بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

سلام دوستان . من می خواستم بدونم سایت گاماریو و یا گیم پرادیس معتبر هستن واسه خرید اکانت ظرفیت ۲ می خوام ممنون میشم بهم پاسخ بدید
Gamario و gameparadis

سلام دوستان بعد از تجربه تقریبی 15 روز سرویس نخل پلاس اومدم گزارش بدم .
سرویس: کاستوم با 3 بازی 12 ماهه
خوب ابتدا سرویس خریداری شد و روز بعد قرار شد تحویل سرویس انجام بشه که ساعت 9 شب انگار همیشه تحویل اکانت ها انجام میشه .
3 تا اکانت گرفتم که fc 25 و silent hill 2 و devil may cry بودن .
اکانت دومی و سونی همیشه ردیف بود اما fc 25 خیلی چالشی شد چون از همون ابتدا پیام license داد که باید یه مدت از بازی رو کنسول دیگه بگذره و به پشتیبانی پیام دادم که سریع گفتن بررسی میشه و بعد اکانت رو تعویض کردن .
پشتیبانی معمولا یه ده دقیقه طول میکشه پیام رو ببینه معمولا .
امروزم اکانت forza و wolfenestein گرفتم که در کمال تعجبم ظرفیت 2 دادن forza رو بهم برعکس بقیه بازی ها و خوشحال شدم .
در کل تا اینجا راضی کننده بوده ولی اگر به همین سرعت ممبر جذب کنن نمیدونم چجوری دارن جمع و جور میکنن این همه ممبر رو که به صرفه در بیاد براشون .
راضی بودم تا اینجا در کل باز حالا بعد یک ماه هم میام میگم بنظرم خوبه بجز برای بازی های محبوب ایرانی fc25 و assassin و ... دنگ و فنگشون بیشتره .

من اکانت bo6 رو از اولی که نخل گرفتم دارم
یکبار دیدم بازی روی اکانت خودم قفله رفتم داخل اکانتش که اینیبل کنم دیدم نوشته که یک ps5 دیگه با این اکانت اینیبل هست
به پشتیبانی که گفتم اولش گفتن که نمیخوای اکانت رو تحویل بدین گفتم خیر و یک اکانت دیگه بهم دادن
الان بازدوباره همونطوری شده!
یعنی اکانت رو به یکی دیگه دادن؟یا ظزفیت 3 کاری کرده؟یا خود نخل فشاری شده بخاطر اینکه این همه مدت اکانت دستم هست؟

من اکانت bo6 رو از اولی که نخل گرفتم دارم
یکبار دیدم بازی روی اکانت خودم قفله رفتم داخل اکانتش که اینیبل کنم دیدم نوشته که یک ps5 دیگه با این اکانت اینیبل هست
به پشتیبانی که گفتم اولش گفتن که نمیخوای اکانت رو تحویل بدین گفتم خیر و یک اکانت دیگه بهم دادن
الان بازدوباره همونطوری شده!
یعنی اکانت رو به یکی دیگه دادن؟یا ظزفیت 3 کاری کرده؟یا خود نخل فشاری شده بخاطر اینکه این همه مدت اکانت دستم هست؟
امکان این هست اکانت رو به شخص دیگه داده باشن . کلا نمیدونم سیستم هماهنگی چطوره چون گاهی اوقات بنظر میاد بخصوص تو بازی های پر طرفدار حساب اکانت ها که دست کیه دستشون نیست یا صرفا نمیخوان اکانت اضافه کنن نمیدونم .
بعید میدونم بخاطر فشاری شدن باشه چون بالاخره شما هم پیغام میدید مجبورا اکانت جدید بدن .

• Like
Reactions: db07
با کسب اجازه از استاد حمید بارسا، بازاریاب اعظم :D

نخل پلاس از سه خرداد سی درصد تخفیف روی پلات و گلد و سیلور گذاشته، دوست داشتید یه نگاهی بندازید

• Smile
Reactions: hamid_barca
نمیدونم قبلا کسی گذاشته یا نه ولی این cdstop کلاهبرداره.اکانتها رو همزمان به چند نفر میفروشن و بازی سر یکهفته قفل میشه و باید بری اینیبل کنی که در آخر اونم جواب نمیده
اگه ازشون بپرسید بهتون میگن که اشتراکیه، این کارو 90 درصد فروشنده ها میکنن اگه بخوان فقط به یه نفر بفروشن هر اکانت ظرفیت دو رو باید 4،5 میلیون بدن که یه سودی داشته باشه، حتی از دیجیتال فکتوری هم خریدم قفل شده اکانت

نمیدونم قبلا کسی گذاشته یا نه ولی این cdstop کلاهبرداره.اکانتها رو همزمان به چند نفر میفروشن و بازی سر یکهفته قفل میشه و باید بری اینیبل کنی که در آخر اونم جواب نمیده

خودش ميگه اشتراكيه.
كلاهبردار اونيه كه ميزنه اختصاصى ولى بازيش قفل ميشه.

• Like
Reactions: AM!R and pedram_sad
خودش ميگه اشتراكيه.
كلاهبردار اونيه كه ميزنه اختصاصى ولى بازيش قفل ميشه.
اکانتهای اختصاصیش هم اشتراکی میده. من بارها شده بود اختصاصی میخریدم ولی هی قفل میشد باید انیبل میکردم. کلاه بردارن منتهی صدای کثافت کاریشون درنیومده

اکانتهای اختصاصیش هم اشتراکی میده. من بارها شده بود اختصاصی میخریدم ولی هی قفل میشد باید انیبل میکردم. کلاه بردارن منتهی صدای کثافت کاریشون درنیومده

اينو من درك نميكنم.
اگه اكانت روى يه كنسول ديگه اينيبل بشه چجورى قفلش انقد راحت باز ميشه؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
اگه ازشون بپرسید بهتون میگن که اشتراکیه، این کارو 90 درصد فروشنده ها میکنن اگه بخوان فقط به یه نفر بفروشن هر اکانت ظرفیت دو رو باید 4،5 میلیون بدن که یه سودی داشته باشه، حتی از دیجیتال فکتوری هم خریدم قفل شده اکانت
والا چقدر سود میخوان بکنن بازیهای بین نسلی که دو تا ظرفیت مجزا برای ps4 هم دارن جداگانه میفروشن تازه به این سود هم قانع نیستن و هر اکانت رو به چند نفر میفروشن .بازیهای ایکس باکس چه بین نسلی باشن چه نباشن فقط دو ظرفیت دارن ولی میبینی اکانت های ایکس باکس هم ارزونتره هم فروشندگان به چند نفر نمی‌فروشند. سود فروشندگان اکانتهای ps5 از ایکس باکس خیلی بیشتره مخصوصا بازی بین نسلی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or