امکان این هست اکانت رو به شخص دیگه داده باشن . کلا نمیدونم سیستم هماهنگی چطوره چون گاهی اوقات بنظر میاد بخصوص تو بازی های پر طرفدار حساب اکانت ها که دست کیه دستشون نیست یا صرفا نمیخوان اکانت اضافه کنن نمیدونم .من اکانت bo6 رو از اولی که نخل گرفتم دارم
یکبار دیدم بازی روی اکانت خودم قفله رفتم داخل اکانتش که اینیبل کنم دیدم نوشته که یک ps5 دیگه با این اکانت اینیبل هست
به پشتیبانی که گفتم اولش گفتن که نمیخوای اکانت رو تحویل بدین گفتم خیر و یک اکانت دیگه بهم دادن
الان بازدوباره همونطوری شده!
یعنی اکانت رو به یکی دیگه دادن؟یا ظزفیت 3 کاری کرده؟یا خود نخل فشاری شده بخاطر اینکه این همه مدت اکانت دستم هست؟
براتون تخفیف هم گذاشتم.برید حال کنیدبا کسب اجازه از استاد حمید بارسا، بازاریاب اعظم
نخل پلاس از سه خرداد سی درصد تخفیف روی پلات و گلد و سیلور گذاشته، دوست داشتید یه نگاهی بندازید

فقط اگر صحبت میکردی قسطی هم ازمون میگرفتن خیلی خوب میشدبراتون تخفیف هم گذاشتم.برید حال کنید![]()
اگه ازشون بپرسید بهتون میگن که اشتراکیه، این کارو 90 درصد فروشنده ها میکنن اگه بخوان فقط به یه نفر بفروشن هر اکانت ظرفیت دو رو باید 4،5 میلیون بدن که یه سودی داشته باشه، حتی از دیجیتال فکتوری هم خریدم قفل شده اکانتنمیدونم قبلا کسی گذاشته یا نه ولی این cdstop کلاهبرداره.اکانتها رو همزمان به چند نفر میفروشن و بازی سر یکهفته قفل میشه و باید بری اینیبل کنی که در آخر اونم جواب نمیده
نمیدونم قبلا کسی گذاشته یا نه ولی این cdstop کلاهبرداره.اکانتها رو همزمان به چند نفر میفروشن و بازی سر یکهفته قفل میشه و باید بری اینیبل کنی که در آخر اونم جواب نمیده
اکانتهای اختصاصیش هم اشتراکی میده. من بارها شده بود اختصاصی میخریدم ولی هی قفل میشد باید انیبل میکردم. کلاه بردارن منتهی صدای کثافت کاریشون درنیومدهخودش ميگه اشتراكيه.
كلاهبردار اونيه كه ميزنه اختصاصى ولى بازيش قفل ميشه.
اکانتهای اختصاصیش هم اشتراکی میده. من بارها شده بود اختصاصی میخریدم ولی هی قفل میشد باید انیبل میکردم. کلاه بردارن منتهی صدای کثافت کاریشون درنیومده
والا چقدر سود میخوان بکنن بازیهای بین نسلی که دو تا ظرفیت مجزا برای ps4 هم دارن جداگانه میفروشن تازه به این سود هم قانع نیستن و هر اکانت رو به چند نفر میفروشن .بازیهای ایکس باکس چه بین نسلی باشن چه نباشن فقط دو ظرفیت دارن ولی میبینی اکانت های ایکس باکس هم ارزونتره هم فروشندگان به چند نفر نمیفروشند. سود فروشندگان اکانتهای ps5 از ایکس باکس خیلی بیشتره مخصوصا بازی بین نسلی باشهاگه ازشون بپرسید بهتون میگن که اشتراکیه، این کارو 90 درصد فروشنده ها میکنن اگه بخوان فقط به یه نفر بفروشن هر اکانت ظرفیت دو رو باید 4،5 میلیون بدن که یه سودی داشته باشه، حتی از دیجیتال فکتوری هم خریدم قفل شده اکانت