این همه فروشگاه هست ولی هیچکدوم با 8-9 تومن نمیتونی همه بازیهای مهم و خوب رو بازی کنی.درد ما هم الان همینه که اگه نخل نباشه چایگزینش چیه؟ وگرنه حب عقلمون میرسه هر بازی رو میتونیم پولشو بدیم و بخریم. حالا از هر فروشگاهی
آهان اینم یادم رفت بگم، یه برتری دیگه اشتراکی مثل نخل نسبت به بقیه این بود(هست-خواهد بود؟)که مثلا یه بازی مثل death stranding 2 از بس جو و هایپ داشت که یکی مثل من در شرایط عادی جوگیر میشد و میرفت 2-3 تومن میداد ظ2 میخرید بعد نیم ساعتم بیشتر بازی نمیکردم و پولمم رفته بود ولی الان فقط رفتم اکانت رو پس دادم و بازی جدید گرفتم یا برعکسش یه بازی مثل ووکانگ رو من 100 سال حاضر نبودم بخرم چون از این سبک بازی متنفر بودم ولی به لطف همین نخل گفتم حالا که مفته بذار یه امتحانی کنم و اینقدر عاشق بازی شدم که 2 بار تمومش کردم.
حالا یکی مثل من که حوصله خرید و فروش بازی رو ندارم به جز نخل راهی داشتم که بتونم بازیهایی که حتی خودمم نمیدونم دوست دارم رو تجربه کنم یا برای جوگیر شدن پول الکی برای یه بازی ندم؟نخل پلاس عملا یه چیزی در حد کپی خور شدن دستگاه بود با این تفاوت که آنلاینش هم سر جاش بود و قانونی بود.من یکی که امیدوارم بازم بتونن ادامه بدن هر چند که فعلا به کسی توصیه نمیکنم بخرتش
این همه فروشگاه هست ولی هیچکدوم با 8-9 تومن نمیتونی همه بازیهای مهم و خوب رو بازی کنی.درد ما هم الان همینه که اگه نخل نباشه چایگزینش چیه؟ وگرنه حب عقلمون میرسه هر بازی رو میتونیم پولشو بدیم و بخریم. حالا از هر فروشگاهی
تا یه جایی خوب بود اومدم تعریفشو کردم و پیشنهاد دادم الانم از نظر خودم وظیفه داشتم بیام بگم که احتمالا مشکل دارن و بقیه رو آگاه کنم.دقیقا هم تاپیک برای همین منظور ساخته شده خب
جا تنگ نیست که اینطوری نگرانی.نفر بعد میاد سوالشو در مورد یه فروشنده دیگه میپرسه یکی دیگه هم جوابشو میده.قرار نیست مثلا صفحه 100 که شد تاپیک رو ببندن که حالا گیر دادید به من که کمتر پست بده
شما باید یک اکانت psn که ساختنش رایگانه برای خودتون بسازید بعد اکانت ظرفیتی هر بازی میخواین میخرید و اگر ظ۲ باشه میتونید روی اکانت شخصی ای که ساختید بازی کنید .اگر اون بازی free to play نباشه و پولی باشه برای انلاین بازی کردنش نیازمند به اشتراک پلاس هستید که اونم یا ظرفیتی باید بخرید یا با گیفت روی اکانت شخصی ای که ساختید.
تا یه جایی خوب بود اومدم تعریفشو کردم و پیشنهاد دادم الانم از نظر خودم وظیفه داشتم بیام بگم که احتمالا مشکل دارن و بقیه رو آگاه کنم.دقیقا هم تاپیک برای همین منظور ساخته شده خب
جا تنگ نیست که اینطوری نگرانی.نفر بعد میاد سوالشو در مورد یه فروشنده دیگه میپرسه یکی دیگه هم جوابشو میده.قرار نیست مثلا صفحه 100 که شد تاپیک رو ببندن که حالا گیر دادید به من که کمتر پست بده
واقعاً هم برای امثال ماها که کلی بازیِ تجربهنکرده از قبل داشتیم، خیلی چیز خوبی بود. این ماجراهای اخیر ۳ هفته هست که شروع شده ولی من از سپتامبر پارسال که رفتم سراغش، مشکل خاصی نداشت و خیلی راضی بودم.
