تا دیروز فعال بود.امشب رو نمیدونم3 تا 7 رایگان همراه اولُ که برنداشتن انشالله؟!!
فکر کنم نامحدود باشن حجم هاشون.بچه ها که اینطور میگن.اونمصرف منصفانه هم الکیهدوستان تعرفه های شبانه همراه اول رو میشه بگید؟ حجماشونم بی زحمت اشاره کنید![]()
بهترین ساعاتش چه زمانی هست؟ و یک ماهه 2 تا 11 قیمتش چنده؟ با هر مودمی کار می کنه؟ یا مثل ایرانسل مودم تو پاچمون باید بکنند؟فکر کنم نامحدود باشن حجم هاشون.بچه ها که اینطور میگن.اونمصرف منصفانه هم الکیه![]()
فعلا خود بسته های شبانه رو حذف کردنبهترین ساعاتش چه زمانی هست؟ و یک ماهه 2 تا 11 قیمتش چنده؟ با هر مودمی کار می کنه؟ یا مثل ایرانسل مودم تو پاچمون باید بکنند؟![]()
30 تومنه فکر کنم.من با گوشی کار میکنم.سرعت عالیه با lteبهترین ساعاتش چه زمانی هست؟ و یک ماهه 2 تا 11 قیمتش چنده؟ با هر مودمی کار می کنه؟ یا مثل ایرانسل مودم تو پاچمون باید بکنند؟![]()
یعنی با چهار تومن یک ماه 3 تا هفت رایگان؟ داریم همچین چیزی؟ سرعت اون زمان ها خوبه اصلا؟فعلا خود بسته های شبانه رو حذف کردن
فقط اون شبانهای که 3تا7 رو تمام بسته ها میدادن فکر کنم باشه
قبلا #2*1000* مربوط به اینترنت نامحدود شبانه بود که 2تا7 و 1تا11 صبح داشت الان نیست معلوم نیست برگرده یا نه ولی فکر کنم چون با وجود اون طرح 3تا7 دیگه کسی جداگونه بسته نامحدود نمیخرید جمعش کردن
اون 3تا7 شبانه احتمال زیاد هنوز سر جاشه و هر بسته اینترنتی که بگیری روش فعاله
قیمت بسته هارو میتونی ببینی دیگه. ارزونترین موردو بخوای بگیری یک روزش 1ت هست یک هفتهای 2.5ت و یک ماهه 4ت
آخرین بار که تست کردم بود و هنوزم باید باشه.یعنی با چهار تومن یک ماه 3 تا هفت رایگان؟ داریم همچین چیزی؟ سرعت اون زمان ها خوبه اصلا؟
این بسته های شبانه یک ماههیعنی با چهار تومن یک ماه 3 تا هفت رایگان؟ داریم همچین چیزی؟ سرعت اون زمان ها خوبه اصلا؟