بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینم اولین کسی که بازی مانیا رو تست کرده
با سلام. من همین الان بازی رسید دستم. دست شما درد نکنه من Xbox Elite دارم سال ساختشم 2010 راجع به درایو یا LT بودن یا نبودنشم هیچ چی نمیدونم. بازی برای من اجرا نشد): همونطوری که نوشته بود اول آپدیت کردم وبعد بازی رو گذاشتم ارور داد. بازیو نصب کردم بازم ارور داد. با تشکر. شماره سفارش 614

دوست من
ماله شما lt هست پس . واسه اینه بازی اجرا نشده
دوستان باید نان استیث داشته باشن تا بتونن

خب امروز بالاخره وقت کردم یه فیلم از اجرای بازی نسخه مانیا سافت که 2 روز پیش گرفتم بگیرم...
با توجه به پست 323 اقا مجتبی با توجه به هلال درایور دستگاه میشه فهمید که لایت ان یا بنکیو بوده....
دانلود فیلم

فکر نکنم بر اساس سال بشه گفت باید قاب جلویی کنسول باز بشه و:

ولی احتماا باید lite-on باشه احسااااااااس می کنم!!!!
آخه مثلا اگر زمانی باشه که هنوز Lite On رو شروع به تولید نکرده باشند خب میشه BenQ فکر میکنم! هرچند کار های مایکروسافت اصلا حساب و کتاب نداره.

احتیاج به بازکردن قاب جلو نیست از فرم در درایو هم میشه برند اونو تشخیص داد.

Hitachi-Toshiba-Philips-hjkl.jpg

همین بین BenQ و Lite On بودنش موندم.

-----------------------------------
من که دیشب بازی رو از مانیا سافت کنسل کردم البته الان پشیمونم چون یه حس بدی بهم میگه ممکن درایورم Benq باشه در هر حال فکر میکنم شانس من یکی نیست تا بعد از دی ماه بازی کنم.

اينم بدبختي من حالا كه كنسول مشكلي نداره بازيو گير نميارم

ديروز امام خميني و زيرورو كردم هيشكي نداشت كسي جايي رو مي شناسه بازيو داشته باشه برم بخرم

هیشکی نبود به داد من برسه:((

بچه ها مشکل حل شد ؟؟؟
:d
es7 هم برای فروش گذاشته 8-|
http://www.es7.ir/product/1735/assassin&-39;s-creed-brotherhood-xbox-free/
توضیحات es7
راهنمای اجرای بازی:

دوستان درخواست کردن راهنمای قدم بقدم اجرای بازی رو بگذاریم که بدونن دقیقا چطور بازی باید اجرا شه. مراحلی که باید انجام بشه بسیار ساده و به شرح زیر هستش:

دیسکی رو که روی اون نوشته شده Main Disk داخل درایو کنسول بگذارید. در این مرحله از شما خواسته میشه که داشبورد رو آپدیت کنید که با خیال راحت اجازه بدید داشبورد آپدیت بشه هیچ مشکلی برای اجرای بازی های قبلیتون پیش نمیاد.
بعد از اینکه داشبورد آپدیت شد و کنسول ری استارت شد ، قبل از اینکه دیسک لود بشه و بخواد بازی اجرا بشه دیسک اصلی رو از درایو خارج کنید. با این کار ارور Disk Unreadable رو دریافت نمیکنید و کنسول کپی بودن دیسک رو برای گزارش به مایکروسافت ذخیره نمیکنه و به اصطلاح کنسولتون فلگ نخواهد شد.
حالا دیسکی رو که روی اون نوشته شده Playable Disk داخل کنسول بگذارید و از بازی لذت ببرید.
نکته آخر اینکه اگه کنسولتون الیت هستش نصب بازی روی هارد میتونه به اجرای بازی کمک کنه و در مواردی نصب بازی روی هارد مشکل رو برطرف کرد.
باید بگم خرید این پکیج از هر لحاظ به نفع شما خواهد بود چرا که هم دیسک Playable بازی داخل اون هست که میتونید الان بازی رو انجام بدید و هم دیسک اصلی بازی داخل پکیج هست که میتونید بعد از ریلیز فریمور LT+ از اون استفاده کنید. اگه مشتری بوده باشید میدونید که بازی هایی که شامل دو DVD9 هستند رو 6500 تومان قیمت گذاری کردیم ولی تصمیم گرفتیم برای اینکه همه از این بازی لذت ببرن این پکیج رو فقط 4000 تومان قیمت گذاری کنیم

