سر وصدا در مورد کنسول PlayStation 4 از زمان نمایش در فوریه امسال کمرنگ تر شده است ، جناب پکتر تحلیل گر بزرگ صنعت گیم توضیح می دهد .
پکتر معتقد است که سونی و مایکروسافت هر دو حق میزبانی برای نمایش سخت افزار جدید قبل از E3 در ماه ژوئن دارند. پکتر توضیح می دهد ؛" سونی به خوبی آتش شور و علاقه PS4 را برافروخت ، ولی این شور و اشتیاق و بحث ها پیرامون آن کم کم رو به کمرنگی نهاد ؛ و حالا این next Xbox است که همه در مورد آن بحث می کنند."
"سونی بسیار هوشمندانه عمل کرد که رونمایی اش در ماه February نمایش داد . من فکر می کردم سر وصداهای حاصل نمایش PS4 باقی بماند و خیلی از مردم در مورد آن صحبت کنند . بحث در مورد آن پژمرده شده است ، در حال حاضر تمام بحث در مورد رویداد ایکس باکس بعدی می باشد . "
با این حال Pachter صر و صدای حاصل این نمایش ها را به فروش ربط نمی دهد ، و مشتری ها این موارد در ذهن خود نگه نمی دارند تا وقتی که جبعه های این دو کنسول را ببینند .
" در واقع سر و صدا یکی چیز است ، قصد خرید نیز چیز دیگری است ، " وی می افزاید :
" من فکری نمی کنم کسی باشد که قبل از اینکه جعبه این کنسول ها را ببیند یا از قیمتــشان با خبر باشد آن ها را خریداری نماید ، پس آنچه مهم است در مراسم E3 رخ می دهد."
منبع :

سونی چون زودتر نمایش داد، مردم زودتر بهش پرداختن حالا ماکرو داره نشون میده ملت به اون میپردازن :d