بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

از تو خود نخل رفتم پیام دادم(همون که سبزه)
دیدم قسمت نخل پلاسش کار میکنه

گفت شماره اشتراک یا سفارش رو بدید ما فعال میکنیم.بعدم گفت دریافت شد و بعد از فعال سازی بهتون پیامک میدیم

حالا ببینم فعال میشه یا فرار میکنن.حداقل برم بتلفیلد رو زودتر تموم کنم :D
12 ماه چه شد قضیه اش :دی بگو بگو پنهان نکن :دی : )))))))))))))))

12 ماه چه شد قضیه اش :دی بگو بگو پنهان نکن :دی : )))))))))))))))
والا من آدم حلال خوریم :D
گفت شماره سفارش رو بده که همین شماره سفارش جدیده رو دادم ولی گفتم من از قبل مشترک هستم و اشتراکمم از قبل اینه.

همین 4-5 ماه باقی مانده خودمم بهم بدن راضیم ;))

یچیزی بگم در مورد cdstop چنتا از دوستان زیاد اینجا اسمشو میارن بنظرم خالی از لطف نیست تجربه من
قبلنم تو همین تاپیک نمیدونم چه صفحه ای بود توضیح دادم که cdstop به طور کلی خیلی پشتیبانی(فقط فقط موقعی میخوای ازشون اکانت بخری) و قیمتاش خوبن(اکانتا بیشترشون اشتراکین بعضا اگر بازی جدید باشه هر دو روز یبار باید اینیبل کنی) ولی ولی پشتیبانیش فقط وقتی میخواین بازی ازش بخرین خوبه ولی اصلا سیستم فروشی ندارن یا داشتن کلا حذفش کردن ولی خود من یه زمانی خریدار شماره یکشون بودم اینطوری بود نان استاپ بازی پیش از عرضه میگرفتم خلاصه من اسپایدر من دو رو گرفتم بازی کردم خودشون نفروختن مشتری پیدا کردم فروختمش وقتی داشتم میفروختمش به من گفتن مسولیت اکانت با منه من متوجه حرفشون نشدم ادمینش یادش رفت و اصلا بهم نگفته بود اقا من! باید بگم بهشون که اون شخص خریدار جدیدو احراز هویت کنن خلاصه اکانت فروختن دو سه هفته اکانتشونو دزدیدن چیزی که خودشون میگفتن خلاصه بعد کلی پیام تهدید امیز دعوا تا جایی که من با ادمینشون که کرج هست همون سعید صمدی اصلی صحبت کردم زیر بار نمی‌رفت میگفت مسولیت اکانت با توعه تو باید پولشو بدی یا تموم اکانتاتو ازت میگیریم یا ما بتونیم اکانت پس بگیریم خلاصه منم زیر بار نرفتم گفتم اکانتای منو همشونو بفروشین پولتونو وردارین پول منم بدین خیلی تو ذوقی بود من که این همه خرید میکردم ازشون اینطوری حالمو گرفتن @MyJinx خبر داشت اون موقع ولی بگذریم اکانتو تونستن پس بگیرن ولی بعدش منم کلا اکانتمو فروختم رفت جدا از اینا یبار اکانت گوست اف توشیما ظرفیت دو داشتم اشتباها پاکش کردم اکانتشو بعد دیگه رفتم برای ریکاوری دیگه بهم کد نمیدادن گفتن کد نمیدیم بهت نباید اکانت پاک میکردی از کنسولت این حرفا خلاصه cdstop سعی کنین تا میتونین اولویت اولتون نباشه خیلی تو مخی مسخره داره...

من دلم خوش بود اشتراکم چون قدیمیه دیگه همیشه خارج نوبت بازی میگیرم بعد الان گفتن همه باید پنل داشته باشن وگرنه بازی تعویض نمیشه بعد حالا 2-3 روزه گیرم که پنلم رو درست کنن ولی نمیکنن 😐

یعنی نه تنها اون 1 سال رو که فکر میکردم کادو میدن ندادن بلکه 5 ماه خودمم رفته هوا :D

پشتیبانی هم 2 ساعته هیچکس جواب نمیده...شما اینجا مشکلاتو میگفتید بعد یهو حل میشد ولی الان خودم گیر کردم ولی نمیدونم چرا یهو حل نمیشه :D

پ.ن:زنگ هم میزنم کسی جواب نمیده

پ.ن2:بالاخره تلفن جواب داد ولی میگه اینقدر تعداد بالا هست که باید به مرور رسیدگی کنیم.دیگه منم حرف دکتر رو زدم، گفتم اشتراکی که روزشماره چرا الان 3 روزه نمیشه استفاده کرد؟فقط گفت شرمنده 😐

آخرین ویرایش:
من دلم خوش بود اشتراکم چون قدیمیه دیگه همیشه خارج نوبت بازی میگیرم بعد الان گفتن همه باید پنل داشته باشن وگرنه بازی تعویض نمیشه بعد حالا 2-3 روزه گیرم که پنلم رو درست کنن ولی نمیکنن 😐

