با Assassin’s Creed های شماره دار خداحافظی کنید

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Ubisoft می گوید دیگر خبری از عناوین شماره دارد در سری Assassin’s Creed نیست و به جای آن از عنوان های مناسب استفاده خواهند کرد.

sd7awut15b0vs176re78.jpg

با توجه به صحبت های آقای Arnaud Jamin توسعه دهنده عنوان Assassin’s Creed: Unity، بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag آخرین عنوان شماره دار تمام این سری هست و همراه با Unity روند جدیدی آغاز می شود. او در ادامه گفت ما عنوان هایی برای بازی های خود انتخاب میکنیم که با آن همخونی داشته باشد.

این تغییر می تواند به امید این باشد که افراد بیشتری بازی های آینده این فرانچایز رو بازی کنند، کسانی که تا به حال هیچ از کدام از عنوان های این سری را بازی نکرده اند.

Assassin’s Creed: Unity در تاریخ 11 نوامبر برای PC , XBOX ONE , PS4 منتشر خواهد شد.

source

مگه نو آوری محدودیت داره که تموم شه؟! اگر وقت داشته باشن مطمئن باش خیلی بهتر می تونن نوآوری کنن. برای مثال شماره 4 باید به جای 3 میومد، اومدن یه بازی نصفه نیمه دادن دیدن قسمتی که از همه کمتر بهش پرداختن (کشتی) از همه بهتره و می شه اون رو به عنوان مکانیک اصلی بازی انتخاب کرد، همین هم یاعث شد شماره 4 کلی بهتر از 3 باشه. اگر واقعا ته ته قدرت نوآوری اینا در همین حد که دیگه زرشک!

این رو گفتن، من هم شنیدم ولی باید بود و دید، فعلا که از تریلر تغییر خاصی توش دیده نمیشه. ای کاش از Shadows of Morder یاد می گرفتن!
منظورم از تموم شدن اینه که دیگه به ذهنشون نرسه :d
SoM جای خود داره و اینم جای خود
من که از هر سریش که بازی کردم راضی بودم و تنها مشکل داستانش بود که اُفت داشت که امیدوارم اونم تو AC Unity حل شه!

این رو گفتن، من هم شنیدم ولی باید بود و دید، فعلا که از تریلر تغییر خاصی توش دیده نمیشه. ای کاش از Shadows of Morder یاد می گرفتن!

سیستم مبارزات بازی اگه تو مایه های Shadow of Mordor یا Batman بشه به نظر من اصلا و اصلا جالب نیست ، همین سیستم خودش رو باس تقویت کنه ، امیدوارم تو این سری با توجه به اینکه باس فایت داره یه سری نکات خوبی بهش اضافه شده باشه.

سیستم مبارزات بازی اگه تو مایه های Shadow of Mordor یا Batman بشه به نظر من اصلا و اصلا جالب نیست ، همین سیستم خودش رو باس تقویت کنه ، امیدوارم تو این سری با توجه به اینکه باس فایت داره یه سری نکات خوبی بهش اضافه شده باشه.

یعنی به نظر شما سیستم حال حاضر AC بهتره؟

یعنی به نظر شما سیستم حال حاضر AC بهتره؟
متفاوت از هم هستن ، و اینکه دوست ندارم مثل اون دو مورد بشه ، سیستم مبارزاتش مشکل زیاد داره ، اینکه یه نفرو کشتی 10 تا دیگه پشتشم کشته می شن ، اینکه کلا استراتژی همه دشمنا معلومه و 5 مدل هم بیشتر نیست و خیلی چیزای دیگه

اما اینکه مثل بتمن بیاد اینور اونور بپره یا همین Shadow of Mordor و به یه کلیک جلو ضربه بگیره و جهت بدی شریجه بزنه به سمتی که گرفتی و اتک بده تا یکی سرش گیچ بره و حرکت تموم کننده بزنه به نظر من برای AC جالب نیست ، به یه حالت واقعی تر نیاز داره ، با استراتژی های مختلف دشمن ها ، نه اینکه از رو لباس بشه تشخیص داد خوب این Dodge نمی شه ، اون Parry نمی شه و .....

کلا اینکه سیستم مبارزات AC مشکل داره ، اما از نظر من سبک مبارزات مثل بتمن اصلا به این بازی و حال و هواش نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or