Mreza_Dex
کاربر سایت
همراه اول تو منطقه ما سینوسیه چند شب خوبه چند شب افتضاح میشهدوستان تو این چند شب اخیر با شبانهی همراه اول مشکل نداشتید؟ سرعت دانلود حتی به نیم مگ هم نمیرسه!
من هم یک هفته هست همینطورم فقط 2 شب پیش سرعت نرمال بود بقیه شبها افتضاح!دوستان تو این چند شب اخیر با شبانهی همراه اول مشکل نداشتید؟ سرعت دانلود حتی به نیم مگ هم نمیرسه!
این مدلی که من دارم -GP2101-تنظیم نت تایپ نداره بقیه مدل ها را نمیدونم. به خود پشتیبانی هم من پیام دادم گفتن امکان تغییر نت تایپ را ندارندوستان کسی میدونه چطور میشه نت تایپ رو تو مودم TDlte ایرانسل تغییر داد؟
از مدیریت ایرانسل تشکر میکنم و من الله توفیق
مال من TF I60 هستاین مدلی که من دارم -GP2101-تنظیم نت تایپ نداره بقیه مدل ها را نمیدونم
سلام برای منم همینه آخرش بهم گفتن یه دکل نصب شده باعث تداخل شدهسلام دوستان من نت نامحدود همراه اول دارم سرعت دانلودش شده ۲۰۰ کیلوبایت یک هفته همین مشکل رو دارم تست سرعت هم گرفتم ۲ مگ هست با اپراتور هم تماس گرفتم درست جواب ندادن قبلا تا شبی ۷۰ ۸۰ گیگ دانلود داشتم میخواستم ببینم مشکل از سمت همراه اوله؟
برای منم دیشب بالای 900 نمیرفت در صورتی که شبای دیگه 8 مگ اینا بودسلام دوستان من نت نامحدود همراه اول دارم سرعت دانلودش شده ۲۰۰ کیلوبایت یک هفته همین مشکل رو دارم تست سرعت هم گرفتم ۲ مگ هست با اپراتور هم تماس گرفتم درست جواب ندادن قبلا تا شبی ۷۰ ۸۰ گیگ دانلود داشتم میخواستم ببینم مشکل از سمت همراه اوله؟
سلام تایید میشه دقیقا سه شبه همین مشکل رو دارمسلام دوستان من نت نامحدود همراه اول دارم سرعت دانلودش شده ۲۰۰ کیلوبایت یک هفته همین مشکل رو دارم تست سرعت هم گرفتم ۲ مگ هست با اپراتور هم تماس گرفتم درست جواب ندادن قبلا تا شبی ۷۰ ۸۰ گیگ دانلود داشتم میخواستم ببینم مشکل از سمت همراه اوله؟