بحث در مورد بازی هاي Psp

سلام

61oen7s.jpg

اين بازي The Warriors هم بازي خيلي قشنگي هست. خيلي وقت بود داشتمش ولي تازه دارم بازي ميكنم.

از دست ندينش بازي خيلي جالبي هست من كه خيلي باهاش حال كردم. گيم پلي و داستان خيلي خوبي هم داره.

پ.ن: دوتا از امتحانامو به خاطر اين ميوفتم.:)

آخرین ویرایش:
rockstar هست ديگه مهدی
ميگم اين يکی از اون 23 تا بازی نيست که درجه بندی ao گرفته ؟
همونطور که جديداً هم در مورد manhunt2 ميدونی rocktar با gta هم از اين سابقه ها داشته
اگه ao هست بگو ما دانلود کنيم چون حجمش هم زياده:laughing:

من سه روز پیش prince of persia rival sword رو ریختم.... هر کسی نریخته یکی از بهترین های psp رو از دست داده...
گرافیک بازی در حد خوبی هست ... من بهش 8 از 10 میدم
کنترل بازی فوق العاده است و من از 10 بهش 10 میدم
صدا گزاری هم خوبه و من از 10 8 بهش میدم
درجه ی سختی بازی هم خیلی عالیه و من بهش 10 میدم... جوری هست که هیچ جای بازی بیشتر از 5 دقیقه گیر نمیکنی! تا حالا از اون معما های سخت مثل آینه ها هم خبری نیست... ولی بچه بازی هم نیست!
این قسمت به طور انحصاری برای psp و wii ساخته شده.... در ضمن از اون ارابه رانی ها هم داره!
خلاصه یه بازی ایده آل برای یه کنسول دستی
لطفا شما هم نظراتتون رو درباره این بازی بگید...
این هم یه عکس که البته با گوشیم گرفتم!!!!!

Attachments

• DSC01931.JPG
    DSC01931.JPG
    42.7 KB · مشاهده: 73
rockstar هست ديگه مهدی
ميگم اين يکی از اون 23 تا بازی نيست که درجه بندی ao گرفته ؟
همونطور که جديداً هم در مورد manhunt2 ميدونی rocktar با gta هم از اين سابقه ها داشته
اگه ao هست بگو ما دانلود کنيم چون حجمش هم زياده:laughing:
نه اين جزو اون AO ها نيست.

البته ميتونست باشه به نظر من چون خشونت بالايي داره، ادبياتش همش فحش هست :) ، استفاده از دراگ و الكل توش خيلي زياده به حدي كه براي اينكه بخواين جونتون رو زياد كنيد بايد دراگ بزنين.

خفت گيري ملت توش زياده مثلا يه عابر كه داره رد ميشه رو ميتونين خفت كنين و پولاشو ازش بگيرين، ماشين هايي كه كنار خيابون پارك هست رو ميتونين شيشه هاشو بشكنين و ضبطشو بدزدين و يا از مغازه ها پول بگيريد.

ميتونين مغازه رو بريزيد و غارت كنيد و خيلي كاراي ديگه.

كلا گنگ بازي هست و شما يه گنگ هستين به اسم Warriors بين صد تا گنگه ديگه، داستان بازي در سال 1979 هست .

كلا بازي باحالي هست.

نه اين جزو اون AO ها نيست.

البته ميتونست باشه به نظر من چون خشونت بالايي داره، ادبياتش همش فحش هست :) ، استفاده از دراگ و الكل توش خيلي زياده به حدي كه براي اينكه بخواين جونتون رو زياد كنيد بايد دراگ بزنين.

خفت گيري ملت توش زياده مثلا يه عابر كه داره رد ميشه رو ميتونين خفت كنين و پولاشو ازش بگيرين، ماشين هايي كه كنار خيابون پارك هست رو ميتونين شيشه هاشو بشكنين و ضبطشو بدزدين و يا از مغازه ها پول بگيريد.

ميتونين مغازه رو بريزيد و غارت كنيد و خيلي كاراي ديگه.

كلا گنگ بازي هست و شما يه گنگ هستين به اسم Warriors بين صد تا گنگه ديگه، داستان بازي در سال 1979 هست .

كلا بازي باحالي هست.

بازي خوبيه من اجراش كردم ولي براي زير 12 بهيچ وجه توصيه نمي شه. بدليل خون و خونريزي خفن و فحاشي زياد( كلا از اول تا آخر همش فحشه كه بهم مي كشن):)

بازي از لحاظ گستردگي چيزي از هم سبكاي خودش كم نداره .حركات نرم و طبيعي به نظر مي ياد مي شه گفت يجورايي بزن بكش خياباني براي اونايي كه عاشق كشت و كشتارن:cheesygri.