۹ میلیون دادم و این بازیها رو گرفتم:
Astro Bot
Hogwarts Legacy
Assassin’s Creed Mirage
Cyberpunk 2077
Gran Turismo 7
Silent Hill 2
Mortal Kombat 1
Stellar Blade
The Crew Motorfest
Alan Wake 2
Star Wars Outlaws
Prince of Persia: The Lost Crown
Black Myth: Wukong
RoboCop
Warhammer 40K: Space Marine 2
Final Fantasy XVI
Assassin's Creed Shadows
Armored Core 6
Baldur’s Gate 3
Death Stranding 2
به اضافه بازیهایی مثل Rise of the Ronin، Monster Hunter Wilds و Kingdom Come: Deliverance 2 و Split Fiction که هنوز وقت نشده بگیرم.
چیزهای دیگه هم بوده که به سلیقه من نمیخورده. و نکته مهم اینه که گیمپس دارم و اگه اون رو نداشتم که کلی بازی معروف دیگه هم برای نخل پلاس اومده بود که به لیست بالا اضافه میشد، از CoD و FC تا Doom: The Dark Ages و Indiana Jones و Forza Horizon 5 و...
-----------
خوبی نخل پلاس این بوده که بدون هیچ نوع چونه زدن و گشتن دنبال مشتری و...، میشد به راحتی یه پولی اولش بدی و یک سال حالش رو ببری. چیز جدیدی هم نبوده که بگیم فقط اومدن کلاهبرداری کنن و برن! خود فروشگاه که گویا سابقه زیادی داره و همین اشتراک هم حداقل از اوایل ۱۴۰۱ میدونم وجود داشته و خودم قبلش توی بازیسنتر پرسیدم که ببینم کسی راضی بوده یا نه که یکی دو نفر گفتن خوبه و رفتم سراغش.
حالا معلوم نیست چون مشتری خیلی زیاد شده، اینا توش موندن و دیگه با اون قیمت قبلی جوابگو نیست و فعلاً دارن با این گندکاریها جلو میرن تا بعدش یه تصمیم دیگهای بگیرن، یا واقعاً روشی که باهاش بازی میگرفتن به بنبست خورده و دیگه مثل قبل کار نمیکنه و توش موندن.
من که در حالت عادی اگه مشکلی نبود هم تا یه مدت قصد تمدید اشتراک نداشتم، چون اکثر بازیهایی که میخواستم تجربه کنم رو انجام دادم. میخواستم بذارم اواسط سال بعد تمدید کنم که بازیهای بیشتری بیان (از Saros و GTA VI تا چیزهای دیگه)، ولی باید ببینم این ماجرای اخیر به کجا میرسه و آیا ادامهدار هست یا دوباره برمیگرده به وضعیت قبلی که برای من واقعاً گزینه خوبی بود. البته بحث قیمت هم هست و با توجه به شرایطی که توش هستیم و افزایش احتمالی $ در آینده نزدیک (احتمالی که چه عرض کنم!) و از اون طرف هم افزایش قیمت بازیها توی خود فرنگ و... احتمالاً تا اون موقع هزینه اشتراک نخل پلاس هم خیلی بالاتر بره و باید ببینم میصرفه یا نه، البته اگه چیزی به نام اینترنت توی ایران باقی مونده باشه.
اگه منظورت از psn پلاس هست کافیه یدونه پلاس ظرفیت 2 بخری و بزنی رو کنسول. بعد از اون هر بازی که بخری چه ظرفیت 2 و چه ظرفیت 3 می تونی قسمت آنلاینشون رو هم بازی کنی.
واقعاً هم برای امثال ماها که کلی بازیِ تجربهنکرده از قبل داشتیم، خیلی چیز خوبی بود. این ماجراهای اخیر ۳ هفته هست که شروع شده ولی من از سپتامبر پارسال که رفتم سراغش، مشکل خاصی نداشت و خیلی راضی بودم.
