بحث در مورد بازي " انتقام ٢ "

• Thread starter Thread starter ir-dl
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو هم اشتباه من رو تکرار کردی؛ باید گریه کنیم، نه به خاطر این بازی! به خاطر خودمون!

تایید!همه کشور ها بازی میسازن ما هم بازی میسازیم..حیف..
کلاس اموزشی بازی سازی پیشرفته هم نداریم ما..پس اینده بازی سازی هم تو کشورمون نداریم

اوه اوه لوح زرین نیکان شرکتی که گند میزد به بازیای پی اس 2 و یه موقعی رسید میرفتی پشت شهرداری بازی پی اس 2 بدون آرم این شرکت روش نبود میذاشتم تو دستگاهم تعجب میکرد انقدر دستکاری میکردن گیمو

یه سری کار ضعیف گاهی ارائه میشه که رسماً چند قدم می بره عقب تر مسیر ساخت گیم توی ایران رو...
بهترین کاری که میشه کرد اینه که چشم روی این "فجایع" ببندیم و بقیه کارای خوب رو ببینیم...

پ.ن: امیدوارم اگر قراره این سازنده ها باز هم چیزی بسازن، درس گرفته باشن از این بازی...

بعضیا کلی ذوق و خلاقیت دارن و از اصالت و نواوری و این حرفا کلی سرشون میشه پول ندارن پشتیبان ندارن از ریسک کردن میترسن اصلا نمیرن سمت بازی ساختن .. بعضی هام که ماشالا پول و دارن و کلا برعکس همچین مزخرفاتی رو میدن بیرون .. اگه اینجوری پیش بره بازی ساختن ما ایرانیا شبیه موسیقیمون میشه

توروخدا آرم Start ویندوز رو نیگا کنید =)) اونو که دیدم به افتضاح بودن بازی پی بردم و دیگه احتیاجی نیس بازی کنم =)) بدبختا خودشون نشستن PNG کردن اون آرم رو ولی هنوزم دورش سفیده =)) خدا کنه سازنده این پست رو دیده باشه چون یه سورپرایز تو اسپویل براش دارم :|
start-menu1.png

Windows-Vista-Start-Button.png

Poker-Face.png

:دی
برو بمیر! :|
:دی

بازی گرافیک فوق العاده ایی داره مثل فیلم میمونه نمرات زیر 10 هم نداشته فروش میلیاردی هم داشته پس مشکل نیست من برم بخرم از توی نت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or