SaDrA-HhH
Loyal Member
ولی بهوونه عجیب تر آورد که اینترنتت مشکل داره وقتی دیسیبل میکنی تو سایت سونی ثبت نمیشه![]()
اينم حرف مفتيه اگه نت مشكل داشته باشه اصلا به psn تو كنسول وارد نميتونى بشى.
به نظرم ول نكن يه سره كليد باش روشون.
ولی بهوونه عجیب تر آورد که اینترنتت مشکل داره وقتی دیسیبل میکنی تو سایت سونی ثبت نمیشه![]()
کلیدم خیالت راحتاينم حرف مفتيه اگه نت مشكل داشته باشه اصلا به psn تو كنسول وارد نميتونى بشى.
به نظرم ول نكن يه سره كليد باش روشون.

من اشتراک الیت گرفتم. چون التیمیت تموم شده بود. حس میکنم خدمات بهتری ارائه میشه به ما که فرست کلس هستیم.موفق شدم بازی رو بگیرم و هیچ دیسیبلی هم نکردم.این نشون میده که چرت گفتن و توصیه میکنم اگه همچین موردی براتون پیش اومد جنتلمن بازی در نیارید که حقتون رو میخورن.
داد و بیداد کنید تا مجبور بشن کارتون رو راه بندازن![]()
تا قبل از شما قشر الیت که وارد بشید به ما التیمیت ها همینطور احترام میذاشتن.الان طبقه اجتماعیمون یه پله افت کردهمن اشتراک الیت گرفتم. چون التیمیت تموم شده بود. حس میکنم خدمات بهتری ارائه میشه به ما که فرست کلس هستیم.![]()
![]()
موفق شدم بازی رو بگیرم و هیچ دیسیبلی هم نکردم.این نشون میده که چرت گفتن و توصیه میکنم اگه همچین موردی براتون پیش اومد جنتلمن بازی در نیارید که حقتون رو میخورن.

جالبه من و شما و حمید سر گوست اذیت شدیم
داش امین به DoA های ورژن تابستانه ای که بازی می کنی قسم
به چند دلیل نمیشه
اولیش کنسول من نسل اول فت، پلیر دیسک اش رو بخوام پیدا کنم که اگر پیدا بشه باید حدود ۲۰ تومن پیاده شم تازه اگر کار بده !
دومی بازار فیزیکی خیلی محدود شده
سومی فیزیکی خریدن میتونه به منزله تمام ارشیو شدن باشه، احتمال فروش نرفتن خیلی بالاست
چهارمیش اینکه پول نداریم
این جریان نخل که میگه اکانت رو دیزیبل نکردی هم یه بار برای من شده، با اینکه مطمئن بودم گفت نه، هر چی عکس هم بود نشون دادم، دیگه مجبور شدم اکانت رو بگیرم دوباره اینیبل دیزیبل کنم و بعت گرفتم
سر گوست هم اکانت دادن ولی اینیبل نمیشد بعد دو سه روز کش و قوس که میگفتن ظرفیت سه زده تو گوشش بالاخره بهم دادن !
جدا حمید عکس از چتت بذار تا یاد بگیریمموفق شدم بازی رو بگیرم و هیچ دیسیبلی هم نکردم.این نشون میده که چرت گفتن و توصیه میکنم اگه همچین موردی براتون پیش اومد جنتلمن بازی در نیارید که حقتون رو میخورن.
از مكالمت عكس بذار بچه ها ياد بگيرن![]()
این دفعه دیگه زنگ زدم و شخصا داد و بیداد کردمجدا حمید عکس از چتت بذار تا یاد بگیریم![]()
این دفعه دیگه زنگ زدم و شخصا داد و بیداد کردم
البته تو چت هم چیزی که گفتم این بود که الان 5-6 روزه بازی ندادید و این کارتون دزدیه چون دارید روزهای منو از بین میبرید
این نونی بود که خودت با کنسول خریدن گذاشتی تو دامنم در نتیجه مجبوری اینجور مواقع هم پشتیبانی کنیخوب حرفى يادت دادم![]()

این نونی بود که خودت با کنسول خریدن گذاشتی تو دامنم در نتیجه مجبوری اینجور مواقع هم پشتیبانی کنی![]()
اینو باید رو کاغذ بنویسم، بخوام از بَر بگم تِرررر میزنمجمله بعدى اينكه: اين كاراتون ناقض شرايط اوليه ايي هست كه براساس اون ما اشتراك گرفتيم![]()

کسی اگه نخل رو واسه GTA گرفته بزرگترین اشتباه رو کرده ، اینا زیر گوست و FC زاییدن ، اولا معلوم نیست GTA رو بیارن ، اگه بیارن داستانهایی که اینجا تعریف میکنید ، ۱۰۰۰ برابر بدتر سر کاربراش میاره .بعید میدونم اینا مثلا بیان GTA VI رو به نخل پلاس اضافه کنن وقتی سر ghost of yotei زاییدن دیگه تصور کن GTA VI رو همه می خوان چجوری می خوان GTA VI تحویل مردم بدن ؟ نوبتاتتون میوفته واسه ماه بعد
اینم مثل ثبت نام خودروست ، 170 هزار ماشین برای 6 میلیون ثبت نامی............
هیچ بعید نیست بخاطر قوانین کلا نیارنشکسی اگه نخل رو واسه GTA گرفته بزرگترین اشتباه رو کرده ، اینا زیر گوست و FC زاییدن ، اولا معلوم نیست GTA رو بیارن ، اگه بیارن داستانهایی که اینجا تعریف میکنید ، ۱۰۰۰ برابر بدتر سر کاربراش میاره .