۹ میلیون دادم و این بازیها رو گرفتم:
Astro Bot
Hogwarts Legacy
Assassin’s Creed Mirage
Cyberpunk 2077
Gran Turismo 7
Silent Hill 2
Mortal Kombat 1
Stellar Blade
The Crew Motorfest
Alan Wake 2
Star Wars Outlaws
Prince of Persia: The Lost Crown
Black Myth: Wukong
RoboCop
Warhammer 40K: Space Marine 2
Final Fantasy XVI
Assassin's Creed Shadows
Armored Core 6
Baldur’s Gate 3
Death Stranding 2
به اضافه بازیهایی مثل Rise of the Ronin، Monster Hunter Wilds و Kingdom Come: Deliverance 2 و Split Fiction که هنوز وقت نشده بگیرم.
چیزهای دیگه هم بوده که به سلیقه من نمیخورده. و نکته مهم اینه که گیمپس دارم و اگه اون رو نداشتم که کلی بازی معروف دیگه هم برای نخل پلاس اومده بود که به لیست بالا اضافه میشد، از CoD و FC تا Doom: The Dark Ages و Indiana Jones و Forza Horizon 5 و...
-----------
خوبی نخل پلاس این بوده که بدون هیچ نوع چونه زدن و گشتن دنبال مشتری و...، میشد به راحتی یه پولی اولش بدی و یک سال حالش رو ببری. چیز جدیدی هم نبوده که بگیم فقط اومدن کلاهبرداری کنن و برن! خود فروشگاه که گویا سابقه زیادی داره و همین اشتراک هم حداقل از اوایل ۱۴۰۱ میدونم وجود داشته و خودم قبلش توی بازیسنتر پرسیدم که ببینم کسی راضی بوده یا نه که یکی دو نفر گفتن خوبه و رفتم سراغش.
حالا معلوم نیست چون مشتری خیلی زیاد شده، اینا توش موندن و دیگه با اون قیمت قبلی جوابگو نیست و فعلاً دارن با این گندکاریها جلو میرن تا بعدش یه تصمیم دیگهای بگیرن، یا واقعاً روشی که باهاش بازی میگرفتن به بنبست خورده و دیگه مثل قبل کار نمیکنه و توش موندن.
من که در حالت عادی اگه مشکلی نبود هم تا یه مدت قصد تمدید اشتراک نداشتم، چون اکثر بازیهایی که میخواستم تجربه کنم رو انجام دادم. میخواستم بذارم اواسط سال بعد تمدید کنم که بازیهای بیشتری بیان (از Saros و GTA VI تا چیزهای دیگه)، ولی باید ببینم این ماجرای اخیر به کجا میرسه و آیا ادامهدار هست یا دوباره برمیگرده به وضعیت قبلی که برای من واقعاً گزینه خوبی بود. البته بحث قیمت هم هست و با توجه به شرایطی که توش هستیم و افزایش احتمالی $ در آینده نزدیک (احتمالی که چه عرض کنم!) و از اون طرف هم افزایش قیمت بازیها توی خود فرنگ و... احتمالاً تا اون موقع هزینه اشتراک نخل پلاس هم خیلی بالاتر بره و باید ببینم میصرفه یا نه، البته اگه چیزی به نام اینترنت توی ایران باقی مونده باشه.
