بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

بهترین ساعاتش چه زمانی هست؟ و یک ماهه 2 تا 11 قیمتش چنده؟ با هر مودمی کار می کنه؟ یا مثل ایرانسل مودم تو پاچمون باید بکنند؟:D
فعلا خود بسته های شبانه رو حذف کردن
فقط اون شبانه‌ای که 3تا7 رو تمام بسته ها میدادن فکر کنم باشه
قبلا #2*1000* مربوط به اینترنت نامحدود شبانه بود که 2تا7 و 1تا11 صبح داشت الان نیست معلوم نیست برگرده یا نه ولی فکر کنم چون با وجود اون طرح 3تا7 دیگه کسی جداگونه بسته نامحدود نمیخرید جمعش کردن
اون 3تا7 شبانه احتمال زیاد هنوز سر جاشه و هر بسته اینترنتی که بگیری روش فعاله
قیمت بسته هارو میتونی ببینی دیگه. ارزون‌ترین موردو بخوای بگیری یک روزش 1ت هست یک هفته‌ای 2.5ت و یک ماهه 4ت

• Like
Reactions: noctis-sm3
فعلا خود بسته های شبانه رو حذف کردن
فقط اون شبانه‌ای که 3تا7 رو تمام بسته ها میدادن فکر کنم باشه
قبلا #2*1000* مربوط به اینترنت نامحدود شبانه بود که 2تا7 و 1تا11 صبح داشت الان نیست معلوم نیست برگرده یا نه ولی فکر کنم چون با وجود اون طرح 3تا7 دیگه کسی جداگونه بسته نامحدود نمیخرید جمعش کردن
اون 3تا7 شبانه احتمال زیاد هنوز سر جاشه و هر بسته اینترنتی که بگیری روش فعاله
قیمت بسته هارو میتونی ببینی دیگه. ارزون‌ترین موردو بخوای بگیری یک روزش 1ت هست یک هفته‌ای 2.5ت و یک ماهه 4ت
یعنی با چهار تومن یک ماه 3 تا هفت رایگان؟ داریم همچین چیزی؟ سرعت اون زمان ها خوبه اصلا؟

چند هفته هست همراه اول طرح اپگرید راه انداخته بسته های اینترنت معمولیشم حذف شده بود تازه اومده شبانه نامحدود احتمالا یک مدت دیگه طول میکشه برگرده من چندبار تماس گرفتم گفتن تو اپگرید هستن

یعنی با چهار تومن یک ماه 3 تا هفت رایگان؟ داریم همچین چیزی؟ سرعت اون زمان ها خوبه اصلا؟
آخرین بار که تست کردم بود و هنوزم باید باشه.
3تا7 صبح رایگانه دیگه. سرعت نت سیم کارتو نمیتونن تغییر بدن که! برا من تا 12مگابایت میره ولی برا هر کس متغیره

• Like
Reactions: noctis-sm3
دوستان به نظرتون بسته یک ساله ۱۲۰ گیگ همراه اول بگیرم به قیمت ۲۰۰ تومن، ارزش داره؟
یا ماهیانه یه بسته ۵ گیگ ۱۵ تومنی فعال کنم؟

بسته نامحدود حجمی برکشته ولی فعلا خراب کاری کردن چون ارتقا دادن بسته های معمولیش که ارزش نداره قبلا من یک شبانه یک روزه فعال میکردم با یک شارژ قشنگ یک روز دووم میورد الان سریع تموم میکنه بعد ارتقا سیستم گفتن هنوز در حال ارتقا هستن

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or