یعنی نه تنها اون 1 سال رو که فکر میکردم کادو میدن ندادن بلکه 5 ماه خودمم رفته هوا :D

پشتیبانی هم 2 ساعته هیچکس جواب نمیده...شما اینجا مشکلاتو میگفتید بعد یهو حل میشد ولی الان خودم گیر کردم ولی نمیدونم چرا یهو حل نمیشه :D

پ.ن:زنگ هم میزنم کسی جواب نمیده

پ.ن2:بالاخره تلفن جواب داد ولی میگه اینقدر تعداد بالا هست که باید به مرور رسیدگی کنیم.دیگه منم حرف دکتر رو زدم، گفتم اشتراکی که روزشماره چرا الان 3 روزه نمیشه استفاده کرد؟فقط گفت شرمنده 😐
لغو اشتراک کنی چقدرو برمیگردونن؟

لغو اشتراک کنی چقدرو برمیگردونن؟
نمدونم باید ببینم جایی توضیح داده یا نه ولی به ضررمه چون من تو ارزونی خریدم الان 4 ماه و خورده ای مونده که فوقش بیاد 1-2 تومن هم پس بده.ولی اشتراک فعال باشه میتونم این مدت بازی بگیرم

امروز که نتیجه ای حاصل نشد.فقط یه پشتیبان گفت نگران نباش :D
میگم 2 ساعته دارم پیام میدم خب...میگه سیستم چت اینطوریه که هر دفعه پیام بدی میری آخر صف 😐

نخواستم خودمو معرفی کنم...ولی میخواستم بگم همونطور که خودم بردمتون بالا خودمم میتونم زمینتون بزنم ;))

نمدونم باید ببینم جایی توضیح داده یا نه ولی به ضررمه چون من تو ارزونی خریدم الان 4 ماه و خورده ای مونده که فوقش بیاد 1-2 تومن هم پس بده.ولی اشتراک فعال باشه میتونم این مدت بازی بگیرم

تو كامنتاى اينستاشون ديدم ملت لغو اشتراك كردن و دو هفته س پولشونو پس ندادن :D

دو سه هفته اکانتشونو دزدیدن

چطورى ميشه اكانت دزديد؟ يكى بياد اموزش بده :D

• Smile
Reactions: bayern_vahid
تو كامنتاى اينستاشون ديدم ملت لغو اشتراك كردن و دو هفته س پولشونو پس ندادن :D

چطورى ميشه اكانت دزديد؟ يكى بياد اموزش بده :D
شمام دیگه پیاز داغشو زیاد نکن :Dپیجشونو دارم هرروز چک‌ میکنم. شاید بابت پشتیبانی انتقاد کرده باشن داخل کامنتا ولی جز یه نفر که معلوم نیست واقعی باشه یا نه، هیچ پستی توی ۱۰۰ ۲۰۰تا کامنتی که میبینم هرروز درباره لغو اشتراک نبوده که پولشونو بالا کشیده باشن.
همینجوریش همه نگران هستن و به ناحق با حمید رفتار بد داشتن داخل فروم سر نخل، دیگه الکی نیایم بدترش کنیم که! کدوم ملت؟ چند نفر؟ کدوم پست بوده که چندین نفر بوده باشن؟ :D
اگه همچین چیزی باشه سر و صدا میکنه همونطور که سر گلدن شاپ و ... صدای کلاه برداریشون دراومد.

شمام دیگه پیاز داغشو زیاد نکن :Dپیجشونو دارم هرروز چک‌ میکنم. شاید بابت پشتیبانی انتقاد کرده باشن داخل کامنتا ولی جز یه نفر که معلوم نیست واقعی باشه یا نه، هیچ پستی توی ۱۰۰ ۲۰۰تا کامنتی که میبینم هرروز درباره لغو اشتراک نبوده که پولشونو بالا کشیده باشن.
همینجوریش همه نگران هستن و به ناحق با حمید رفتار بد داشتن داخل فروم سر نخل، دیگه الکی نیایم بدترش کنیم که! کدوم ملت؟ چند نفر؟ کدوم پست بوده که چندین نفر بوده باشن؟ :D
اگه همچین چیزی باشه سر و صدا میکنه همونطور که سر گلدن شاپ و ... صدای کلاه برداریشون دراومد.
به قول خودت اشتباه از خودم بود که گفتم بیام یه کمکی به بقیه کنم.خدایی دفعه بعد جایی بهتر گیرم اومد صداشو هم در نمیارم...والا :D

به قول خودت اشتباه از خودم بود که گفتم بیام یه کمکی به بقیه کنم.خدایی دفعه بعد جایی بهتر گیرم اومد صداشو هم در نمیارم...والا :D
دیگه شوخی شوخی فردا میان میگن صاحب نخل استوری گذاشته توی سواحل تایلند از خودش!
به حد کافی سر گرونی ارز و بازیا هممون استرس و فشار رومون هست. الکی سر شوخی نیایم بدترش کنیم! شایدم من توی چندصدتا پستی که چک کردم ندیدم ولی ملتی (!) رو ندیدم پولشونو نداده باشن بجز یدونه کامنت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or