بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
دراگون شاپ
Digital factory
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
نخل فروش بازیهای ظرفیتیش هم 4 قسطه با اسنپ پی کرده...الان از نظر خرید تو این شرایط اقتصادی خیلی خوبه این کار ولی فقط همون مشکل فروش مجدد هست.

حالا نمیدونم به جز همون یه کاربر کسی دیگه امتحان کرده فروش مجددشون به چه صورتی هست یا نه؟

• Like
Reactions: Arios 22 and jdepp
نخل فروش بازیهای ظرفیتیش هم 4 قسطه با اسنپ پی کرده...الان از نظر خرید تو این شرایط اقتصادی خیلی خوبه این کار ولی فقط همون مشکل فروش مجدد هست.

حالا نمیدونم به جز همون یه کاربر کسی دیگه امتحان کرده فروش مجددشون به چه صورتی هست یا نه؟
فروش مجدد بدون دردسر یکی از مهم ترین آپشن هاست چون کسی ظرفیتی می خره یا مثلا همین قسطی که شما گفتی دیگه 100 درصد به فروختن اکانت نیاز داره مگه اینکه بازی موردعلاقش باشه بخواد نگه داره.
برای همین اگه اینو درست می کردن واقعا از لحاظ اعتبار و اعتماد فروشگاه خیلی خوبیه اما چون فروش مجددش دردسر داره مشتری به زور پیدا می شه.
راه حلشم بنظرم پشتیبانی اکانت های ظرفیتی از طریق تلگرام هست. یعنی اشتراک هاشون رو نمی خواد از تلگرام پشتیبانی بدن فقط برای اکانت های ظرفیتی میومدن اینکارو می کردن عالی می شد.
دوستانی که اشتراکشون رو دارن اگه دوست دارن بهشون بگن یه ادمین واسه پشتیبانی اکانتهای ظرفیتی از طریق تلگرام بذارن شاید اینکارو کردن و واقعا دیگه باتوجه به این پرداخت از طریق اسنپ پی گزینه ی خیلی خوبی واسه خریدار می شه.

ظرفیتی نخل که اصلا خوب نیست
فروشش افتضاحه

فروش مجدد بدون دردسر یکی از مهم ترین آپشن هاست چون کسی ظرفیتی می خره یا مثلا همین قسطی که شما گفتی دیگه 100 درصد به فروختن اکانت نیاز داره مگه اینکه بازی موردعلاقش باشه بخواد نگه داره.
برای همین اگه اینو درست می کردن واقعا از لحاظ اعتبار و اعتماد فروشگاه خیلی خوبیه اما چون فروش مجددش دردسر داره مشتری به زور پیدا می شه.
راه حلشم بنظرم پشتیبانی اکانت های ظرفیتی از طریق تلگرام هست. یعنی اشتراک هاشون رو نمی خواد از تلگرام پشتیبانی بدن فقط برای اکانت های ظرفیتی میومدن اینکارو می کردن عالی می شد.
دوستانی که اشتراکشون رو دارن اگه دوست دارن بهشون بگن یه ادمین واسه پشتیبانی اکانتهای ظرفیتی از طریق تلگرام بذارن شاید اینکارو کردن و واقعا دیگه باتوجه به این پرداخت از طریق اسنپ پی گزینه ی خیلی خوبی واسه خریدار می شه.
ظرفیتی نخل که اصلا خوب نیست
فروشش افتضاحه

من خودم تا حالا بازی از نخل نخریدم ولی تو این شرایط اقتصادی قسطی خریدن میتونه آپشن خیلی مهمی باشه.

به نظرم یکی که به خرید و فروش ظرفیتی وارده بره باهاشون صحبت کنه بلکه شرایط فروش رو بهتر کنن

• Like
Reactions: Arios 22 and jdepp
من خودم تا حالا بازی از نخل نخریدم ولی تو این شرایط اقتصادی قسطی خریدن میتونه آپشن خیلی مهمی باشه.

به نظرم یکی که به خرید و فروش ظرفیتی وارده بره باهاشون صحبت کنه بلکه شرایط فروش رو بهتر کنن
حمید بعید میدونم اینا آگاه نباشن
اینا بخوان پشتیبانی خوب بکنن میتونن و به راحتی بین شاپ های مطمئن برای ظرفیتی قرار می گیرن.
شاید بعدا این روند رو تغییر بدن ولی فعلا که بین شاپ های اکانت ظرفیتی بد خودشونو خراب کردن.

البته یه موضوع دیگه ای هم هست اگه اکانت ظرفیتیشون بخواد قفل بشه و اختصاصی نباشه به اشتراکی فروش معروف می شه بین مشتری ها و اکانتهاش یا خیلی کسی زیر بارشون نمی ره یا قیمتشون زیاد افت می کنه.
البته می گم من نمی دونم اکانت های ظرفیتیش اشتراکیه یا اختصاصی.

