بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

الان من به عنوان مخالف اصلى نخل از بازيش تا اشتراكش يعنى ميتونم بهت گير بدم؟ :D
تو که در نهایت گیر میدی ولی اخرشم میری از همونجا دسته میخری :D

حالا شما خون خودتو کثیف نکن همه جا آأم خوب و بد هستش ولی من در کل ازت راضی هستم خدایی راس میگم
فقط یه خواهشی داشتم قیمتارو لا اقل تا عید بالا نبر به خدا دیگه با متاهلی و خرج و مخارج فقط دلم به سایت تو خوشه اینم قیمتش بالا بره دیگه باید قید کنسولمو بزنم
جناب روح نخل پلاس که اینجا میچرخی و حرف بچه ها رو میشنوی لطفا به مشکل این دوستمون هم رسیدگی کن ;))

توی اون تیپس سنتر هم بحث سایت و کانال تلگرامی شد و بچه ها هم جواب دادن. خب بعدا این همه بحث، تصمیم با شخصه که کدومو انتخاب میکنه. من خودم کلا سایت و اینارو قبول ندارم چون تلگرام گروه داره، کامنت داره و باید طرف پاسخگو باشه. من مثلا یه بار اکانت پلاس خریده بودم یکساله از مون شاپ که بن شد. بعدش شدیدا کفری شدم و رفتم توی گروها گفتم اینطوری شده. البته ادمین اون کانال آدم خوبیه و آخرش یه اکانت سه ماهه به جاش بهم داد (با اینکه توی قوانین گفته بود بن سونی رو ما پاسخگو نیستیم). یا مثلا ویجی گیم میدونم اگه اکانت بن بشه پول رو برمیگردونه. خب چرا؟ چون اینا مجبورن پاسخگو باشن. سایت اما مجبور نیست. اینا هم حرفای جدیدی نیست و قبلا مطئمئنم زده شده. لیستی هم که دو صفحه قبل از کانالای تلگرامی دیدم یکی از بچه ها فرستاده بود خیلی خوب بود. از همشون من خرید داشتم (مون شاپ، پلی باکس، اکسین، گیم سیتی به اضافه ویجی و دکتر گیم) و تقریبا بازیهای همشون هم توی فروش مجدد دادم رفته.

داشتم نون و ماستم رو میخوردم یهو از نخل پلاس پیامک اومده که سفارش شما تکمیل شد.یک عدد نخل پلاس.12 میلیونم پول دادی 😐

بعد نوشته تا 48 ساعت برو تو سایت به پشتیبان بگو تا فعال بشه.تو سایتشم میرم میگه امروز عملیات زیرساخت داریم نیستیم.این الان چیه؟ :-?

من کنترل پنل نداشتم حالا یعنی اومدن کنترل پنل برام ساختن یا چون بچه خوبی بودم 1 سال اشتراک بهم اهدا شده؟:D
برای منم این پیام اومده!

• Like
Reactions: hamid_barca
برای منم این پیام اومده!
اف تاپیک:

اقا چه اواتار بمبی گذاشتی :دی مبارکه مبارکه :D

چیه خب؟برای اینه که کنترل پنل برامون بسازن؟بعد چرا زده 12 میلیون اشتراک التیمیت؟ 😐
ولی جدی اگه بزنه و برات 12 ماه رایگان داده باشه واقعا رسما فصل جدیدی از درامای جنایی/تجاری/گنگستری ددی حمید و نخل پلاس رو شاهد خواهیم بود اون سرش ناپیدا : ))))))))))))) دیگه نمیشه سوظن ملت رو جمع کرد : )))))))))))))

ولی بی شوخی، پلاس هم از این کارار میکنه (پی اس ان) 2022 وقتی من PS Now یک ساله گرفتم (تازه میخواست بیاد تو سیستم جدید پلاس، بعد هرکی Now داشت اتوماتیک پریمیوم میشد، مام برای همین همه PS now یک یا چند ساله گرفتیم که پریمیوم شه) بعدش وقتی 2023 اشتراکم تموم شد پیام اومد نوتیفیکیشن که 1 سال پلاس رایگان رو PS3 و ویتا بهت تعلق گرفت (فقط رو این 2 تا، نه پی اس 4 یا 5) و واقعا هم گرفت و 1 سال اضافه رو 3 و ویتا پلاس داشتم در حالی که 4 و 5 نداشتم (4 رو جمع کرده بودم اون سال اکس باکس گرفته بودم 5 هم هنوز نداشتم)

اتفاقا به نظرم نخل با حواشی اخیر خیلی خوبه اگر به مشتری هاش چند ماه رایگان بده، ولی 1 سال، یعنی شانس به معنای واقعی :دی

