بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

کنسول پر پر شد !؟
الان از همه این حضرات باید ترسید حتی خود نخل پلاس، سودی که توی هکی فروختن هست شاید راحت دو به یک باشه یعنی شاید برای صد دلار گیفت راحت پنجاه تا بدن
بله پر پر شد و عملا بی استفاده. البته اون سال یادمه تو دیوار گذاشتم با ذکر اینکه این کنسول بن شده و فقط با دیسک میتونید بازی کنید و 500 هزارتومن خریدن ازم. اما حرومشون باشه خدایی :دی اون موقع من دستم تو جیب خودم نبود و یادمه خیلی ناراحت شدم سر این قضیه.

• Sad
Reactions: ultimate team 2
بله پر پر شد و عملا بی استفاده. البته اون سال یادمه تو دیوار گذاشتم با ذکر اینکه این کنسول بن شده و فقط با دیسک میتونید بازی کنید و 500 هزارتومن خریدن ازم. اما حرومشون باشه خدایی :دی اون موقع من دستم تو جیب خودم نبود و یادمه خیلی ناراحت شدم سر این قضیه.

3 بود یا 4 ؟
متاسفانه این بد ریسکی هست که دور سر همه مون تاب میخوره

ps4 بود. به نظرم همون دیسک بهترین گزینه است. تو دیوار و اینا هم میشه راحت فروخت.
شت !:|
متاسفانه یه ذره دیسک برای من یکی حداقل دیره ! حتی درایوش رو هم بخوام بخرم سخت گیر میاد و یه مقداری خرج دیجیتالی مون هم زیاد شده، نمی صرفه

شت !:|
متاسفانه یه ذره دیسک برای من یکی حداقل دیره ! حتی درایوش رو هم بخوام بخرم سخت گیر میاد و یه مقداری خرج دیجیتالی مون هم زیاد شده، نمی صرفه
مهدی بهترین کار اینه با دوستت بازی ها رو بگیرید البته هر بازی هم نه بازی ای که انلاین خوبی داشته باشه یا سینگل پذیرش ارزش داشته باشه .

آقا یه سوال فنی
یه دوستی برای بچه های خونواده شون ps5 دیجیتال خریده
بهم میگه سید من ندارم پول بازی بدم برای این کنسول
جعبه کنسول هم هنوز بسته است، بچه ها هم با یه ذوق نافرمی منتظرن بابائه این کنسول رو افتتاح کنه

من میخواستم برم سراغ ایده خرید اکانت
ولی میخواستم بدونم اکانت «به نسبت» ارزونتر داریم که توش پر بازی های ورزشی و چند نفره و آرکید با چند تا از انحصاری های کلاسیک کنسول باشه

یارو دنبال تجربه بازی ها روز و خفن ترین بازی ها نیست
طبیعتاً برای بچه هاش خریده

اگه از این نوع اکانت ها نیست که من بالاحبار بازی هایی مد نظرشه رو ظرفیتی بخرم

• Like
Reactions: He!n3ger
آقا یه سوال فنی
جعبه کنسول هم هنوز بسته است، بچه ها هم با یه ذوق نافرمی منتظرن بابائه این کنسول رو افتتاح کنه

ولی میخواستم بدونم اکانت «به نسبت» ارزونتر داریم که توش پر بازی های ورزشی و چند نفره و آرکید با چند تا از انحصاری های کلاسیک کنسول باشه

حدس میزنم خودش زیاد اهل کلنجار رفتن با اکانت و کنسول نباشه. فکر میکنم معقول ترین کار این باشه که دستگارو بده روش بازی بریزن. فکر کنم طرفای دو میلیون بشه اگه بخوان دستگاه رو پر کنن.

• Like
Reactions: Z-fan
آقا یه سوال فنی

به نظرم بده براش اکانت هکی بریزن بیزون با یه تومن انواع بازی میریزن بعد کنسولو افلاین کنه که قفل نشن و تا ابد بازیشون کنه. بهترین کار برا کسی که براش مهم نبست

• Like
حدس میزنم خودش زیاد اهل کلنجار رفتن با اکانت و کنسول نباشه. فکر میکنم معقول ترین کار این باشه که دستگارو بده روش بازی بریزن. فکر کنم طرفای دو میلیون بشه اگه بخوان دستگاه رو پر کنن.

