بحث در مورد كپي خور شدن درايو Lite-on

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این طور ها هم که شما میگید نیست (حلوای 2 ساله)
ما یه رفیقی داشتیم که میگفت من میتونم لایتون رو کپی خور کنم!
یعنی راست نمیگفته؟؟؟:confused:

البته فکر کنم يک حلوای 2 ساله بايد بسازي
نه اونطورم که فکر می کنین نیست... read و write امکان پذیر شده در صورتی که گفته میشد این درایو ها ROM هستند... فقط و فقط مونده دامپ کامل از فرم ور که مرحله نهایی ه... تونستن یه چیزایی رو دامپ کنن اما در حد چند کیلو بایت... اگه بتونن کامل دامپش کنن دیگه حله.
مشکل اینه که این C4Eva کا و زندگی داره.. اگه فول تایم وقتشو میذاشت چند روزه تموم می کرد... همه کار و زندگی دارن مگه نه ؟;)

اگه هک بشه. این فروشگاه های تهران چند میگیرن کپی خور کنن ؟
حدودا تا 7-10 نوامبر هک میشه ؟

اگه فردا صبح پشم بیام ببینم Lite - On هک شده کامل کل بچه های بازی سنتر رو شیرینی میدم :D

اگر حک بشه هر موقعی شما زيره 50 تومان نميتونی جايی رو پيدا کنی !

50 تومن که نمیشه صحبت مال بیشتر از اینهاست ...
این درایو نیاز به پچ داره تا اونجایی که میدونم باید یه تغییرات سخت افزاری توش بدن
یه چیزی تو مایه های هیتاچی که فکر کنم کمتر از 70 تومن نمیگرفتن
اما اگه مثل بن کیو هک میشد طرفا 10 تومن میگرفتن ...

شماهام واقعا چه حرفایی می زنینا...
اگه قرار باشه 70-60 تومن هزینه کپی ازتون بگیرن که اگه بخواین درایو عوض کنین که بهتره... دیگه نیازم نیست منتظر کپی خور شدنش بمونین...;)

اگه فردا صبح پشم بیام ببینم Lite - On هک شده کامل کل بچه های بازی سنتر رو شیرینی میدم :D
شما که دیگه ورشکست میشی..:laughing:

یه چیزی تو مایه های هیتاچی که فکر کنم کمتر از 70 تومن نمیگرفتن
یعنی واقعا برای حک هیتاچی 70 تومن می گرفتن ؟

آخرش مجبور میشی این XBox که خریدی رو بفروشیا...
چون شیرینی خور 1-2 نفر نیست.
به نظر من درایو رو بده تعویض کنن برات.

حالا بازم صبر میکنیم ببینیم چی میشه شاید ایشا الله همین روزا خبری شد

با جو شیرینی هم خبری نشد :D

دوستان بنده به عنوان کسی که درايو رو عوض کردم پيشنهاد ميدم که شما هم این کار رو انجام بديد. ضرر که نداره. خوب هم هست.
الان يک سامسونگ انداختم روش . این لايتون هم هروقت کپی خور شد کپی خورش ميکنم . ميزارمش کنار. هروقت این سامسونگ خراب شد جاشو با این عوض ميکنم.
صبر کردن ديگه فايده ای نداره. عوض کنيد حالشو ببريد. جايی به غير از نکست جن هم نديد که ميزنن لايوتون رو ميپرونن

راستش من تازه 360 تمو فروختم و دلیل صبرمم به خاطر jasper هستش نه چیز دیگه... به همین خاطر زیاد عجله ندارم.

دیگه چیزی تا حک شدن درایو لایتون باقی نمونده... ;)
همین الان به این خبر خوردم:

so, for you to know, a team of guys managed to strip down the chip

[11:09] <DCP> c4eva now u have teh controller chip stripped down have u been able to read the fw off it
[11:11] <c4eva> soon, work is progressing
[11:11] <kolor> c4eva if u r able to read fw off it, does it mean that fw is identical on all liteons, and we all can erase current/write hacked one to our liteons using software
[11:12] <c4eva> yes, but key must still be dumped, but once fw is read, will look for other holes, software erase/write already done
[11:17] <c4eva> once we have fw, and create ixtreme, you just put your key in and flash back!
[11:17] <DCP> throught the sata
[11:18] <c4eva> flash-yes
[11:18] <DCP> nice
[11:18] <kolor> nice idd
[11:18] <c4eva> once we have fw, will look for easy way to get key

پس c4eva تونسته دل و روده chip controller رو بریزه بیرون... فقط مونده دامپش...
خبر خوش دیگه اینکه نیاز به مود چیپ نداره و با کابل ساتا قابل فلش کردنه... دیگه اینکه فرم ور تمام لایتون ها هم با هم برابره ... گفته شده که بعد از اون نوبت ارائه روشی راحتتر برا بدست آوردن درایو کی هستش...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or