es7 که کارش کپی برداری از مانیا سافته...
همه ی مستر بازی هاشو از مانیاسافت میگیره....
خنوز مشکل به طور کامل حل نشده...
خیلی ها مشکل دارن...

هیشکی نبود به داد من برسه:((
کجای تهرانی؟ اگر طرفای ستارخان هستی برو به اینجا
تهران، ستارخان، خیابان یکم دریان نو، مجتمع تجاری مفید، طبقه آخر، واحد 8
فروشگاه خیلی خیلی معتبریه من که خیلی قبولش دارم بازی رو همون موقع برات اماده میکنن داغ میدن دستت ;)
راستی اسم فروشگاهشم تکاوچ هست

Playable Disk

حالا این Playable Disk چی هست لا اقل دانلودشو اینجا بزارین خودمون رایتش کنیم

خریدن یا نخریدن ؟ مسئله این است!

دوستان من باید اعتراف کنم که یه کاربر ه تازه کارم و چیزی از اپدیت و این جو چیزا سرم نمیشه... اصلا از داشبورد سر درنمیارم که چیه و چیکار میکنه فقط میدونم داشبورد دستگام 2.0.9199.0 هست و همینو بس ... یه سوال قضیه ی این اپدیت چی هست منظورم اینکه اگه بازی رو بخرم دیگه نمیتونم بازی های قدیمی مثل تیکن6 و گیرز و IV و... بازی کنم. یه مغازه داریم کنار سینما که بازی ها رو دونه ایی 3تومن میده .حالا من برم بخرم یانه . میگم اگه بخرم چیکار کنم اپدیت نصب نشه و اگه احیانا نصب شد کپی خوره دستگاه میپره
متشکرم دوستان:d

حالا این Playable Disk چی هست لا اقل دانلودشو اینجا بزارین خودمون رایتش کنیم
شما مثل اینکه نگرفتی قضیه از چه قراره:d;)
این 2 دیسکی که این 2 فروشنده محترم دارن می فروشن یکی از دیسکها که روش اسم Main دیسک گذاشتن همون نسخه اصلی بازی که از اینترنت دانلود شده و در این برهه از زمان که هیچ راه حلی برای اجرای بازی نیومده فعلاَ به دردتون نمی خوره و فقط برای آپدیت داشبورد استفاده میشه که اونم ناقص هست و باید یا از xbox live بگیریدش و یا از سایت ماکروسافت دانلود و با فلش یا cd آپدیت انجام بدین
دیسک دوم که به اصطلاح دیسک piayable نامگذاری شده همون دیسک دستکاری شده هست که روی بعضی کنسولا قابل اجراست
کلا یکم صبر پیشه کنید تا یه راه درست درمون:d توسط افراد متخصصی مثل c4eva ارائه بشه بهتر از اینه که پولو وقتتونو هدر کنید;)

دوستان من باید اعتراف کنم که یه کاربر ه تازه کارم و چیزی از اپدیت و این جو چیزا سرم نمیشه... اصلا از داشبورد سر درنمیارم که چیه و چیکار میکنه فقط میدونم داشبورد دستگام 2.0.9199.0 هست و همینو بس ... یه سوال قضیه ی این اپدیت چی هست منظورم اینکه اگه بازی رو بخرم دیگه نمیتونم بازی های قدیمی مثل تیکن6 و گیرز و IV و... بازی کنم. یه مغازه داریم کنار سینما که بازی ها رو دونه ایی 3تومن میده .حالا من برم بخرم یانه . میگم اگه بخرم چیکار کنم اپدیت نصب نشه و اگه احیانا نصب شد کپی خوره دستگاه میپره
!!!.
فعلا هیچ راهی برای اجرای بازی وجود نداره، بهتر کلا از مغازه دار ها بازی رو نگیری چون الان همه جا نسخه عادی پر شده که تقریبا روی هیچ درایوری جزء سامسونگ قابل اجرا نیست.

