با کدوم از بازی های که امسال اومده بیشتر حال کردید؟

Max Payne 3: امسال زیاد گیم جدید بازی نکردم، وگرنه محال بود Max Payne 3 رو انتخاب کنم!
PES12 هم خوب بود، اما ریلیزش سال 2011 بود، به این تاپیک ربطی داره؟ :d من دیدم دوستان FIFA12 رو گفتن، واسه همین من هم PES12 رو گفتم.

امسال اکثر بازی ها رو بازی کردم BF3 و COD MW 3 , FIFA 12 ,PES 2012 , NFS The Run ,

و این جدید تر ها : Max Payne 3 , Ghost Recon ,

ولی فقط 4 تا شون راضی بخش بودند : بتل فیـــــــــــــــــ و The Run کالاف هم بد نبود FIFA 12 خوب بود اصلا PES که طرفدار
همیشگیش بودم خوب نبود

Max Payne & ghost Recon متوسط بودند

------------------------------------------------------------------------------

توی این چند سال باورتون نمیشه فقط مافیا 2 بود که واقعا زیبا بود برای من
و باور کنید راست می گم برای بار 12 ــــ هم رفتمش قبل عید

هر چند خیلی ها راضی نبودند اما من برام خوب بود گیم پلی قشنگی داشت

------------------------------------------------------------------

مطمئنا امسال بازی ها خیلی زیبا خواهند بود بخصوص و MOH WF ,Hitman , AC ,COD BO 2 , RE 6 , FIFA 13 , Crysis , GTA V , SC Blacklist

وای چه شود

از بعد عید تا الان بهترین بازی که بازی کردم Spec Ops The Line بوده :دی. Syndicate هم بازی خوبی بود.
بقیه اشون یا آشغال بودن یا در حد یک بازی متوسط بودن . . .

Max Payne 3: امسال زیاد گیم جدید بازی نکردم، وگرنه محال بود Max Payne 3 رو انتخاب کنم!
PES12 هم خوب بود، اما ریلیزش سال 2011 بود، به این تاپیک ربطی داره؟ :d من دیدم دوستان FIFA12 رو گفتن، واسه همین من هم PES12 رو گفتم.

عزیزجان معلومه که ربط داره!
مگه فیفا12وpes12جزوبازی هانیستند؟
حالادرسته یه 2-3ماهی زودتراومدندولی خب هنوزم تانسخه جدیدشون نیومدن پس جزوبازی های امسال هستند!
اینوبه این خاطرگفتم که هرسال یک عنوان فیفایاpesمیادوهنوزکه عنوانی ازاین دونیومده
به هرحال بافیفا12خیلی حال کردم!!!!!

امسال اين كنكور خانمان سوز نذاشت بازي‌ها رو درست سر زمان عرضه بازي كنم، به همين دليل بعد از فراغت از اين مصيبت ( ! ) با انبوهي از باريها مواجه شدم كه همشون رو بايد بازي ميكردم، از فيوچر سولجر و مكس پين تا سايلنت هيل و ويچر2 (ويچر كي عرضه شد؟‌) اما به تمام معنا از فيوچر سولجر خوشم اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or