بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا من روی دو تا کنسول non stealth(lite on)انجام دادم ولی روی هیچ کدوم اجرا نشد!
مطمئنم هستم که درایو ها lite on هستند
پس به همین نتیجه می رسیم!فقط روی سامسونگ و هیتاچی و درایو های اسپوف شده بازی قابل اجرا هست(بدون هیچ دستکاری بازی)

کسی هم که سر در میاره از این چیز ها به من بگه abgx360 اساسینز رو براش بفرستم!هم نسخه اصلی و هم نسخه انگول شده!

شما همینجا این دو عکس رو بذارید بد نیست که همه ببینن تا دوستانی که وارد هستن نظری بدن البته بردیای عزیز نتایجی از abgx گزارش دادند ولی عکس هم باشه همسنجا خیلی عالی تر هست ....

2-3 ماه باشد صبر کنیم؟؟:-oای خدااااااااا....
یه سوال.اگه سی دی ارجینالش رو بزاریم تو دستگاه اجرا میشه؟ یا بازم نیاز به Update داشبور داره؟

شما همینجا این دو عکس رو بذارید بد نیست که همه ببینن تا دوستانی که وارد هستن نظری بدن البته بردیای عزیز نتایجی از abgx گزارش دادند ولی عکس هم باشه همسنجا خیلی عالی تر هست ....

فایل رو دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید.
نتایج نسخه اصلی و دستکاری شده با abgx360 version 1.0.3

فایلی که اسمش AC BH Main Disc Result مربوط به نسخه اصلی و فایلی که اسمش AC BH Playable Disc مربوط به نسخه دستکاری شده هست.
فایل ها رو با IE یا Firefox باز کنید

دوستانی که نسخه اصلی بازی رو دارند می تونن با برنامه 360wave patcher، ویو بازی رو تغییر بدن و با فایل هایی که بنده گذاشتم مقایسه کنن تا متوجه بشن هیچ کاری جز تغییر ویو بازی صورت نگرفته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: darth revan
دوستان منم دیسک رو خریدم اما متاسفانه اجرا نشد...

liteon+nonstealth هم داشتم...

قضیه رفته رفته بو دار به نظر میرسه...:-s

دوستان منم دیسک رو خریدم اما متاسفانه اجرا نشد...

liteon+nonstealth هم داشتم...

قضیه رفته رفته بو دار به نظر میرسه...:-s

درسته...
منم با شما موافقم

من یه دختر گیمر هستم همه کار کردم ولی متاسفانه نه که نه..

به قول شما بله بو دار به نظر میاد میاد این قضیه

اقا سلام
اگه می شه جواب منو بدید
من ایکس باکس 360 رو یه ساله خریدم و از دیسک اکتیو استفاده می کنم و درایو benq یا liteon دارم و به لایو هم وصل نشدم برای بازی حالا هم پک مانیا سافت رو سفارش دادم می تونم بازی کنم یا نه؟

من دارم می گم ایشون که گفتن بازی پیغام play dvd داده,یعنی احتمال زیاد با اکتیو بازی را اجرا کنه.
اون مشکل من خود به خود حل شد . نمیدونم چجوری . الان همه رو اجرا میکنه بجز این 2 تا .......

اقا سلام
اگه می شه جواب منو بدید
من ایکس باکس 360 رو یه ساله خریدم و از دیسک اکتیو استفاده می کنم و درایو benq یا liteon دارم و به لایو هم وصل نشدم برای بازی حالا هم پک مانیا سافت رو سفارش دادم می تونم بازی کنم یا نه؟
بازی ها روی درایو های هیتاچی سامسونگ یا درایو اسپوف شده(درایو انگول شده) اجرا می شه!

درسته...
منم با شما موافقم

من یه دختر گیمر هستم همه کار کردم ولی متاسفانه نه که نه..

به قول شما بله بو دار به نظر میاد میاد این قضیه

این نکته که دختری چه ربطی داشت الان؟

--یه جا رو معرفی میکنید من بتونم بازی که دستکاری نشده باشه بگیرم؟ترجیحا ارسال به شهرستان هم داشته باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or