بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دوستان کسی تجربه خرید از:
سایت gpgaming
و کانال Loop رو داشته؟
دومی رو یادمه یه چیزی البته گامالوپ بود اشتباه نکنم ، یادمه فیفا بود ولی یادم نیست دقیقا کدوم فیفا ولی یادمه جالب نبود نه پاسخ‌دهی نه هیچی
فکر کنم یه اکانت هم به چند نفر میفروخت
بازی قفل میشد جواب نمیدادن اصلا وضعی بود

• Like
Reactions: BF3
اکانت ظرفیت کامل که پسوردشو عوض کنم کجا خوبه توزرد در نیاد
کانال plusplusstore ادمینش ترکیه هست اکانت ترکیه بسازید بدید بهش واستون بازیو میخره روش تحویل میده، چند بار ازش خرید کردم اوکی بوده، انواع پلاس ظرفیت کامل هم میزنه ریجن ترکیه

کانال دکترگیم t.me/Mr_haseli رو فکر کنم اینجا یه سری پیشنهاد دادن
این کانال موقع فروش مجدد اکانت توسط خودمون یه هزینه انتقال مالکیت!! میگیره، انگار رفتی ملک و زمین خرید فروش کردی میخوای انتقال سند بزنی :)) جاییم اینو ذکر نکرده و من خودمم اولین باره همچین چیزی میبینم!
من کلا در طول عمرم 3 تا بازی ظرفیتی از 3 کانال مختلف خریدم و هر 3 موردم فروشنده های مزخرفی بودن

پیشنهاد میکنم تا جای ممکن پولتون رو توی حلقوم اینا نریزید، حیف که اصلا ما ایرانیا حس مشارکت و روحیه جمعی نداریم و الا خیلی راحت می تونستیم با همین کامیونیتی کوچک اینجا به جای این بحثای کل کل و ترول های بی سر و ته یه گروه هایی تشکیل بدیم و بازی هارو بخریم و با هم دیگه به اشتراک بذاریم، چون واقعا خیلی ها بازی رو آرشیو نمیکنن و 1 بار تجربه میکنن میره
الان روی استیم با بعضی دوستان همین فروم فمیلی شیر زدیم و بازی ها رو با همدیگه به اشتراک میذاریم، اکثر کاربرای اینجا هم با سابقه و قابل اعتمادن

سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر.
با توجه به اینکه قیمت پلاس اکسترا ۳ ماهه در سایت رسمی پلی استیشن حدود ۴۰ دلار هستش، آیا منطقی نیست که از خود سایت رسمی پلاس رو خریداری کنیم؟
فک میکنم نهایتا ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن با فروشگاه های داخلی اختلاف داره

• Like
Reactions: BARDI YA
سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر.
با توجه به اینکه قیمت پلاس اکسترا ۳ ماهه در سایت رسمی پلی استیشن حدود ۴۰ دلار هستش، آیا منطقی نیست که از خود سایت رسمی پلاس رو خریداری کنیم؟
فک میکنم نهایتا ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن با فروشگاه های داخلی اختلاف داره

500 تومن اختلاف خاصی نیست
خودت بخر
:D

• Smile
Reactions: ariamehr1111
این دیجیتال فکتوری هم خیلی با تاخیر تحویل میدن و بد قولن.پول و پرداخت کردم پیام میده ۴۸ ساعت کاری زمان میبره.!!!خوب تو بیو پیجت بزن اینو تا ملت تکلیفشون رو بدونن..امروز پیام دادم پس چی شد این اکانت گفت تا شب میفرستم.هنوزم تحویل ندادن....

• Like
Reactions: BARDI YA
این دیجیتال فکتوری هم خیلی با تاخیر تحویل میدن و بد قولن.پول و پرداخت کردم پیام میده ۴۸ ساعت کاری زمان میبره.!!!خوب تو بیو پیجت بزن اینو تا ملت تکلیفشون رو بدونن..امروز پیام دادم پس چی شد این اکانت گفت تا شب میفرستم.هنوزم تحویل ندادن....

زمان طلاست
واقعا تاسف اوره کارشون...

آخه با توجه به دردسرهایی که خرید از واسطه های داخلی داره، اینجوری خرید کردن به نظر من منطقی تره.

بستگی داره
من خودم ۱ ساله پریمیوم واسطه ای خریدم
چون ۵ میلیون اختلاف داشت 😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or