اف تاپیک:

ولی جدی اگه بزنه و برات 12 ماه رایگان داده باشه واقعا رسما فصل جدیدی از درامای جنایی/تجاری/گنگستری ددی حمید و نخل پلاس رو شاهد خواهیم بود اون سرش ناپیدا : ))))))))))))) دیگه نمیشه سوظن ملت رو جمع کرد : )))))))))))))

ولی بی شوخی، پلاس هم از این کارار میکنه (پی اس ان) 2022 وقتی من PS Now یک ساله گرفتم (تازه میخواست بیاد تو سیستم جدید پلاس، بعد هرکی Now داشت اتوماتیک پریمیوم میشد، مام برای همین همه PS now یک یا چند ساله گرفتیم که پریمیوم شه) بعدش وقتی 2023 اشتراکم تموم شد پیام اومد نوتیفیکیشن که 1 سال پلاس رایگان رو PS3 و ویتا بهت تعلق گرفت (فقط رو این 2 تا، نه پی اس 4 یا 5) و واقعا هم گرفت و 1 سال اضافه رو 3 و ویتا پلاس داشتم در حالی که 4 و 5 نداشتم (4 رو جمع کرده بودم اون سال اکس باکس گرفته بودم 5 هم هنوز نداشتم)

اتفاقا به نظرم نخل با حواشی اخیر خیلی خوبه اگر به مشتری هاش چند ماه رایگان بده، ولی 1 سال، یعنی شانس به معنای واقعی :دی
حالا فردا که پشتیبانش باز شد معلوم میشه چی بوده :D
ولی به نظرم چون ما از قدیم خریدیم و اون موقع کنترل پنل نبوده برای فعال کردنش اومده مثلا پلن التیمیت رو فعال کرده برام بعد این پیغامش هم اومده وگرنه اینقدر این فروشنده های ایرانی دست و دلباز نیستن که 12 میلیون اشتراک کادو بده اونم برای دلجویی :D

چیه خب؟برای اینه که کنترل پنل برامون بسازن؟بعد چرا زده 12 میلیون اشتراک التیمیت؟ 😐
آره افزایش قیمت دادن
3 بازی رو پارسال گرفتم نزدیک 9 میلیون الان کرده 13 میلیون و چهارصد :|
والا منم متوجه نشدم برای چی هست

اف تاپیک:

قربونت
ارادت خاصی به استاد داریم
دیگه هم اواتار عوض نمیکنم:D

آخرین ویرایش:
تو تلگرام اگه چک میکردی هم کانالش هم گروهشو برات فرستادم! چک کن اول!
سلام خدمت همه دوستان اگر گروهی چیزی داره این تاپیک محبت میکنید لینک را ارسال کنید

این آیدی کانال گیم سیتی رو میخواستم
ممنون میشم برای بنده ارسال کنید

حالا فردا که پشتیبانش باز شد معلوم میشه چی بوده :D
ولی به نظرم چون ما از قدیم خریدیم و اون موقع کنترل پنل نبوده برای فعال کردنش اومده مثلا پلن التیمیت رو فعال کرده برام بعد این پیغامش هم اومده وگرنه اینقدر این فروشنده های ایرانی دست و دلباز نیستن که 12 میلیون اشتراک کادو بده اونم برای دلجویی :D

حمید الان اگر بگم نخل پلاس امروز رو هم پشتیبانی نداره، دکتر با یه پتک بتلفیلدی یا تبر به سبک جک نیکولسون و فیلم shining میاد سراغت که اینا هر روزی که تعطیل میکنند از اشتراک تون کم می کنن و این حرفها و خودش یه نوع دزدیه :D

حمید الان اگر بگم نخل پلاس امروز رو هم پشتیبانی نداره، دکتر با یه پتک بتلفیلدی یا تبر به سبک جک نیکولسون و فیلم shining میاد سراغت که اینا هر روزی که تعطیل میکنند از اشتراک تون کم می کنن و این حرفها و خودش یه نوع دزدیه :D
خدایی ایندفعه دیگه حق داره :D

آخه کد فعال سازی اشتراک داده میگه 48 ساعت وقت داری ولی 48 ساعت هم بسته رفته.الان خب به کی باید پیام بدیم؟😐

از تو خود نخل رفتم پیام دادم(همون که سبزه)
دیدم قسمت نخل پلاسش کار میکنه

گفت شماره اشتراک یا سفارش رو بدید ما فعال میکنیم.بعدم گفت دریافت شد و بعد از فعال سازی بهتون پیامک میدیم

حالا ببینم فعال میشه یا فرار میکنن.حداقل برم بتلفیلد رو زودتر تموم کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or