اول ببین کنسولت برای چه سالی هست؟

بعد هم اینکه شما با ابدیت به نسخه جدید دشبورد هیچ مشکلی با بازی هایی که قبل از Fable 3 اومدن نداری یعنی تمام بازی ها رو میتونی بازی کنی ولی اگر بازی هایی مثل Fable 3 یا AC جدید و یا NFS HS رو بزاری اجرا که نمیشه هیچ شما علامتگذاری میشی که اگر به Xbox Live وصل بشی مایکروسافت به عنوان متخلف شناساییت میکنه.

اپدیت جدید ماکروسافت هست اگر اپدیت کنی یا نکنی(فعلا تا اومدن +lt ) فقط بازی های جدید رو نمیتونی بازی کنی بازی های قبلی قابل اجرا هستند این بازی رو تا اومدن راه حل برای اجراش تهیه نکنید اگر درایو دستگاهتون هیتاچی یا سامسونگ هست احتمال داره بازی روی دستگاهتون اجرا بشه
به هر حال باید اپدیت رو نصب کنید اجباری هست

!!!.
فعلا هیچ راهی برای اجرای بازی وجود نداره، بهتر کلا از مغازه دار ها بازی رو نگیری چون الان همه جا نسخه عادی پر شده که تقریبا روی هیچ درایوری جزء سامسونگ قابل اجرا نیست.

اول ببین کنسولت برای چه سالی هست؟

بعد هم اینکه شما با ابدیت به نسخه جدید دشبورد هیچ مشکلی با بازی هایی که قبل از Fable 3 اومدن نداری یعنی تمام بازی ها رو میتونی بازی کنی ولی اگر بازی هایی مثل Fable 3 یا AC جدید و یا NFS HS رو بزاری اجرا که نمیشه هیچ شما علامتگذاری میشی که اگر به Xbox Live وصل بشی مایکروسافت به عنوان متخلف شناساییت میکنه.

کنسولم 2010 هست;)

اپدیت جدید ماکروسافت هست اگر اپدیت کنی یا نکنی(فعلا تا اومدن +lt ) فقط بازی های جدید رو نمیتونی بازی کنی بازی های قبلی قابل اجرا هستند این بازی رو تا اومدن راه حل برای اجراش تهیه نکنید اگر درایو دستگاهتون هیتاچی یا سامسونگ هست احتمال داره بازی روی دستگاهتون اجرا بشه
به هر حال باید اپدیت رو نصب کنید اجباری هست

این LT کوفتی کی میاد:((

یه سوال؟ LT چیه؟:d اگه اومد چطوری باید بریزم( باید برم مغازه یا خودم بریزم)
بعد اگه این LT اومد همه ی بازی ها چه جدی و قدیمی هم اجرا میشن

البته دوستان ببخشید انقدر سوال میکنم

کنسولم 2010 هست;)

این LT کوفتی کی میاد:((

یه سوال؟ LT چیه؟:d اگه اومد چطوری باید بریزم( باید برم مغازه یا خودم بریزم)
بعد اگه این LT اومد همه ی بازی ها چه جدی و قدیمی هم اجرا میشن

البته دوستان ببخشید انقدر سوال میکنم

زمانش که هنوز معلوم نیست اما به خاطر اپدیت جدید احتمال داره سریع تر بدن بیرون
LT در واقع اپدیتی هست برای Firmwares (یه جور دستکاری داخل دستگاه) که بتونه بازیهای کپی رو بخونه با توجه به اینکه شما اطلاعات زیادی ندارید بهتره ببرید به یک مغازه ی معتبر
بله همه ی بازی ها اجرا میشند
اینجا جای سوال کردنه دوست عزیز اما در مورد AC برای اطلاعات بیشتر بهتره به قسمت راهنمای خرید و اموزشهای xbox360 برید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or