u.s.a
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
فکر کنم دوستمون کانال cd stop رو خواسته. چون ریپلای روی اون زده. الان ۱۸۰ درجه مخالفش اشتباها کلاه بردارش رو فرستادی براش لول
اوه شتفکر کنم دوستمون کانال cd stop رو خواسته. چون ریپلای روی اون زده. الان ۱۸۰ درجه مخالفش اشتباها کلاه بردارش رو فرستادی براش لول
اوه شت
چشمام آلبالو گیلاس چید
منم از cdstop خرید داشتم diablo خریدم درست میگن هی قفل میشده اما سریع پیغام میدادم و ایشونم سریع پاسخ میداد شاید 2 3 دقیقه اختلاف ایجاد میشد و helldivers هم خریدم تا اینجا که هیچ مشکلی نداره
در کل من واقعا راضیم به علت سریع بودن و برخورد مناسب و محترمانه
من دو سه سال پیش خرید کردم و این اطلاعات رو هم دادم..فک کنم واسه مالیات و اینجور چیزا میخوان..ولی یکم عجیبه بازمدوستان سلام کسی تا به حال از سایت cdkeyshare خرید داشته ؟
من بعد از خرید از سایتشون به پشتیبانیشون برای دریافت استیم والت پیام دادم ، بهم گفتن توی سایت باید کد ملی و عکس کارت بانکی با پوشاندن cvv2 و تاریخ توی سایت وارد کنی ، خواستم بدونم چه نیازی داره به این اطلاعات ؟
من دو سه سال پیش خرید کردم و این اطلاعات رو هم دادم..فک کنم واسه مالیات و اینجور چیزا میخوان..ولی یکم عجیبه بازم
سایتشون هم اوکیه و مشکلی نداره
والا من تو کانالشون عضو هستم اسکرین رضایت مشتری زیاد میزاره قیمت یسری از بازی هاش واقعا خوبهدوستان اینفینیت گیم معتبره؟Infinite Game | اینفینیت گیم
معتبره . من زیاد ازش خرید داشتم.دوستان سلام کسی تا به حال از سایت cdkeyshare خرید داشته ؟
من بعد از خرید از سایتشون به پشتیبانیشون برای دریافت استیم والت پیام دادم ، بهم گفتن توی سایت باید کد ملی و عکس کارت بانکی با پوشاندن cvv2 و تاریخ توی سایت وارد کنی ، خواستم بدونم چه نیازی داره به این اطلاعات ؟
خوب برا امنیت میخواد، تقریبا همه ی سایت ها اینطورن ( تا جایی که من خرید کردم)دوستان سلام کسی تا به حال از سایت cdkeyshare خرید داشته ؟