یه ایرادی که نخل پلاس داشت و الان بیشتر داره خودش رو نشون میده همین جریان بازی های روز اول
وقتی که اینطوری میذاره یهو همه با هم هجوم میارن مثلا فلان بازی رو بگیرن، مثلا ۵ هزارتا میگه مشترک دارم از اینا اگر دو هزارتاش التیمیت باشن و از اینا پانصدتاش یهو روز عرضه بگن اکانت بده یهو حجم عظیمی میشه تازه این کف جریان برای بازی های نه چندان معروفه ولی فرض کن CoD جدید که بیاد ملت برای فضولی هم که شده میخوان ببینند چه خبره یهو باید هزار تا هزار و پانصدتا اکانت روز اول بده
به شرط اینکه کار خاصی انجام نمیده که ما ازش خبر نداریم، خرید ۱۵۰۰ تا اکانت که امکان داره شش ماه بعد نصف اش بیکار باشه خیلی ریسک بزرگیه هر چند بخوایم بگیم نمیدونم گلد و سیلور و پلات هم هست
یه جوری باید کنترل بکنه و گرنه این حجم درخواست فشار میاره بعد سیستم اش میترکه
یه ایرادی که نخل پلاس داشت و الان بیشتر داره خودش رو نشون میده همین جریان بازی های روز اول
وقتی که اینطوری میذاره یهو همه با هم هجوم میارن مثلا فلان بازی رو بگیرن، مثلا ۵ هزارتا میگه مشترک دارم از اینا اگر دو هزارتاش التیمیت باشن و از اینا پانصدتاش یهو روز عرضه بگن اکانت بده یهو حجم عظیمی میشه تازه این کف جریان برای بازی های نه چندان معروفه ولی فرض کن CoD جدید که بیاد ملت برای فضولی هم که شده میخوان ببینند چه خبره یهو باید هزار تا هزار و پانصدتا اکانت روز اول بده
به شرط اینکه کار خاصی انجام نمیده که ما ازش خبر نداریم، خرید ۱۵۰۰ تا اکانت که امکان داره شش ماه بعد نصف اش بیکار باشه خیلی ریسک بزرگیه هر چند بخوایم بگیم نمیدونم گلد و سیلور و پلات هم هست
یه جوری باید کنترل بکنه و گرنه این حجم درخواست فشار میاره بعد سیستم اش میترکه
آره، به نظرم میشه حتی یه دستهبندی جدید با قیمت پایینتر درست کرد که بازیها ظرفیت دو باشن، ولی دقیقاً روز اول عرضه به ملت ندن و مثلاً یکی دو ماه بعد بدن.
من به جز موارد خیلی استثنایی (شاید سالی یکی دو تا بازی خاص) این مدلی نیستم که حتماً بخوام همون روز اول بازیها رو تجربه کنم. بعضی وقتها با اینکه امکانش رو هم دارم، ترجیح میدم یک ماه بگذره و یکی دو تا آپدیت بیاد و بعدش برم سراغ بازی.
الآن اشتراک گلد رو دارن که بازیها با یک ماه تأخیر براش میاد، ولی ترکیبی از ظرفیت دو و سه هست و به احتمال زیاد اکثراً هم ظرفیت سه به ملت میدن که خیلیها دوست ندارن. ولی اگه یه اشتراک متفاوتی بود که هم ظرفیت دو باشه و هم دقیقاً روز اول عرضه نباشه، شاید میشد قضیه رو بهتر کنترل کرد و به نفع خودشون و مشتری باشه.
چون همین الان هم بین همه بچه ها کسی نمیتونه سوال تون روجواب بده
چون یا سوال تون اشتباهه یا کلا یه چیزایی رو اشتباه متوجه شدید و بر اساس همون ها دارید می رید جلو
خب بزار سوالمو اینطوری بپرسم، من چطوری میتونم از قسمت سیزن و fut فیفا استفاده کنم به صورتی که بازی رو به صورت ظرفیتی خرید کرده باشم.
من ظرفیت دو خریدم ولی نمیتونستم برم تو قسمت مولتی چون ارور میده شما پلاس ندارید
خب بزار سوالمو اینطوری بپرسم، من چطوری میتونم از قسمت سیزن و fut فیفا استفاده کنم به صورتی که بازی رو به صورت ظرفیتی خرید کرده باشم.
من ظرفیت دو خریدم ولی نمیتونستم برم تو قسمت مولتی چون ارور میده شما پلاس ندارید
داداش شما فکر کنم تازه وارد وادی کنسول و اینا شدی یه سری اطلاعاتت کم و زیاد داره یعنی میدونی ولی درستش رو نه
اونی که گفتی درست میگه، برای هر بازی ایی که مولتی پلیر داشته باشه و بخوای انلاین بازی کنی، باید پلاس داشته باشی
حالا میتونی اکانت پلاس بخری میتونی اکانت اصلی خودت رو پلاس کنی فقط باید باز حواست رو جمع بکنی به اینکه ظرفیت اکانت پلاس ات رو با ظرفیت اکانتی که میخوای روش بازی کنی یه جوری مچ کنی
شما مثلا ظرفیت دو فیفا داری، اگر روی اکانت خودت داری بازی میکنی حالا یا باید اکانت خودت رو پلاس کنی یا ظرفیت دو پلاس داشته باشی از طریق یه اکانت دیگه تا بتونی روی اکانت خودت مولتی بازی کنی
یا اگر ظرفیت سه فیفا داری باید یه اکانت دیگه ات میتونه مال خودت یا ظرفیت دو پلاس باشه و بعد بیای روی هموناکانت ظرفیت سه بازی کنی
اگر ظرفیت سه پلاس داشته باشی باید حتما ظرفیت دوفیفا داشته باشی وروی اکانت ظرفیت سه مولتی بازی کنی
( برای بیشتر بازی های فری تو پلی، پلاس نیاز نیست )
آره، به نظرم میشه حتی یه دستهبندی جدید با قیمت پایینتر درست کرد که بازیها ظرفیت دو باشن، ولی دقیقاً روز اول عرضه به ملت ندن و مثلاً یکی دو ماه بعد بدن.
