بتسدا از امکان ساخت دنباله هایی برای Dishonored و Rage می گوید

• Thread starter Thread starter K3l!0$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

K3l!0$

کاربر سایت
ممکن است برای بسیار از افراد ساخت Dishonored 2 و Rage 2 اجتناب ناپذیر باشد، پیت هاینز از بتسدا از امکان ساخت دنباله هایی برای هر دو بازی در یک مصاحبه سخن گفت.

dishonored5.jpg

در مصاحبه ای با IGN معاون بخش مارکتینگ، زمانی که از او درباره ی ادامه ی Dishonored سوال شد، پاسخ داد:
"در ابتدا ما باید حواسمان باشد که در هیچ موردی عجله نکنیم. میزان موفقیت بازی و میزان افتخاری که برای Arkane آورد دقیقا چیزی است که همه ی استودیو ها به دنبال آن هستند و در حال حاضر ما در حال تهیه ی ایده هستیم و احساس میکنیم که این بازی میتواند به یک فرنچایز تبدیل شود."

"این منحصر به Arkane است که آنها چکار میکنند و هیچ تاثیری بر کار استودیوهای دیگرمان مثل id، Tango و یا Machine Studios ندارد. هرکدام ایده ی خود را دنبال میکنند. مهم نیست استودیوی دیگر روی چه بازی کار میکند؟ چه نقاط قوتی را دنبال میکند؟ در آینده روی چه پروژه هایی کار خواهد کرد. آنها کار خودشان را خواهند کرد. به همی سادگی."

او درباره ی Rage 2 نیز گفت: "برای فعلا باید ببینیم که چه می شود. فعلا id Software روی پروژه ی دیگری در حال کار هستند. تمام استودیوشان در حال کار بر روی آن هستند. چیزی که جدیدا از آن دیدم، برایش بسیار بسیار خوشحالم. فعلا میخواهیم آنها کار خودشان را ادامه دهند تا زمانی که آماده باشیم درباره اش حرف بزنیم. پس فعلا صبر کنید تا به آن مرحله برسیم."

هاینز اعلام کرد که فعلا کار بر روی ادامه ی Rage کنسل شده و پروژه روی هوا است.

نظر شما چیست؟ آیا دنبال ادامه ی هیچ کدام از آنها هستید؟

مبنع: Bethesda discusses likelihood of Dishonored and Rage sequels - VG247

آخرین ویرایش:
من عاشــــــقه ریجم :bighug: :دی این خیلی خوبس که ریج 2 میاد میتانیم یه موشت محکم بر دهان دوشمنان بزنیم :دی
ولی اومدن ریج 2 یعنی اینکه من و uriel و چند نفر دیگه بریم دنبال چروندن ماکیان :| یعنی دیگه فعلاً خبری از دوم و کواِیک بعدی نیست :((
متن رو نخوندی؟ یارو داره میگه:
او درباره ی Rage 2 نیز گفت: "برای فعلا باید ببینیم که چه می شود. فعلا id Software روی پروژه ی دیگر در حال کار هستند. تمام استودیوشان در حال کار بر روی آن هستند. چیزی که جدیدا از آن دیدم، برایش بسیار بسیار خوشحالم. فعلا میخواهیم آنها کار خودشان را ادامه دهند تا زمانی که آماده باشیم درباره اش حرف بزنیم. پس فعلا صبر کنید تا به آن مرحله برسیم."

هاینز اعلام کرد که فعلا کار بر روی ادامه ی Rage کنسل شده و پروژه روی هوا است.
یارو داره کاملا میگه Wait for DOOM 4 Ladies. طرف گفته فعلا Rage 2 روی هواست تا پروژه ای که الآن id Software روش کار میکنه رو تموم کنه.

