بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به هم یکم توضیح را لازم دونستم راجب پچ بهتون بدم :
1_ اون فایلی که بدون پسورد گذاشتن و یک فایل اجرایی داخلشه بخاطر این کار نمی کنه که اون فایل اصلاَ اجرایی نیست پس وقتتون رو تلف نکنید روش .
2_فایل پسورد دار انگار سرورش مشکل داره یا هر چرتی که هست من با اینکه به زحمت تونستم ازش دانلود کنم بازم صفحه سفید بهم داد که میتونه مشکل بازم توی دانلود باشه .

از طرفی با توجه به تشکرهای زده شده در مورد اجرا شدن پچ به نظرم بهتره همه دنبال پسورد بگردیم و هر کسی پیدا کرد بیاد اینجا بذاره تا همه استفاده کنن ... خود من هم پیدا کنم میام میذارم الانم دارم سعی می کنم پسورد رو کرک کنم اگه کسی زودتر پیدا کرد بیاد بگه .
در آخر باز هم می گم برام جالبه این موضوع که چطوری بدون پچ کردن فایل اجرایی این قضیه می خواد دور زده بشه .

موفق باشید .
لينك دانلود خود پچ رو قرار بديد لطفا..:|

برای به دست آوردن پسورد باید از V*P*N استفاده کرد چون برای آی پی ایران میگه No Surveys Available
مشکل هم اینه که من که با V*P*N انگلستان میرم شماره موبایل می خواد برای ارسال Confirmation Code در نتیجه به بن بست می رسه

برای به دست آوردن پسورد باید از V*P*N استفاده کرد چون برای آی پی ایران میگه No Surveys Available
مشکل هم اینه که من که با V*P*N انگلستان میرم شماره موبایل می خواد برای ارسال Confirmation Code در نتیجه به بن بست می رسه

دوست من شما دانلود هم کنید یه صحفه سفید بهتون میده من خودم دانلود کردم

سلام من بازی رو گرفتم روی دستگاه من گفت باید اپدیت بشه و آپدیت رو انجام دادم ولی الان بازی اجرا نمیشه

قابل ذکر هستش بگم که درایو بنده LG HITACHI هستش ؟؟؟ باید الان چی کار کنم ؟؟
دوست عزیز بازی روی درایوهای هیتاچی قدیمی فقط قابل اجرا است به اصطلاح درایوهای زمان لانچ
شما هم الان داستانت شبیه به بچه های دیگه است

جالبه منم درایو هیتاچی دارم ولی بازی را گیر نمیارم امروز هم کل توپخونه را زیرارو کردم گیر نیاوردم
اخرش هم خودم گزاشتم دانلود شه

ببینید چقدر ایرانی ها بی جنبه هستن حالا برای اولین بار تونستن یه کاری انجام بدن (معلوم هم نیست از کدوم سایت این کار رو یاد گرفتن) حاضر نیستن به کسی بگن.:-s:-s:-s:-s
حالا اگر خارجی بود به همه می گفت چه کار کنن.
بعد میگن چرا پیشرفت نمیکنیم به خاطر همین چیزهاست دیگه

دوست عزیز بازی روی درایوهای هیتاچی قدیمی فقط قابل اجرا است به اصطلاح درایوهای زمان لانچ

جالبه منم درایو هیتاچی دارم ولی بازی را گیر نمیارم امروز هم کل توپخونه را زیرارو کردم گیر نیاوردم
به من زنگ میزدی بهت بازی رو میدادم :d
ببینید چقدر ایرانی ها بی جنبه هستن حالا برای اولین بار تونستن یه کاری انجام بدن (معلوم هم نیست از کدوم سایت این کار رو یاد گرفتن) حاضر نیستن به کسی بگن.:-s:-s:-s:-s
حالا اگر خارجی بود به همه می گفت چه کار کنن.
هنوز هیچی معلوم نشده که اجرا شده باشه بماند که بوی فیک بودن میده قضیه در حد تیم ملی ;)

• Like
Reactions: bardia67m
دوستان منم اون فایل پسوورد رو دانلود کردم
ولی فقط یه فایل TXT خالی هست که هیچی توش نیست.

