بحث عملی در رابطه با قدرت گرافيک xbox360 در بازيهای انجام شده

منم با شما موافقم چون هر کی هر چقدر از ماکرو سافت بدش بیاد من یه درجه از اون تنفرم بیشتره ولی ، ولی نباید از حق کذشت 360 با توجه به عیبهای بزرگی هم که داره ولی تا 3-4 سال دیگه برنده جنگ کنسولها تو این نسله و بعد از این مدت احتمال برگشتن ورق هست پس عاقل کسیه که با توجه به شرایط کنسول انتخاب کنه نه بخاطر fan بازی

4 سال ديگه که میشه نسل بعدی بازيها..اون موقع xbox 3 امده:p :biggrin1:

البته بر عکس حرف شما بیشتر صادقه. چون هر چقدر هم کسی 360fanboy باشه و حرف های الکی بزنه باز خوبیه 360 اینه بیشتر از 1 سال اومده و قابل لمس کردنه یعنی چیز هایی که در موردش گفته می شه همه عینا با خرید کنسول مشاهده می شه و آدم تکلیفش با هاش مشخصه! ولی در ps هر کی می خواد تعریف کنه همش استناد به آینده می کنه که وایسا ببین فلان می کنه بی سار می کنه! یعنی به چیزی استناد می کنن که هنوز جوابش برای کسی مشخص نیست.

عزیز من جوابتو که خودت دادی من دارم میگم کنسولی که تازه داره تو اروپا عرضه میشه و 30 تا بازی بیشتر واسش عرضه نشده رو چه جوری با یه کنسولی که 1 ساله اومده مقایسه میکنین منم واسه این میگم یه بلایی سر خودشون میارن چون همین الان که هیچی معلوم نیست سر از پا نمیشناسن حالا دیگه حساب کن 360 بتونه PS3 رو شکست بده

4 سال ديگه که میشه نسل بعدی بازيها..اون موقع xbox 3 امده:p :biggrin1:
منظورت از xbox3 اینه که توی 4 سال 357 ورژن ازش کم میشه :p:biggrin1:
شما مطمئن باش کنسولی که کارشناسان اقتصادی میگن ماکروسافت رو هر کدومش n دلار ضرر میده بری 3-4 سال عرضه نمیشه و برعکس آینده نگری کرده و مثلا 9-10 سال بعد که قیمت سخت افزارش ارزون شد به سود مرورد نظرش میرسه
در ضمن تجربه روی کنسولها قبلی نشون داداه که فروش کنسول یه پروسه طولانی مدته پس مطمئن باش نسل حاضر حالا حالا ادامه داره و کنسولهاش هم همیناس تا برسیم به نسل بعد (وااای یعنی زنده ام که نسل بعدی رو هم ببینم ...چه شود):cheesygri

منظورت از xbox3 اینه که توی 4 سال 357 ورژن ازش کم میشه :p:biggrin1:
شما مطمئن باش کنسولی که کارشناسان اقتصادی میگن ماکروسافت رو هر کدومش n دلار ضرر میده بری 3-4 سال عرضه نمیشه و برعکس آینده نگری کرده و مثلا 9-10 سال بعد که قیمت سخت افزارش ارزون شد به سود مرورد نظرش میرسه
در ضمن تجربه روی کنسولها قبلی نشون داداه که فروش کنسول یه پروسه طولانی مدته پس مطمئن باش نسل حاضر حالا حالا ادامه داره و کنسولهاش هم همیناس تا برسیم به نسل بعد (وااای یعنی زنده ام که نسل بعدی رو هم ببینم ...چه شود):cheesygri

عزیز جان شما مثله اینکه از خود مایکرو سافت آتیشت تندتره؟:confused:

اونا خودشون گفتن کنسولشون 5 سالس و بعد از اون کنسول بعدی میاد:biggrin1:

شما 5 سالم تمدیدش کردین؟:eek:

همه چیز کنسول قدرت اون نیست.بلکه پیروزی یک کنسول بسته به بازی ساز ها داره به نظر من.تا حالا هم که 360 برنده شده.البته از قدرت 360 نباید کم گفت.

Ps3 جای خود دارد و Xbox360 هم جای خود

آخرین ویرایش:
سلام.طبق نقد هایی که من تا حالا. نه 1 جا بلکه 100 جا خوندم این 2 تا کنسول از نظر کیفیت اجرای بازی تقریبا برابرند.حالا اینکه مثلا ps3 پردازنده گرافیکیش قویتره عوضش xbox هم مزایای سخت افزاری و مخصوصا برنامه نویسی بیشتری داره(کلا xbox تو نور پردازی و اجرا بهتر بوده و ps3 کمی تو نمایش جزعیات بهتر.از نظر من ps3 با اینکه بعد از xbox ساخته سد ولی نتونست از نظر حتی قدرت اجرای بهتر بازی اون چیزی باشه که انتظار میرفت.پس از نظر من اینکه میگن چند سال دیگه کم میاره یه حرفیه از رو تعصب بیجا.خودم هفته پیش تو جام جم خوندم که ps3 از نظر فروش مقام آخر رو داره و جالبتر اینکه ps2 هنوز داره میفروشه.حتی بیشتر از خود ps3!!! با توجه به قدرت تقریبا مشابه این 2 تا پس فروش بیشتر رو 3 چیز تعیین میکنه.

