با کدوم شماره از سری Call of Duty بیشتر حال کردین و چرا؟؟

شماره های محبوب خود را انتخاب کنید

• مجموع رای دهنده‌ها
    365
اکثرا چه ایرانی و چه غیر ایرانی میگن MW1 و MW2 من هم همینطور.
ولی نسخه Black Ops یه بازی فوق العاده بود و واسه من یه چیز متفاوت از هر بازی جنگی که در تمام این سال بازی کردم. کاری به گرافیکش ندارم (هرچند که اونهم خوب بود.) ولی داستانش فوق تصور بود. به خصوص اون چلنج هایی که در مراحل آخر واسه Alex Mason پیش اومد و گیمر که همون Alex بود، در یه خماری بین واقعیت و خیال پردازی قرار می گرفت، واسه من عالی بود.

خیلی جالبه. این تاپیک 311 بار تا الان مشاهده شده ولی فقط 48 نفر رای دادن و 19 نفر نظر !!! بچه ها خسیس بازی در نیارین دیگه ! رای بدین

کلا چون بازیش هر ساله با نواوری های خیلی اندکی عرضه میشه زیاد خوشم ازش نمیاد ولی در کل به نظرم MW2 به مراتب بهتر از بقیه بود
منظورتون از نو آوری چیه؟ بازی سبک FPS رو به راحتی میشه هر سال یک بار عرضه کرد و به نظر من بیشترین نوآوری توی سبک جنگی و FPS توی همین بازی بوده. داستان پردازی فوق العاده. شخصیت پردازی. موسیقی. گرافیک. دیگه چی باید باشه؟

بلک اپس بهترین نسخه ای بود که ازش بازی کردم..اگرچه فریم داغانی رو سیستمم داشت ولی بازیش همه جوره خدا بود..هنوز اون مرحله ای که از روی سقف ها باید میپریدیم با اون آهنگ فوق العاده ش تو ذهنمه..!! یا مثلا مرحله ی فرار اززندان Verkuta..!!
هوس کردم دوباره نصبش کنم:-s
اگرچه مرگ مکتاویش تو mw3هم داغونم کرد ولی به بلک اپس رای دادم

بلک اپس بهترین نسخه ای بود که ازش بازی کردم..اگرچه فریم داغانی رو سیستمم داشت ولی بازیش همه جوره خدا بود..هنوز اون مرحله ای که از روی سقف ها باید میپریدیم با اون آهنگ فوق العاده ش تو ذهنمه..!! یا مثلا مرحله ی فرار اززندان Verkuta..!!
هوس کردم دوباره نصبش کنم:-s
اگرچه مرگ مکتاویش تو mw3هم داغونم کرد ولی به بلک اپس رای دادم
داری میندازی مارو تو هوس که دوباره بازیش کنیما !!

خوب من بیشتر از Call of Duty : Black Ops خوشم اومد ، عالی بود ، البته Call of Duty : Modern Warfare رو هم میتونستم انتخاب کنم در واقع بین این دو تا شک دارم که با کمی اختلاف Black Ops رو بهترین بازی سری انتخاب میکنم از نظر خودم.................:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or