بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

نخل باید بیخیال بازی هایی مثل fc، gta، کالاف دیوتی و بتلفیلد و کلا این بازیای سالانه پرمخاطب بشه.

درستشم همینه دیگه. من شخصا بازی که بخوام بیش از صد ساعت بازیش کنم به صورت مداوم رو حتما خودم میخرم. مثلا فک کن وسط gta بازی کردن بازی قفل بشه. با وسط fut بازی بیاد بیرون :))

یه مورد جالب اینکه من بازی dispatch رو که اصن تو لیست بازیاش نیست و به خاطر الیت بودنم گرفتم ازشون بعد یک روز قفل شد دوباره اینیبل کردم. آخه اینو کی جز من گرفته که قفل شده :))

• Like
Reactions: db07 and MyJinx
gta 6 رو یجورایی غیر مستقیم گفتن نمیاریم
پس اکانتهاتون رو شارژ کنید
الان رفتم ببینم التیمیت چند میشه دیدم زیرش نوشته امکان پرداخت اقساطی با اسنپ پی!
9 درصد مالیات دیگه چیه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
نمیدونم چرا GTA زودتری قابل پیش خرید نمیشه بگیریمش!
استور پلی استیشن اینقدر خطرناکه
داشتم تخفیف ها و اینا رو میدیدم یه خورده هم خواب بودم با دوتا کلیک موجودی توی اکانتت میتونه به باد بره!
یه ضربدر با خرید نسخه دیلاکس بازی ای که اصلا مورد علاقه م نیست فاصله داشتم x_x :دی

• Smile
Reactions: jdepp and db07
gta 6 رو یجورایی غیر مستقیم گفتن نمیاریم
پس اکانتهاتون رو شارژ کنید
الان رفتم ببینم التیمیت چند میشه دیدم زیرش نوشته امکان پرداخت اقساطی با اسنپ پی!
9 درصدر مالیات دیگه چیه!
باز دارن آدم رو گول میزنن :D
با اسنپ پی بشه بدیم خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: S0NY and db07
کسی اگه نخل رو واسه GTA گرفته بزرگترین اشتباه رو کرده ، اینا زیر گوست و FC زاییدن ، اولا معلوم‌ نیست GTA رو بیارن ، اگه بیارن داستانهایی که اینجا تعریف میکنید ، ۱۰۰۰ برابر بدتر سر کاربراش میاره .
این یکی رو بچه ها خودشون با گیفت کارت یا دیسکشو بخرن چون دیگه چند سالی بازیش میکننُ چیزی نیست که از خریدش پشیمون بشن ، برای GTA VI کلا منتظر نخل پلاس نباشن

واسه gta بهونه ممنوعيت و اينكه تو ايزان فعاليت ميكنن رو ميارن و نميارن تو سرويس.
مگه اينكه به تعداد يوزراشون اكانت حاوى gta بخرن :D
تو اون مصاحبه که رئیسش وسط تابستون داشت و درباره مشکلات میگفت دقیقا اشاره کرد که gta که بیاد شما میتونی با فلان قیمت داشته باشی ولی بخوای بخری اینقدر میشه.بنابراین باید بیاره ولی خب قیامتی میشه...برای گرفتنش باید لباس رزم بپوشیم :D

تو اون مصاحبه که رئیسش وسط تابستون داشت و درباره مشکلات میگفت دقیقا اشاره کرد که gta که بیاد شما میتونی با فلان قیمت داشته باشی ولی بخوای بخری اینقدر میشه.بنابراین باید بیاره ولی خب قیامتی میشه...برای گرفتنش باید لباس رزم بپوشیم :D

يارو كدوم حرفش تا الان درست در اومده اين دوميش باشه؟ /:)

يارو كدوم حرفش تا الان درست در اومده اين دوميش باشه؟ /:)
آخه gta نیاره خیلی ضایع هست.اکثرا به امید همین بازی میرن بگیرن...ضمن اینکه بالاخره برای اونایی که الیت هستن مجبوره بیاره چون برای اونا دیگه بهوونه ای نداره

آخه gta نیاره خیلی ضایع هست.اکثرا به امید همین بازی میرن بگیرن...ضمن اینکه بالاخره برای اونایی که الیت هستن مجبوره بیاره چون برای اونا دیگه بهوونه ای نداره
mee.gif
پ.ن:
واقعا GTA 6 عنوان منحصر به فردیه. به نظرم باید آرشیو داشت. بازی های سالیانه ای رو هم که کسی در طول سال ساعت ها بازی میکنه بهتره بخره.
منم فکر میکنم نیارنش رو اشتراک. وگرنه افتضاح میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or