بحث در مورد بازی های Trade Card Game

دوستان بعد از shut down شدن بازی Yo Gi OH خیلی دنبال یه بازی TCG گشتم ولی اکثارا یا Browser base بودن یا خلی ساده و مبتدی
دلیل shut down شدن بازی Yo Gi OH رو هیچوقت نگفتن
این تاپیک رو زدم تا بپرسم کسی اینجا همچین استایلی بازی میکنه؟ یا بازی خوبی توی این سبک سراغ داره یا نه

بنده هیچ نظری در مورد این کارت ندارم :/ توی 2 turn نابودم کرد!!!
lukzm11oxs8zejq5ffdv.jpg

منم الان یه دوئل زدم باهاش بردم شانسی :d
قبلش یه دوئل رو ازش باخته بودم

الان 4 نفریم ....بینم دیگه کیا میان ؟
اعلام امادگی کنن

از اینجا بازی رو دانلود کنید Download YGOPRO
چطور دانلود کردید اینکه دانلود نمیشه
با download manager دانلود نمیشه معمولی هم که 100b/s میره بعد هم کلا گیر میکنه

دوستانی که میخوان بازی رو یاد بگیرن هم میتونن ویدئو های آموزشی رو پیدا کنن و یا مجله بازینما شماره نمیدونم چندش رو تهیه کنن :دی من یه مقاله 2 بخشی در رابطه با آموزشش نوشته ام.

دوستانی که میخوان بازی رو یاد بگیرن هم میتونن ویدئو های آموزشی رو پیدا کنن و یا مجله بازینما شماره نمیدونم چندش رو تهیه کنن :دی من یه مقاله 2 بخشی در رابطه با آموزشش نوشته ام.
کجاست؟

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------

mirror 1 که hotfileبود اصلا دانلود نمیشد فکر میکردم که mirror 1 و mirror 2 رو باید دانلود کنم ولی گفتین 300 هستش پس فکر کردم پس فقط یه پارت هستش رفتم mirror 2 رو دان کردم الان تو 1 دقیقش منده:d

---------- نوشته در 06:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

رفتم تو بازی نوشت invalid deck چیکار کنم ؟

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 PM ارسال شده بود ----------

خودم فهمیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or