من به جز موارد خیلی استثنایی (شاید سالی یکی دو تا بازی خاص) این مدلی نیستم که حتماً بخوام همون روز اول بازیها رو تجربه کنم. بعضی وقتها با اینکه امکانش رو هم دارم، ترجیح میدم یک ماه بگذره و یکی دو تا آپدیت بیاد و بعدش برم سراغ بازی.
الآن اشتراک گلد رو دارن که بازیها با یک ماه تأخیر براش میاد، ولی ترکیبی از ظرفیت دو و سه هست و به احتمال زیاد اکثراً هم ظرفیت سه به ملت میدن که خیلیها دوست ندارن. ولی اگه یه اشتراک متفاوتی بود که هم ظرفیت دو باشه و هم دقیقاً روز اول عرضه نباشه، شاید میشد قضیه رو بهتر کنترل کرد و به نفع خودشون و مشتری باشه.
دقیقا
من روز اولی نیستم یه چیزی بین گلد و التیمیت درست میکرد که ظرفیت دو میداد ولی با تاخیر اوکی بودم اما همین باز مشکل بزرگه، مشکل اصلی اینا حجم پلیر ها و ظرفیت دو میشه یعنی افراد کمی نیستن مول ما که بگن اوکی ظرفیت دو دوست دارم بذار اینو بگیرم، کلا یه مقدار زیادی فرمول کاری شون گیر به حجم مشتری داره، زیاد بشه به چوخ میرن
تقریبا همین ولی خب روزشمار اشتراک الیت رو فعال نکردن هنوز!
=-=-=-=
من اساسینز کرید شدوز، دث استرندینگ ۲ و اسپلیت فیکشن رو ازشون گرفتم اون دث یبار قفل شد مجبور شدن یه اکانت دیگه بدن.
من توی ترنزکشن هیستوریشون رفتم خواستم ببینم اینا با چه روشی بازی میگیرن که الان دیگه نمیتونن که دیدم با گیفت کارت بازیو خریدن. نمیدونم خرید با گیفت کارت مگه مشکلی به وجود میاره؟!
دوستان اگه سرمایه تون براتون مهم است دیگه هیچ وقت سمت سایت یانگ سنتر نرین. من خودم چندین اکانت ازشون خریداری کرده بودم و دوباره میخواستم خرید کنم و چون بهشون اعتماد داشتم متاسفانه گیفت کارت خریدم. اما کد استفاده شده تحویل دادن و به پشتیبانی پیام دادم بعد حدود یک هفته پاسخ داده کد باگ داره!!و خودت به سونی پیام بده تا درستش کنن...
آخه گیفت کارت باگ میخوره!؟ شما بگین ...
دوستان اگه سرمایه تون براتون مهم است دیگه هیچ وقت سمت سایت یانگ سنتر نرین. من خودم چندین اکانت ازشون خریداری کرده بودم و دوباره میخواستم خرید کنم و چون بهشون اعتماد داشتم متاسفانه گیفت کارت خریدم. اما کد استفاده شده تحویل دادن و به پشتیبانی پیام دادم بعد حدود یک هفته پاسخ داده کد باگ داره!!و خودت به سونی پیام بده تا درستش کنن...
آخه گیفت کارت باگ میخوره!؟ شما بگین ...