--------------------------------------------------------------------------
اين دوتا بازي هم كه معرفي مي كنم هردو ريسينگ هستن

Burnout Dominator

بازي داخل 7 تا Series (كلاس) اجرا مي شه:
CLASSIC
FACTORY
TUNED
HOTROD
SUPER
RACE SPECIALS
DOMINATOR

كه البته هر كلاس رو بايد به ترتيب شروع كنيد تا كلاس هاي بعدي آزاد بشن.از خوبي هاي اين بازي يكي همين EA TRXش هست كه موزيك هاي خوبي براي گوش كردن داره.بازي خيلي امكانات و چيزاي جالبي داره كه اولش به چشم نمي ياد ولي همين كه داخل بازي يكم راه بيفتيد و جندتا مدال بگيريد كلي مرحله و REWARD مي مونه كه بايد آزاد كنيد و لذت بازي هم تو همينشه كه اين REWARD ها به سه قسمت TROPHIES (يعني ركوردهايي كه در حين بازي كردن مي زنيد و به ترتيب در 5 قسمت
ROOKIE, RECKLESS , FEARLESS , MANIAC DOMINATOR
بايد انجامشون بديد)

GARAGE كه مي تونيد ماشين هاتون رو ببينيد داخلش.
و كه كلا در حين بازي ضربه هايي كه به حرفتون زديد و اون رو به جاده هاي فرعي پرت كرديد(كه تو جاده با جدولايي به رنگ زرد مشخص شدن).SINGATURE SHORTCUTS

بازي در حالت چند نفره هم كه اجرا مي شه ، در كل اين قسمتش خيلي حال مي ده.
چيزي هم از هيجان نسبت به سري هاي قبلش داخل PS2 كم نداره.

Rush
اين بازي رو زياد بازي نكردم ولي همينقدر بگم كه بازي تقريبا سبك خياباني هست وبازي جالبيه مي تونيد ماشينتون رو TUNE كنيد يا ماشين خريد و فروش كنيد فقط يكم فرمونش تخيليه! ولي قابل تحمله.

نمي دونم چرا گيم اسپات اينقدر بد به اين بازي نمره داده! من به اين بازي 7.5 از 10 مي دم.

pro evolution soccer 2007 رو بازی کردین خیلی جدیده مثلا بالاک داخل چلسی است کریمی هم تو تیمش بازی میکنه و خیلی خوش تیپه از نقاط ضعف این بازی اینه که اسم بازیکنان را اشتباه نوشته است مثلا دایی نوشته dahoo :cheesygriاز عجیبترین نقاط ضعف بازی اینه که کریمی یک بازیکن ایرانی است ولی داخل تیم ایران بازی نمی کنه .دیگه انکه می تونین در we-shop تیم های قدیمی را بخرید و با اونها بازی کنید وقتی در master leage صعود کنید و برید به دسته یک میتونین با تیم کچل ها و تندروها و بلندها و ......بازی کنید که این یکی از نقاط قوت بازی است در کل بازی خوب و سرگرم کننده ای است و پیشنهاد میکنم برید بازی کنید:cheesygri

'' need for speed carbon''
این بازی یکی از بازی های موفق سری need for speed است که طرفدار های زیادی داره کلا این بازی با سری های دیگر چند تفاوت اساسی دارد که عبارتند از:
1.crew
2.demo
کلا crew به معنای دوستان زیردست یا به عبارتی نوچه تان است در این نسخه شما یک کمکی هم دارید که در مواقع خاص ازشان استفاده میکنید مثلا زیر ماشین ها میخ می اندازند سرعت شما را زیاد میکنند به ماشین های دیگر ضربه وارد می کنند.اما این بازی را خیلی اسان می کند و پیشنهاد میکنم ازشون استفاده نکنید
2.دمو ی این بازی هم جدید اما کسل کننده است این دمو در اصل عکسهای متحرک هستند و تازه نمیتوانید با دکمه استارت دمو را متوقف کنید
داستان:
داستان این بازی هم تکراری است دوست پسر سارا که یکی از شخصیت های بازی است در یک مسابقه رالی غیر قانونی کشته میشود سارا شما را استخدام میکند تا او را پیدا و انتقامش را بگیرید اما خود سارا هم کشته میشود و ریاست گروه به دست شما میافتد تا انتقام بگیرید........
نقاط قوت و ضعف بازی:
از نقاط قوت بازی این است که میتوان به اهنگ های ذخیره شده خود گوش داد از نقاط ضعف بازی نیز میتوان به این اشاره کرد که این بازی به وسایل جانبی ماشین مثل نیترو و...... زیاد توجه ندارد و این را مسخره کرده است

کانتر جز pc برای هيچ کنسول ديگه اي وجود نداره!
بچه ها هرکی rb6 رو بازی کرده بگه چجوريه ، اگه قويه بشينيم بازی کنيم
رو ps3 که با اين قيمت اين بازيهارو نميخرن ، رو 360 هم که به درايو هيتاچی من نميخوره
تو کفش مونديم ، بچه ها ميگن گرافيکش خراب شده تو psp
اگه کسی بازی کرده info بده
هژبر خسته شدم انقدر vt3 رو تا آخر رفتم
smc3 رو دانلود نکردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or