از ریچ 1 و موتور id 5 که چیزی ندیدیم . امیدوارم تو نسل بعد این id برگرده به سمت pc a وگرنه دوباره کار خرابی میکنه .
موتورشون نمیدونم قابل رقابت با موتور های خدای نسل بعد مثل CE - Frost Bite 2 , 4A Engine هست یا نه :d
فقط اون تکنیکشون:-o رو بزارن کنار حل میشه
داداش چجوری دلت میاد بگی ازریج چیزی ندیدی؟ خداوکیلی خیلی نرم و هنری بود ! حداقل من اینطوری فکر میکنم، نمیدونم متوجه میشی منظورمو یا نه:دی

متن رو نخوندی؟ یارو داره میگه:

یارو داره کاملا میگه Wait for DOOM 4 Ladies. طرف گفته فعلا Rage 2 روی هواست تا پروژه ای که الآن id Software روش کار میکنه رو تموم کنه.
کیانوش !؟ :| من متن رو نخونم ؟! :| همین تاپیک بغلی بم گیر داده شد چرا متن رو میخونی ؟! :-"
ولی من این ها رو نشناسم که نمیشه که :دی شک ندارم اول Rage 2 میاد بعد Doom 4 :(
Quake بعدی هم که ... :((

"در ابتدا ما باید حواسمان باشد که در هیچ موردی عجله نکنیم. میزان موفقیت بازی و میزان افتخاری که برای Arkane آورد دقیقا چیزی است که همه ی استودیو ها به دنبال آن هستند و در حال حاضر ما در حال تهیه ی ایده هستیم و احساس میکنیم که این بازی میتواند به یک فرنچایز تبدیل شود.

بعضی شرکتا باید یاد بگیرن(یوبی سافت:d). الان اگه بعضی شرکتا بودن میگفتن تا 10 ساله اینده 11 تا نسخه از dishonored میدیم!:|

آخرین ویرایش:
ترول هم حدی داره باو:|

به قران خیلی بد بون شایدم برای من خوب بوده من 120 پول بازی دادم حتی بازی تموم نکردم

ریج اساساً و کل و یوم داستان نداره ، یه سری ایرادات فنی هم داره

ولی اگه ریج بدترین بازی دنیای گیم باشه پس خوش به حال دنیای گیم که اینقدر خفنه
yahoo_1.gif

باشه دوستان ببخشید که نظرم رو گفتم همونطور که گفتم شاید بازی برای من خوبب نبوده شرمنده

خدا کنه ریج رو نسازن یعنی لا مذهب بدترین بازی دنیا گیم بود
ریج اساساً و کل و یوم داستان نداره ، یه سری ایرادات فنی هم داره

ولی اگه ریج بدترین بازی دنیای گیم باشه پس خوش به حال دنیای گیم که اینقدر خفنه :)
باشه دوستان ببخشید که نظرم رو گفتم همونطور که گفتم شاید بازی برای من خوبب نبوده شرمنده
لا اکراه فی گیم :دی هیچ اجباری نیست که شوما از بازی X خوشتون بیاد :دی ولی این "برای من" رو شوما سعی کن تو پست هات بیاری کج رسانی منظور نشه :دی

آخرین ویرایش:
لا اکراه فی گیم :biggrin1: هیچ اجباری نیست که شوما از بازی X خوشتون بیاد :biggrin1: ولی این "برای من" رو شوما سعی کن تو پست هات بیاری کج رسانی منظور نشه :biggrin1:​

به نظرم بزرگترین مشک نداشتن نقشه بود اینو که قبول داری:d

Rageکه بازی میکردم خمیازه ام میگرفت شدید نمیدونم چه تاثیری رو بدن من داشت این بازی بعضی جاهاش خوب بود اما خیلی وقت تلف کردن داشت حتی RPGهم نبود که داستانش تو بازی کشش ایجاد کنه آخرشم خسته شدم وسط دیسک 2 گذاشتمش کنار هنوز اسمش میاد خمیازه میکشم

Dishonoredهم بسازید آقا دوس میداریم :D

انصافا ریج بازیه خوبی بود ولی در کنار ایرادات فنی یه چیزی کم داشت تا بازی فوق العاده ای بشه.dishonored هم که تکلیفش معلومه!و کاش زودتر یه دنباله در حد بازی اصلی ساخته بشه
[h=2][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or