مهم ترین چیز تو جهان(نه تو ایران)قیمته.این عاملیه که باعث شده wii دست همه روببنده.xbox تو این ضمینه بهتر از ps3 بوده.

مورد 2 تعداد بازی و بازی های انحصاری هر کدوم.تو این صمینه Microsoft تو کل دنیا اوله..ولی از حق نگذریم ps3 هم چند تا عنوان انحصاری خوب هم داره.ولی در این ضمینه تو آینده شک نکنید از microsoft شکست میخوره.مایکوسافت ذاتا یه شرکت انحصار طلبه.همه میدونن.وایه این کار بودجه کافی هم داره!!اصلا با همین انحصار طلبیش بوده که به اینجا رسیده.

مورد 3 هم تبلیغات.به نظر من تنها راه فرار از شکست ps3 کم کردن قیمته.شاید بتونه این ضرر قیمتی رو از محل فروش بازی های بیشتر واسه کنسولش تامین کنه.موفق باشید.نظر موافق و مخالف یادتون نره.

میدونید بحثهاتون خیلی جالبه من فقط چند نکته رو بگم که یکم علمی تر صحبت کنید .
فکر می کنم چند وقت پیش خودم براتون یه لیست از قیمت تمام شده دو کنسول گذاشتم که طی اون ماکروسافت ضرر که نمی کنه هیچی سود هم می کنه .
دوم در مورد نور پردازی هستش لطفاَ اطلاعاتتون رو در این مورد یکم کامل تر کنید بعد صحبت کنید .
نمونش تنیس هستش و کلی بازی دیگه .
در کل هم این بحثها پایانی نداره میدونید عنوان تاپیک یه چیز دیگه بود من برای این اومدم توش چون فکر کردم بحث فنی این موضوع می خواد بشه . :-"

مشکل اینجاست که PS3 قوی یا ضعیف با یک سری مشکلات باید همیشه دست و پنجه نرم کنه مثل Frame rate و ناصافی لبه ها

مثلا این smackdown vs raw 2008 این قدر گفتن لید پلت PS3 هستش ولی XBOX 360 edition بهتر از اب در اومده(playble demo)اونم که از pes 2008 که بازم پلتفرم اصلی PS3 بود!!!

یا

Army of two
...
.
.
.
.
.
.

بابا این 360 داره نون زود اومدنشو میخوره یکی هم اینکه هک شده وگرنه دوزار نمی ارزه با این سخت افزار ضعیفش(هم کیفیت و هم...) ،بهتون قول میدم ps3 تو 2008 اینقدر براش بازی بیاد که همه کف کنند،سونی مگه دیونست که دستگاه بده بیرون بعد بخواد ضرر کنه،اگه اینطوری بود که سونی سونی نمیشد،نیایید بگیید که ماکروسافت هم الکی ماکروسافت نشده،بله ولی اینو بدونید که سونی کارش اینه،نه اینکه یهو بیاد اول یک دستگاه بده بیرون بعد یک مدت دوباره دستگاه بده.گرافیک ps3 بهتره و بهتر خواهد شد فقط یکم صبر کنید به حرفم میرسید.مال 360 هم خوبه وگرنه نسل جدید نبود که ولی در هر صورت صبر کنید میبینید.

بابا این 360 داره نون زود اومدنشو میخوره یکی هم اینکه هک شده وگرنه دوزار نمی ارزه با این سخت افزار ضعیفش(هم کیفیت و هم...) ،بهتون قول میدم ps3 تو 2008 اینقدر براش بازی بیاد که همه کف کنند،سونی مگه دیونست که دستگاه بده بیرون بعد بخواد ضرر کنه،اگه اینطوری بود که سونی سونی نمیشد،نیایید بگیید که ماکروسافت هم الکی ماکروسافت نشده،بله ولی اینو بدونید که سونی کارش اینه،نه اینکه یهو بیاد اول یک دستگاه بده بیرون بعد یک مدت دوباره دستگاه بده.گرافیک ps3 بهتره و بهتر خواهد شد فقط یکم صبر کنید به حرفم میرسید.مال 360 هم خوبه وگرنه نسل جدید نبود که ولی در هر صورت صبر کنید میبینید.

بابا گذشت زمانش بسه. یه خدا یه نیگا به تاریخ پست قبلی بنداز می فهمی:biggrin1:

پ.ن: در ضمن شما هر کنسولی فکر میکنی بهتره بخر ولی فن بوی بازیو بزارید کنار/:)

چه قدر مثلا طرف باید صبر کنه! الان پلی3 یکسال و خورده ای هستش که از اومدنش میگذره تو این یه سال چی کار کرده! حالا طبق گفته شما ادم صبر کنه که گرافیک بازی هاش در اینده بهتر میشه اومدیم و نشد حالا طرف پیش خودش این فکر رو نمیکنه که ای کاش اون موقع ایکس باکس میخریدم! بعدشم روز به روز داره بازی برای های خوب برای ایکس باکس میاد.شما ها هم که فقط میگید متال گیر بزار بیاد ولی از اون ور هم نمیگید Gears of war 2-Ninja gaiden2-و.... برای ایکس باکس میاد
فقط یه چیز رو موندم چرا نمیخواید قبول کنید که ایکس باکس از پلی3 بهتره
و این هم سخن اخر: پلی 3 هرچی تو دنیا دستگاه فروخته فقط یه خاطر اسم و رسم پلی2 بوده چون نسل بعدی پلی2 بوده
تمام:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or