خب کجا بده پر کنند ؟

من مغازه های مطمئن تو زمینه پلی استیشن رو نمی‌شناسم
(دیگه نینتندو رو هم نمی‌شناسم راستش :دی) خیلی وقته گیفت کارت فقط میزم خودم، ولی این بنده خدا اصن شرایط همچین کارهایی رو نداره

• Like
خب کجا بده پر کنند ؟

(دیگه نینتندو رو هم نمی‌شناسم راستش :دی) خیلی وقته گیفت کارت فقط میزم خودم، ولی این بنده خدا اصن شرایط همچین کارهایی رو نداره
نخل پلاس گلد هست 6 ماهه 5 و خورده.سیلور و کیدز هم داره ارزونتره ولی چیزی که هست بچه هاش بلدن برن به پشتیبان بگن این بازی تموم شد بازی بعد رو بده؟و اینکه مشکلی با دانلود ندارن؟اگه اوکی هستن این ارزونترین راهه که بالای 100 بازی دسترسی داشته باشن حتی بازیهای روز هم بعد از 1 ماهه میاد رو اشتراکشون.

ولی اگه این کارها براشون سخته دیگه باید ببرن یه جا بدن بازی آفلاین بزنه براشون.

• Like
خب کجا بده پر کنند ؟

راستش جایی رو نمیتونم پیشنهاد بدم ولی اگر تهرانه طبقه زیر همکف چارسو و پاساژ یاران تو کاشانی دیدم اینکارو میکنن مغازه هاش. منتها طبق تجربه ای که از طریق یکی از دوستانم که میداد بیرون بازی میریخت داشتم تو این زمینه. کلا از وضعیت ایده آل فاصله داشت این فرایند. یعنی مثلا میگن سه روزه تحویل میدن ممکنه 5-6 روز علاف کنن. یا تقریبا تو هر بار پر کردن یکی دو تا بازی ممکنه قفل شه. یا اینکه یه بازی رو اشتباه بریزن یا کلا یکی دوتاشو نریزن به بهونه های مختلف. ولی برای کسی مثل دوست من که کلا تنها چیزی که میخواست این بود که دستگاه رو روشن کنه بره تو بازی این تنها راهه.

نخل پلاس گلد هست 6 ماهه 5 و خورده.سیلور و کیدز هم داره ارزونتره ولی چیزی که هست بچه هاش بلدن برن به پشتیبان بگن این بازی تموم شد بازی بعد رو بده؟و اینکه مشکلی با دانلود ندارن؟اگه اوکی هستن این ارزونترین راهه که بالای 100 بازی دسترسی داشته باشن حتی بازیهای روز هم بعد از 1 ماهه میاد رو اشتراکشون.

ولی اگه این کارها براشون سخته دیگه باید ببرن یه جا بدن بازی آفلاین بزنه براشون.

اگه میشه بیا پی وی جزئیات بیشتر شو همون جا توضیح بده
این راه جواب میده به نظرم
این کارها رو میتونن انجام بدن

مهدی بهترین کار اینه با دوستت بازی ها رو بگیرید البته هر بازی هم نه بازی ای که انلاین خوبی داشته باشه یا سینگل پذیرش ارزش داشته باشه .
داشتیم ولی دیگه همه هم سن و سال هامون یا حوصله ندارن یا پول !=(( الان رفیق من که پلاس داشتیم چند سالو اینا دیگه حتی حوصله پلاس هم نداره بازی هایی هم که هم سلیقه باشیم یا کم‌پیدا میشه یا گرون
فعلا فلان سیستم که دیگه زیاد نمیگیم تبلیغ نشه بهتر از بقیه است :D

آقا یه سوال فنی

اگه از این نوع اکانت ها نیست که من بالاحبار بازی هایی مد نظرشه رو ظرفیتی

تو مجتمع پايتخت زيادن مغازه هايي كه بازى افلاين بريزن روى كنسول.
كلا چيز رايجيه و اكثر كسايي كه كنسول ميخرن و گيمر كژوال هم هستن همين كارو ميكنن تو ايران.
كنسولو ميبره ميده براش بازى ميريزن؛ميتونه بگه مناسب سن بچه ها هم بريزن و معمولا پكيجاى مختلف هم دارن.

تو مجتمع پايتخت زيادن مغازه هايي كه بازى افلاين بريزن روى كنسول.
كلا چيز رايجيه و اكثر كسايي كه كنسول ميخرن و گيمر كژوال هم هستن همين كارو ميكنن تو ايران.
كنسولو ميبره ميده براش بازى ميريزن؛ميتونه بگه مناسب سن بچه ها هم بريزن و معمولا پكيجاى مختلف هم دارن.

اگه کنسول مال خودم بود میرفتم اون جا
الان باید حتما از طرف و مغازه اش مطمئن باشم تو پایتخت که ببرم بازی بریزه. نمیتونم کنسول طرف رو بگیرم بعد یهو بریک شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or