بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
دوستان الان ظرفیت 2 بازیهای جدید رو نهایتا با چقدر ضرر میفروشید؟
بستگی به بازیشون هم داره یه سری بازیا خیلی خواهان نداره ، طبعا موقع فروش ازش بیشتر کم ميشه ،
ولی مثلا ۰۰۷ اولین نور:دی رو من روز اول گرفتم، نسخه pre order هم‌بود محتوای نسخه دیلاکس‌رو داشت ، دیروز ۵ فروختم!
یعنی یه بازی جدید و روز اولی رو واسه من فقط یه تومن هزینه برد تجربه ش!
ولی بازی های دیگه مثل این دوستمون که بسکتبال و گرن توریسمو رو گذاشته افت شون بیشتره.

بستگی به بازیشون هم داره یه سری بازیا خیلی خواهان نداره ، طبعا موقع فروش ازش بیشتر کم ميشه ،
ولی مثلا ۰۰۷ اولین نور:دی رو من روز اول گرفتم، نسخه pre order هم‌بود محتوای نسخه دیلاکس‌رو داشت ، دیروز ۵ فروختم!
یعنی یه بازی جدید و روز اولی رو واسه من فقط یه تومن هزینه برد تجربه ش!
ولی بازی های دیگه مثل این دوستمون که بسکتبال و گرن توریسمو رو گذاشته افت شون بیشتره.
شاپش چی بود ۰۰۷؟ خوب فروختی من گروه ها میبینم حدود ۴۲۰۰ آگهی کردن

تو اينستا يه پست اين نخل گذاشته در مورد شرايط جديد اشتراك اليت و با لبخند و اشتياق داره منت ميذاره كه بازياى ريميك و ريمستر رو هم مشتركين جديد ميتونن بگيرن و پشتيبانى هم خارج نوبت جواب ميده بهشون به قيمت ٥٠ مليون سالانه :D

دو تا نكته داره:

١-من يادمه پارسال كه شرايطشو ميخوندم نوشته بود كل بازياى استور پلى استيشن قابل درخواست هستن ولى نسخه هاى خاص و dlc دار پشتيبانى نميشه يعنى به عبارتى نسخه هاى ديلاكس رو ندارن؛بعد يهو همين چند وقت اخير اين كلمه نسخه هاى خاص رو تعميم به ريميك و ريمستر ها هم دادن؛چرا؟ چون تو گرونى دلار يهو ريمستر black flag اومد و ديدن گرون در مياد براشون.
الان اومدن از همين تحريف خودشون پول اضافه ميگيرن.

٢-هى تاكيدشون بر "پشتيبانى بدون انتظاره" اين ميتونه به دريافت اكانت بدون انتظار ترجمه نشه و سابقه اين كارا رو هم دارن كه بالاتر گفتم.
يعنى بدون صف برى تا بهت بگن دو هفته بعد بيا :D

با تشكر از توجه شما به اين موضوع

تو اينستا يه پست اين نخل گذاشته در مورد شرايط جديد اشتراك اليت و با لبخند و اشتياق داره منت ميذاره كه بازياى ريميك و ريمستر رو هم مشتركين جديد ميتونن بگيرن و پشتيبانى هم خارج نوبت جواب ميده بهشون به قيمت ٥٠ مليون سالانه :D

دو تا نكته داره:

١-من يادمه پارسال كه شرايطشو ميخوندم نوشته بود كل بازياى استور پلى استيشن قابل درخواست هستن ولى نسخه هاى خاص و dlc دار پشتيبانى نميشه يعنى به عبارتى نسخه هاى ديلاكس رو ندارن؛بعد يهو همين چند وقت اخير اين كلمه نسخه هاى خاص رو تعميم به ريميك و ريمستر ها هم دادن؛چرا؟ چون تو گرونى دلار يهو ريمستر black flag اومد و ديدن گرون در مياد براشون.

٢-هى تاكيدشون بر "پشتيبانى بدون انتظاره" اين ميتونه به دريافت اكانت بدون انتظار ترجمه نشه و سابقه اين كارا رو هم دارن كه بالاتر گفتم.

داروغه ناتینگهام در حال نوت برداری از مدل بیزنس نخل

• Like
Reactions: SaDrA-HhH

دو تا نكته داره:

به هیچیش کار ندارم فقط چرا باید پشتیبانی بدون انتظار بشه آپشن و ابزار تبلیغات؟خیلی بدیهیه که پشتیبانی باید لحظه ای و نهایتا چند دقیقه ای باشه و دریافت بازی هم نهایتا پایان همون روز مثل همه ی رقبا
چه چیز ویژه ای ارائه میدی که بقیه ندارن؟اتقاقا کلی آپشن هست که بقیه دارن و نخل نداره
بنظر من مشتریهای نخل پلاس عمدتا اونایی هستن که با شاپ های معتبر ظرفیتی هنوز آشنا نشدن دقیقا مثل شش هفت ماه قبل من

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
الان بازی برم بدم بیرون بریزن، بعد 1 ماه غیرفعال میشه؟

نكن اين كارو.
اصلا قضيه قفل شدنشم به كنار اصلا كار جالبى نيست؛هيچ كدوم از بازيا رو هم وقتى فله ايي بازى بريزى درست نميرى سراغشون.
بحث قفل شدن و حتى خطر بن شدن كنسول هم هست.
قيمتاشونم كه تا دسته فرو ميكنن.

الان بازی برم بدم بیرون بریزن، بعد 1 ماه غیرفعال میشه؟
اعصاب خوردیات سر نخل رو حداقل ضرب در دو بکنی میشه از بیرون بازی ریختن :D یه چیزایی پیش میاد اصلا تصورشو نمیکنی. اول از همه بگم اینکه مثلا میگن 5 تا بازی انتخاب کنی یا ده تا کاملا الکیه امکان نداره یه بار مثل آدم همشو بریزن. خیلیاشم از پلاس های هکی فعال میکنن بعد چند هفته یهو میبینی قفل شدن.

• Like
Reactions: hamid_barca
نكن اين كارو.
اصلا قضيه قفل شدنشم به كنار اصلا كار جالبى نيست؛هيچ كدوم از بازيا رو هم وقتى فله ايي بازى بريزى درست نميرى سراغشون.
دقیقا من خودم زمان فور همینطور شدم
رد دد ۲ رو کلا نشد بازی کنم اون موقع چون با اسپایدرمن و دویل مای کرای و بتلفیلدو رزیدنت اویل ۲ و هرچی بود پر کرده بودم😂 و البته دیز گان

نكن اين كارو.
اعصاب خوردیات سر نخل رو حداقل ضرب در دو بکنی میشه از بیرون بازی ریختن :D یه چیزایی پیش میاد اصلا تصورشو نمیکنی. اول از همه بگم اینکه مثلا میگن 5 تا بازی انتخاب کنی یا ده تا کاملا الکیه امکان نداره یه بار مثل آدم همشو بریزن. خیلیاشم از پلاس های هکی فعال میکنن بعد چند هفته یهو میبینی قفل شدن.
اگه میخوای این کارو بکنی صبر کن آپدیت نکن کنسول کپی خور کنی بهتره حمید
خب پس کنسله :D

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or