بحث درباره نحوه اجرای Assassin's Creed: Brotherhood

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینم از اخرین اطلاعات:

only
Hitachi drives below revision 78 can run the game/games with ap2.5

این پچ فقط برای کسایی که کنسول JTAG داشته باشند کاربرد داره و برای کنسولهای عادی قابل اجرا نیست...
چون مثل اینکه اجرای این بازی دردسرهایی رو هم برای JTAG داران ایجاد کرده بود که با این ترفند قابل حل هست.:)
پس خواهشا خبرهای موثوق بزارید .....

:x:x:x:x بلاخره انتظارها به پایان رسید.:x:x:x:x

Assassin's Creed Brotherhood PATCHED! XEX [XBOX360]

جو رو متشنج نکن داداش ( شوخی ) :d
خیلی ضایع توضیح داده که چی به چیه
This patch will allow the game to be played on a JTAG old or new dash

فعلا من فقط دعا میکنم که آپدیت جدید بیاد :(
پاش برسه میرم نماز رو هم یاد میگیرم میشینم میخونم :x
به شما دوستان هم توصیه میکنم در ابتدای عمر دست به دامان خدا بشین بعدش هکر ها ...

• Like
Reactions: MehradCreed
آقا اگر این قضیه درایوای هیتاچی راست باشه که دم همتون گرم
دستگاه من هیتاچیه سال 2006 هست
به نظرتون ریسک کنم؟؟؟؟؟

مفتخرم اعلام کنم بازی AC:Brotherhood توسط گروه نرم افزاری مانیاسافت اجرا شد. اطلاعات بیشتر در وب سایت مانیاسافت. روی لینک زیر کلیک کنید.

واقعا ایرانی ها (گروه مانیا سافت) کاری کردن که این خارجی ها که این همه ادعا دارن هم نتونستند انجام بدهند.واقعا من خودم تعجب کردم این خبر را دیدم و زمانی هم که تصاویر اجرا بازی را ندیده بودم باورم نشده بود.
یکی که انگلیسی بلده بره تا این سایت های خارجی بنویسه همشون اینطوری بشن::-o

دوستان عزیز گیرم که ما تونستیم با هزار ترفندو کلک و چه می دونم یه بلایی سر کنسولمون بیاریم و این بازی را اجرا کردیم خوب بعدش چی ؟اگه به لایو وصل شدیم کنسولمون فلگ میشه یا نه و بن میشیم یا نه؟ مثلا من که تا شش ماه دیگه نمی خوام به لایو وصل بشم و بخوام این بازی را (نسخه کپی) اش را اجرا کنم ممکنه تا شش ماه یا یه سال دیگه به محض اینکه به لایو وصل بشم بن شم یا نه فقط زمانی که بازی در کنسول باشه این خطر وجود داره؟
راستی این بازی ایی مانیا سافت اجرا کرده کسی تا الان خریده ؟تست کرده یا اینا هم میخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند؟
چه بدبختیم ما ایرانیا:((:((:((

دوستان کسی تست کرده این cd مانیا سافت رو ؟؟؟ اجرا شده ؟؟؟؟
پس بقیه جاها چرا کسی کاری نکرده ؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or