بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

این دکتر گیم همیشه دیر تحویل میده؟
دکتر گیم دوبار ازش گیفت کارت خواستم و تاکید کردم اگه تحویل فوریه میخوام
هر دوبار واریز کردم بعد دو سه روز گفت عه ندارم و باز بعد کلی پیگیری برگشت زده. امیدوارم برای شما اینجور نشه

شاپ های درست حسابی مثل گیم سیتی و اونیکس و nfg هستن که تقریبا اکثرا راضین ازشون. حتی سایت game-pulse هم خوبه. از همینا بگیرید.
اگه با اکانت اشتراکی مشکل ندارید cdstop هم میگن خوبه

دکتر گیم اگه موجود داشته باشه همون موقع میده ولی اگه موجود نداشته باشه به دروغ میگه موجوده تا خریدتون رو کنید و از یک تا 2 روز بعد تحویل میده.هرچی هم بهش بگی الان گفتی تحویل فوریه میپیچونه و معطل میکنه.البته بیشتر فروشنده ها هم اینطوری شدن.

هر دوبار واریز کردم بعد دو سه روز گفت عه ندارم و باز بعد کلی پیگیری برگشت زده. امیدوارم برای شما اینجور نشه

شاپ های درست حسابی مثل گیم سیتی و اونیکس و nfg هستن که تقریبا اکثرا راضین ازشون. حتی سایت game-pulse هم خوبه. از همینا بگیرید.
پلاس خریدم ازش متاسفانه.

خيلى وقته والا نگرفتم.
زمانى كه ميگرفتم حوصله داشتم ميرفتم ميچرخيدم مغازه ها رو.
زياد جاى مشخصى رو نميشه گفت.
ولى اگه ميخواى روز اول عرضه فيزيكى بخرى من آقا وحيد رو توصيه ميكنم :D
فروش کنسول‌ لوازم جانبی بازیهای اورجینال و GIFT CARD PS5 XBOX SERIES PS4
فردی بسیار طماع درین حد که منی که از اولین مشتری هاش بودم و از ۱۰ سال پیش که اینجا هم با نام taker حضور داشت خرید کرده بودم ٬ داخل کانالش یه قیمت میزاره بهش پیام میدم یه چیزی هم میزاره روش !

گیفت کارت رو از ماتریکس گیم بخری 10 دلاری فوری میده ولی 50 به بالا نیم ساعت تاخیر داره 14 ساله ازش خرید میکنم
نخل مارکت خواستم اکانت انتقال بدم گفت این مورد رو هفته بعد درخواست بدید از اونور دیدم اکانت خودم کلا ساین اوت شده یعنی 3 میلیون پولی که برای اکانت دادم کلا رفته ! و میگه برو هفته بعد 😃
اون وست گیمم هزینه ارسال گرفت بعد پس کرایه زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
خيلى وقته والا نگرفتم.
زمانى كه ميگرفتم حوصله داشتم ميرفتم ميچرخيدم مغازه ها رو.
زياد جاى مشخصى رو نميشه گفت.
ولى اگه ميخواى روز اول عرضه فيزيكى بخرى من آقا وحيد رو توصيه ميكنم :D
فروش کنسول‌ لوازم جانبی بازیهای اورجینال و GIFT CARD PS5 XBOX SERIES PS4

دکتر، این ابرویی که ذره ذره با خون دل‌خوردن جمع کردی رو پای این وحید taker sos ( اگر همونه ) نریز :D
داستان ها هست باهاش

• Like
Reactions: ultimate team 2
گاما گیم ازش خرید کردم ظرفیت ۲ خدایی نیم ساعته ok کرد
آقا چرا انقدر ترکیه گرونه همین گاما پرمیوم ظ۲ میده ۹۸۵۰ بعد بقیه مثل دکتر و اکسین که اگه اشتباه نکنم اوکراین باشه میدن ۶۱۰۰.۶۲۰۰. این اوکراین واقعاً مشکل داره ؟؟منطقی نیست شاپ بیاد فقط چون ارزون تره خودش رو بدنام کنه

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or