T The کاربر سایت Oct 19, 2011 #31 خوشحالم که اولین پستم رو اینجا میدم آخرین بازی gta san anderson Reactions: 3line
Captain_Black کاربر سایت Nov 3, 2011 #33 نوشته شده توسط The: خوشحالم که اولین پستم رو اینجا میدم آخرین بازی gta san anderson بیشتر... سلام به سایت خوش اومدی رفیق داداشم anderson کجا بود :d Andreas بود :d منم آخرین بازی ای که کردم Sanandreas بود البته هنوز هم باهاش بازی میکنم :d ولی خب بعد از Sanandreas مدت زیادی جمعش کرده بودم
نوشته شده توسط The: خوشحالم که اولین پستم رو اینجا میدم آخرین بازی gta san anderson بیشتر... سلام به سایت خوش اومدی رفیق داداشم anderson کجا بود :d Andreas بود :d منم آخرین بازی ای که کردم Sanandreas بود البته هنوز هم باهاش بازی میکنم :d ولی خب بعد از Sanandreas مدت زیادی جمعش کرده بودم
T The کاربر سایت Nov 5, 2011 #34 نوشته شده توسط Captain_Black: سلام به سایت خوش اومدی رفیق داداشم anderson کجا بود :d Andreas بود :d منم آخرین بازی ای که کردم Sanandreas بود البته هنوز هم باهاش بازی میکنم :d ولی خب بعد از Sanandreas مدت زیادی جمعش کرده بودم بیشتر... mamnon dadash
نوشته شده توسط Captain_Black: سلام به سایت خوش اومدی رفیق داداشم anderson کجا بود :d Andreas بود :d منم آخرین بازی ای که کردم Sanandreas بود البته هنوز هم باهاش بازی میکنم :d ولی خب بعد از Sanandreas مدت زیادی جمعش کرده بودم بیشتر... mamnon dadash
A Arman_hei کاربر سایت Nov 18, 2011 #35 من با Resident Evil 4 و Commandos Strike Force تمومش کردم!!! یادش بخیر دورانی بود.
3line کاربر سایت Dec 15, 2011 #36 به قول دوستان هیچ وقت نمیشه از PS2 جدا شد و همیشه یه بازیی هست واسه بازی کردن
real madrid cf کاربر سایت Dec 15, 2011 #37 من با رزیدنت اویل 4 دل از ps2 کندم.خداییش بازی خوبی بود. ps2 هم کنسول خوبی بود یادش بخیر.
S syamak کاربر سایت Mar 22, 2012 #39 معلومه که از اول ps2 باز نبودبد من با yakuza 2 که 2 دی وی دی بود تموم کردم
erfan_22 کاربر سایت Apr 5, 2012 #40 اولین بازی که خریدم smack down: here come the pain بود چقدر باهاش حال میکردم . ولی با god of war و the punisher و از همه بیشتر onimusha 4 از همه بیشتر حال کردم. از همه بیشتر onimusha 4 , هر کی بازی نکرده از کفش رفته اخرین بازی هم yakuza بود
اولین بازی که خریدم smack down: here come the pain بود چقدر باهاش حال میکردم . ولی با god of war و the punisher و از همه بیشتر onimusha 4 از همه بیشتر حال کردم. از همه بیشتر onimusha 4 , هر کی بازی نکرده از کفش رفته اخرین بازی هم yakuza بود
James Bond کاربر سایت May 1, 2012 #41 من با بازیه matrix path of neo خیلی حال کردم. با بازیه jacked هم حال کردم. midnight club هم که از بهترین بازی های ماشینی بود که کردم.
من با بازیه matrix path of neo خیلی حال کردم. با بازیه jacked هم حال کردم. midnight club هم که از بهترین بازی های ماشینی بود که کردم.
Rhodes کاربر سایت May 1, 2012 #43 Rule Of ROSE اگه بازی نکردید پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما بازی کنید ... داستان و موسیقی داره که نمیشه ازش دل کند.
Rule Of ROSE اگه بازی نکردید پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما بازی کنید ... داستان و موسیقی داره که نمیشه ازش دل کند.
fishbed کاربر سایت Jun 17, 2012 #44 خدا حافظی نکردم باهاش هنوزم بازی میکنم ولی اخرین بازیم رزیدنت ایول ۴ بود که الان دارم دوباره اینبار رو گیم کیوب تمومش میکنم
خدا حافظی نکردم باهاش هنوزم بازی میکنم ولی اخرین بازیم رزیدنت ایول ۴ بود که الان دارم دوباره اینبار رو گیم کیوب تمومش میکنم