اون دوستمون (امیر) که صاحاب پیناتا هم نیست،آها آقا پدرام! :biggrin: که می گفت پشت شهرداری ریخته و رفته بازی رو بخره که بازی کنه چی شد؟ هنوز در حال بازی کردنه؟

پس چرا بازی برای من که درایوم هیتاچی ال جی هستش اجرا نشد

من بازی رو از سیروس گرفتم شیراز

سلام دوستان من این پچو دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم میشه راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه اگه بازی رو با این پچ بازی کنیم و بعدا بخوایم به لایو وصل شیم فلگ نمیشیم؟

سلام دوستان من درایو LG HITACHI دارم و دارم بازیش میکنم تو چند پست قبلی هم گفتم نسخه من همون ریلیز GLOBAL هستش پس دوستانی که درایوLG HITACHI دارن مشکلی نیست و اگر از دوستان کسی هست که رو این درایو نتونسته بازی را اجرا کنه چون UPDATE داخل خود بازی خراب و ناقص هستش تو چند پست قبلی یکی از دوستان گذاشته UPDATE را که 95MG هستش دانلود کنید و UPDATE کنید درست میشه و بازی اجرا میشه بازم میگم فقط درایوهای LG HITACHI

-----------------------------

یه موضوعی رو هم بگم در مورد این بازی چون دیدم یسری نگرانن که اگه بازی رو بگیرن یه وقت flag نشن.
خیلی صریح بخوام بگم شما یا بن رو انتخاب کنید یا بازی رو. درصورتی که دیسک این بازی رو در درایو خود بگذارید (البته به جز درایو های سامسونگ) چه بازی اجرا بشه، چه اجرا نشه، چه پچ شده باشه و ... شما flag می شید.
منظورتون همین نسخه از بازی که توسط مانیاسافت پچ شده هست ؟ یا غیر از اون؟

شما فکر کن من صاحب پیناتا هستم:))
طبق اخباری که از اجرای بازی همین گروه به دستم رسیده (نمی تونم بگم کی) بازی روی دستگاه های جدید با بورد جاسپر و درایو lite-on به هیچ وجه قابل اجرا نیست حتی پچ شده و تنها روی دستگاه های قدیمی که می توان حدس زد با همان درایو hitachi بوده قابل اجراست
وهمین گروه منتظر به دست آوردن پسوورد فایلی که به اصطلاح ap25 to ap20 تبدیل میکنه و بازی قابل اجرا می کنه هستن
من که دعا می کنم همه این اطلاعات دروغ بوده باشه و بتونیم بازی انجام بدیم
اگر هم این دوستان به ادعای خودشون که بازی 100% قابل اجراست و از روز 2شنبه بازی پخش خواهند کرد،پس چرا کسی نمیاد چیزی بگه!؟ ورودی دیروز این سایت از بازی سنتر 2000 نفر بوده یعنی حتی 1 نفرم به دستش نرسیده!؟
خیال همه راحت باشه که با فروش این بازی توسط این فروشگاه محترم و پخش اون همه دست به کار کپی اون میشن و همه از اجرای بازی لذت خواند برد(امیدوارم)
مگر اینکه ایشون بتونن پاسخگوی حداقل 100 هزار کنسول دار ایرانی به تنهایی باشن#:-s
فعلا منتظریم!

سلام دوستان من درایو LG HITACHI دارم و دارم بازیش میکنم تو چند پست قبلی هم گفتم نسخه من همون ریلیز GLOBAL هستش پس دوستانی که درایوLG HITACHI دارن مشکلی نیست و اگر از دوستان کسی هست که رو این درایو نتونسته بازی را اجرا کنه چون UPDATE داخل خود بازی خراب و ناقص هستش تو چند پست قبلی یکی از دوستان گذاشته UPDATE را که 95MG هستش دانلود کنید و UPDATE کنید درست میشه و بازی اجرا میشه بازم میگم فقط درایوهای LG HITACHI

دوست عزیز من همون 95 مگی رو هم دانلود کردم ولی باز نشد ؟؟ که نشد ؟؟؟اجرا نمیشه بازی رو از سیروس گرفتم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or