بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

موفق شدم بازی رو بگیرم و هیچ دیسیبلی هم نکردم.این نشون میده که چرت گفتن و توصیه میکنم اگه همچین موردی براتون پیش اومد جنتلمن بازی در نیارید که حقتون رو میخورن.

داد و بیداد کنید تا مجبور بشن کارتون رو راه بندازن :D

موفق شدم بازی رو بگیرم و هیچ دیسیبلی هم نکردم.این نشون میده که چرت گفتن و توصیه میکنم اگه همچین موردی براتون پیش اومد جنتلمن بازی در نیارید که حقتون رو میخورن.

من اشتراک الیت گرفتم. چون التیمیت تموم شده بود. حس میکنم خدمات بهتری ارائه میشه به ما که فرست کلس هستیم. :> :D

من اشتراک الیت گرفتم. چون التیمیت تموم شده بود. حس میکنم خدمات بهتری ارائه میشه به ما که فرست کلس هستیم. :> :D
تا قبل از شما قشر الیت که وارد بشید به ما التیمیت ها همینطور احترام میذاشتن.الان طبقه اجتماعیمون یه پله افت کرده :D

از مكالمت عكس بذار بچه ها ياد بگيرن :D

همچنان راه های رسیدن باز است 😁
View attachment 397971
~X(~X(~X(

داش امین به DoA های ورژن تابستانه ای که بازی می کنی قسم :D
به چند دلیل نمیشه
اولیش کنسول من نسل اول فت، پلیر دیسک اش رو بخوام پیدا کنم که اگر پیدا بشه باید حدود ۲۰ تومن پیاده شم تازه اگر کار بده !
دومی بازار فیزیکی خیلی محدود شده
سومی فیزیکی خریدن میتونه به منزله تمام ارشیو شدن باشه، احتمال فروش نرفتن خیلی بالاست
چهارمیش اینکه پول نداریم :|

این جریان نخل که میگه اکانت رو دیزیبل نکردی هم یه بار برای من شده، با اینکه مطمئن بودم گفت نه، هر چی عکس هم بود نشون دادم، دیگه مجبور شدم اکانت رو بگیرم دوباره اینیبل دیزیبل کنم و بعت گرفتم

سر گوست هم اکانت دادن ولی اینیبل نمیشد بعد دو سه روز کش و قوس که میگفتن ظرفیت سه زده تو گوشش بالاخره بهم دادن !

~X(~X(~X(

داش امین به DoA های ورژن تابستانه ای که بازی می کنی قسم :D
به چند دلیل نمیشه
اولیش کنسول من نسل اول فت، پلیر دیسک اش رو بخوام پیدا کنم که اگر پیدا بشه باید حدود ۲۰ تومن پیاده شم تازه اگر کار بده !
دومی بازار فیزیکی خیلی محدود شده
سومی فیزیکی خریدن میتونه به منزله تمام ارشیو شدن باشه، احتمال فروش نرفتن خیلی بالاست
چهارمیش اینکه پول نداریم :|

این جریان نخل که میگه اکانت رو دیزیبل نکردی هم یه بار برای من شده، با اینکه مطمئن بودم گفت نه، هر چی عکس هم بود نشون دادم، دیگه مجبور شدم اکانت رو بگیرم دوباره اینیبل دیزیبل کنم و بعت گرفتم

سر گوست هم اکانت دادن ولی اینیبل نمیشد بعد دو سه روز کش و قوس که میگفتن ظرفیت سه زده تو گوشش بالاخره بهم دادن !
جالبه من و شما و حمید سر گوست اذیت شدیم
این نشون میده اکانت کم دارن و هر بهانه ای هم میارن سر عقب انداختن تحویل اکانت

جدا حمید عکس از چتت بذار تا یاد بگیریم :D

از مكالمت عكس بذار بچه ها ياد بگيرن :D
جدا حمید عکس از چتت بذار تا یاد بگیریم :D
این دفعه دیگه زنگ زدم و شخصا داد و بیداد کردم :D

البته تو چت هم چیزی که گفتم این بود که الان 5-6 روزه بازی ندادید و این کارتون دزدیه چون دارید روزهای منو از بین میبرید

• Like
Reactions: db07
بعید میدونم اینا مثلا بیان GTA VI رو به نخل پلاس اضافه کنن وقتی سر ghost of yotei زاییدن دیگه تصور کن GTA VI رو همه می خوان چجوری می خوان GTA VI تحویل مردم بدن ؟ نوبتاتتون میوفته واسه ماه بعد😂
اینم مثل ثبت نام خودروست ، 170 هزار ماشین برای 6 میلیون ثبت نامی............
کسی اگه نخل رو واسه GTA گرفته بزرگترین اشتباه رو کرده ، اینا زیر گوست و FC زاییدن ، اولا معلوم‌ نیست GTA رو بیارن ، اگه بیارن داستانهایی که اینجا تعریف میکنید ، ۱۰۰۰ برابر بدتر سر کاربراش میاره .

کسی اگه نخل رو واسه GTA گرفته بزرگترین اشتباه رو کرده ، اینا زیر گوست و FC زاییدن ، اولا معلوم‌ نیست GTA رو بیارن ، اگه بیارن داستانهایی که اینجا تعریف میکنید ، ۱۰۰۰ برابر بدتر سر کاربراش میاره .
هیچ بعید نیست بخاطر قوانین کلا نیارنش

• Like
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or