حمید بعید میدونم اینا آگاه نباشن
اینا بخوان پشتیبانی خوب بکنن میتونن و به راحتی بین شاپ های مطمئن برای ظرفیتی قرار می گیرن.
شاید بعدا این روند رو تغییر بدن ولی فعلا که بین شاپ های اکانت ظرفیتی بد خودشونو خراب کردن.
البته یه موضوع دیگه ای هم هست اگه اکانت ظرفیتیشون بخواد قفل بشه و اختصاصی نباشه به اشتراکی فروش معروف می شه بین مشتری ها و اکانتهاش یا خیلی کسی زیر بارشون نمی ره یا قیمتشون زیاد افت می کنه.
البته می گم من نمی دونم اکانت های ظرفیتیش اشتراکیه یا اختصاصی.
دیگه من گفتم بیام بگم شاید یه عده بخوان بازی رو نگه دارن برای همین شرایط خریدش حداقل خیلی خوبه وگرنه در مورد بقیه مواردش منم اطلاعی ندارم

• Like
Reactions: jdepp and Arios 22
واسه خريدن بازيايي مثل فيفا و cod و بتلفيلد اينا كه يه سال طرف ميخواد بازى كنه خيلى خوبه كه قسطى هم ميدن.
ولى همون بحث فروش مجدد و پشتيبانيش باعث ميشه كه از گزينه هاى خوب خط بخوره.

دیگه من گفتم بیام بگم شاید یه عده بخوان بازی رو نگه دارن برای همین شرایط خریدش حداقل خیلی خوبه وگرنه در مورد بقیه مواردش منم اطلاعی ندارم

معمولا كسى نگه نميداره.
به خصوص اينكه رو هر كنسول يه تعداد محدودى ميشه اكانت وارد كرد.

واسه خريدن بازيايي مثل فيفا و cod و بتلفيلد اينا كه يه سال طرف ميخواد بازى كنه خيلى خوبه كه قسطى هم ميدن.
ولى همون بحث فروش مجدد و پشتيبانيش باعث ميشه كه از گزينه هاى خوب خط بخوره.

معمولا كسى نگه نميداره.
به خصوص اينكه رو هر كنسول يه تعداد محدودى ميشه اكانت وارد كرد.
حالا گفتم شاید بد نباشه تو پست اول اشاره کنی.

تو که این همه میری کانتکت میزنی با فروشنده ها، اینم برو با نخل صحبت کن بگو دکترم شاید حرفتو گوش کردن و فروشش رو درست کردن :D

• Smile
Reactions: jdepp and SaDrA-HhH
حالا گفتم شاید بد نباشه تو پست اول اشاره کنی.

تو که این همه میری کانتکت میزنی با فروشنده ها، اینم برو با نخل صحبت کن بگو دکترم شاید حرفتو گوش کردن و فروشش رو درست کردن :D

يارو اومده اونهمه هزينه كرده سايت و سيستم مكالمه اينا راه انداخته :D

• Smile
Reactions: hamid_barca
حالا تو در راه کمک به بچه ها یه زوری بزن شاید شد

اگه فحش داد گردن ميگيرى؟ :D
بعد يه داستان ديگه اون پلتفرم فروش ديجيتال خودشونه.
اونم من نفهميدم قضيش چيه.
آيا بايد حتما از همون طريق فروخته بشه بازيشون؟
روشنم كنيد بدونم چى بگم بهش :D

• Smile
اگه فحش داد گردن ميگيرى؟ :D
بعد يه داستان ديگه اون پلتفرم فروش ديجيتال خودشونه.
اونم من نفهميدم قضيش چيه.
آيا بايد حتما از همون طريق فروخته بشه بازيشون؟
روشنم كنيد بدونم چى بگم بهش :D
همین دیگه...اینقدر گسترش داده و پیچیده کرده که منم نمیدونم چی به چیه :D

در کل فقط برای همون قسطی بودنش من میگم که اونم چون با اسنپ پی هست دیگه کاملا مطمئنه، چون الان با این وضع دلار واقعا اکثریت دیگه نمیتونن نقدی یه جا پول بازی رو بدن.کلا به جز این اگه بشه فروشگاههای قسطی رو هم معرفی کنن بچه ها و تو پست اول این مورد هم اضافه کنی خوب میشه

همین دیگه...اینقدر گسترش داده و پیچیده کرده که منم نمیدونم چی به چیه :D

در کل فقط برای همون قسطی بودنش من میگم که اونم چون با اسنپ پی هست دیگه کاملا مطمئنه، چون الان با این وضع دلار واقعا اکثریت دیگه نمیتونن نقدی یه جا پول بازی رو بدن.کلا به جز این اگه بشه فروشگاههای قسطی رو هم معرفی کنن بچه ها و تو پست اول این مورد هم اضافه کنی خوب میشه

خدايي با اين كاراى عجيب غريبش فقط تير تو پاى خودش ميزنه :D
الان خدماتشون بعد تعطيلى فرقى كرده؟
اصلا نيومديد بگيد اكانتا رو چطور دوباره برگردوندن بهتون.

يه فروشگاهركه قيطى ميده ذكر شده.
نخل هم بغل اسمش تو قيمت عدم توصيه نوشتم كه قسطى هم ميده.

• Like
خدايي با اين كاراى عجيب غريبش فقط تير تو پاى خودش ميزنه :D
الان خدماتشون بعد تعطيلى فرقى كرده؟
اصلا نيومديد بگيد اكانتا رو چطور دوباره برگردوندن بهتون.

يه فروشگاهركه قيطى ميده ذكر شده.
نخل هم بغل اسمش تو قيمت عدم توصيه نوشتم كه قسطى هم ميده.
پس دادن اکانتش که خیلی سریع بود.فقط اولش چون همه میخواستن اکانت پس بگیرن یه صف 24 نفره جلوم بود ولی نوبتم که شد فقط گفت ایمیل اکانتت رو بگو و همون لحظه دوباره واردش کرد.

البته این خب اکانت از قبل آماده بوده، حالا 2-3 روز دیگه میخوام بلک اوپس 7 رو بگیرم اونجا معلوم میشه فرقی کرده یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or