHIN Loyal Member Sep 23, 2022 #3,188 نوشته شده توسط SiminSecret: آقا بهترین چیز نصب outline و استفاده از شادوساکسه راحت جوابه برای نت جهانی، قطعی کلی رو پاسخگو نیست بیشتر... خب ی آموزش بده لطفا Reactions: meysam028
نوشته شده توسط SiminSecret: آقا بهترین چیز نصب outline و استفاده از شادوساکسه راحت جوابه برای نت جهانی، قطعی کلی رو پاسخگو نیست بیشتر... خب ی آموزش بده لطفا
Changed_Man 50 کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,189 نوشته شده توسط .::PUИK::.: بله میدونم 3 ساله استفاده میکنم الان کانکت نمیشع بیشتر... بله نورد کامپیوتر دو روزه کانکت نمیشه، برای موبایل هم به سختی وصل میشه. ____ بازیسنتر رو بستن؟ الان با شیلترشکن فقط تونستم بیام Reactions: GameMasterr and VICE
نوشته شده توسط .::PUИK::.: بله میدونم 3 ساله استفاده میکنم الان کانکت نمیشع بیشتر... بله نورد کامپیوتر دو روزه کانکت نمیشه، برای موبایل هم به سختی وصل میشه. ____ بازیسنتر رو بستن؟ الان با شیلترشکن فقط تونستم بیام
barney stinson کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,190 نوشته شده توسط Changed_Man 50: بله نورد کامپیوتر دو روزه کانکت نمیشه، برای موبایل هم به سختی وصل میشه. ____ بازیسنتر رو بستن؟ الان با شیلترشکن فقط تونستم بیام بیشتر... والا نورد برای من به راحتی کانکت میشه بزاریدش روی udp چه موبایل چه کامپیوتر مثل قبل راحت کانکت میشه
نوشته شده توسط Changed_Man 50: بله نورد کامپیوتر دو روزه کانکت نمیشه، برای موبایل هم به سختی وصل میشه. ____ بازیسنتر رو بستن؟ الان با شیلترشکن فقط تونستم بیام بیشتر... والا نورد برای من به راحتی کانکت میشه بزاریدش روی udp چه موبایل چه کامپیوتر مثل قبل راحت کانکت میشه
VICE Gold User Sep 23, 2022 #3,192 نوشته شده توسط barney stinson: والا نورد برای من به راحتی کانکت میشه بزاریدش روی udp چه موبایل چه کامپیوتر مثل قبل راحت کانکت میشه بیشتر... کردم نشد وقتی هم من میرم رو آپدیت 6.45 کلا کانکت نمیشه از اون ور یه مدت مبین نت داشتم اونم کانکت نمیشد ولی الان مخابرات نمیشه
نوشته شده توسط barney stinson: والا نورد برای من به راحتی کانکت میشه بزاریدش روی udp چه موبایل چه کامپیوتر مثل قبل راحت کانکت میشه بیشتر... کردم نشد وقتی هم من میرم رو آپدیت 6.45 کلا کانکت نمیشه از اون ور یه مدت مبین نت داشتم اونم کانکت نمیشد ولی الان مخابرات نمیشه
barney stinson کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,193 نوشته شده توسط .::PUИK::.: کردم نشد وقتی هم من میرم رو آپدیت 6.45 کلا کانکت نمیشه از اون ور یه مدت مبین نت داشتم اونم کانکت نمیشد ولی الان مخابرات نمیشه بیشتر... جالبه والا من با شاتل و همراه اول و رایتل تست کردم کار میکنه سرور های هلند و انگلیس و بلژیک به راحتی و سرعت وصل میشن پینگم هم عالیه Reactions: VICE
نوشته شده توسط .::PUИK::.: کردم نشد وقتی هم من میرم رو آپدیت 6.45 کلا کانکت نمیشه از اون ور یه مدت مبین نت داشتم اونم کانکت نمیشد ولی الان مخابرات نمیشه بیشتر... جالبه والا من با شاتل و همراه اول و رایتل تست کردم کار میکنه سرور های هلند و انگلیس و بلژیک به راحتی و سرعت وصل میشن پینگم هم عالیه
Medusa کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,194 نوشته شده توسط KingFisher: سلام بیشتر توضیح میدید؟ یعنی چی بیشتر... شبکه تحویل محتوا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
نوشته شده توسط KingFisher: سلام بیشتر توضیح میدید؟ یعنی چی بیشتر... شبکه تحویل محتوا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
Troy200489 کاربر سایت Sep 23, 2022 #3,195 نوشته شده توسط barney stinson: والا نورد برای من به راحتی کانکت میشه بزاریدش روی udp چه موبایل چه کامپیوتر مثل قبل راحت کانکت میشه بیشتر... منظورت از udp کجاس!؟ کشور ه منظورت!؟ تو تنظیماتش udp ندیدم من
نوشته شده توسط barney stinson: والا نورد برای من به راحتی کانکت میشه بزاریدش روی udp چه موبایل چه کامپیوتر مثل قبل راحت کانکت میشه بیشتر... منظورت از udp کجاس!؟ کشور ه منظورت!؟ تو تنظیماتش udp ندیدم من