FanboyMGS
کاربر سایت
کابل کروس چی هست چه شکلی هست چنده؟ همون کابلی هست که تو پی سی باش lan بازی میکنند.sorry for English
Jack Sparrows Jan shoma faghat ye cable Cross mikhay chon PS2 shoma az in SLim hast
کابل کروس چی هست چه شکلی هست چنده؟ همون کابلی هست که تو پی سی باش lan بازی میکنند.sorry for English
Jack Sparrows Jan shoma faghat ye cable Cross mikhay chon PS2 shoma az in SLim hast
1 هفته گذشت............من با دیال آپ 52 تا سرعت میگیرم میتونم فوتبال آنلاین بازی کنم چه کابلی باید تهیه کنم.(عکس.قیمت.محل تهیه.کمی توضیح بیشتر)
یعنی اگه من این کابل کراس رو یه سرشو به ps2 خودم و سر دیگشو به اون یکی ps2 وصل کنم حله!!!:cheesygrisorry for English
سلام(اگر چراغ روشن نشد .ایراد از کابل شماست و یا ممکن است کابل شما از نوع Patch Cable باشد که برای این منظور مناسب نیست)Cheers
Peace on Earth
دوستان یک سوال داشتم، یه چند روزه که در قسمت Online در زمان چک کردن DNAS پیغام Error -105 ظاهر میشه و در ادامه اگر صحیح نوشته باشم عبارت DNAS Authentication Server has timed out درج میشه می خواستم بدونم آیا دوستانی که Online بازی میکنن اخیرا با چنین پیغامی مواجه شدن یا خیر؟ ضمنا از دیسک ارجینال استفاده شده. ممنون