montazery کاربر سایت Rating - 93.5% 29 2 0 Jul 9, 2012 #1 سلام دوستان بازی های دیگه بعضی هاش فروش رفتند بعضی هاش نه الان میخواهم بتمن رو بفروشم بازی خیلی خیلی تمیز کد نداره ریجن 2 قیمت هم 55 Attachments 20120628_151927.jpg 185.4 KB · مشاهده: 39
سلام دوستان بازی های دیگه بعضی هاش فروش رفتند بعضی هاش نه الان میخواهم بتمن رو بفروشم بازی خیلی خیلی تمیز کد نداره ریجن 2 قیمت هم 55
ADU_Tank کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 9, 2012 #2 فکر میکنم آرکام هست دوست عزیز:d تو دستور زبان انگلیسی H اش خونده نمیشه.چون اونا خ ندارند به همین جهت این رو ماها ابدا کردیم همینجوری واسه خودمون:dشرمنده ها.شما جای استاد مایی.این گفتم فقط محض اطلاع:d ..............UP..............
فکر میکنم آرکام هست دوست عزیز:d تو دستور زبان انگلیسی H اش خونده نمیشه.چون اونا خ ندارند به همین جهت این رو ماها ابدا کردیم همینجوری واسه خودمون:dشرمنده ها.شما جای استاد مایی.این گفتم فقط محض اطلاع:d ..............UP..............
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Rating - 87.5% 14 2 0 Jul 13, 2012 #6 محض آپ آرکهام سیتی KH رو هم فقط ما که خ نمی گیم،کار روس هاست،مثل Khokhlov بازیکن سابق تیم ملیشون،یا Makhachkala
محض آپ آرکهام سیتی KH رو هم فقط ما که خ نمی گیم،کار روس هاست،مثل Khokhlov بازیکن سابق تیم ملیشون،یا Makhachkala