با فایتینگ کدام بازی بیشتر حال میکنید!؟!؟

با فایتینگ کدام بازی بیشتر حال میکنید؟؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    145
آقایون میخواین به یک بازی توهین کنین دلیل بیارین
الکی با هم بحث نکنین

آقای MohammadFatahi فعلا که بتمن دهن همه بازی رو تو فایتینگ سرویس کرده و توی همین تاپیک میشه دید تازه نصف کاربرا چون روز اول بتمن توی لیست نبود به AC و DS و اینا رای دادن و گرنه خیلی بیشتر میشد.

در عالی بودن سیستم فایتینگ بتمن همین بس که همه ی بازی ها در حال تقلید ازش هستند ولی هیچکدومشون نمی تونند اینقدر عالی از آب دربیاند
البته به نظر من فایتینگش دو تا مشکل داره که خیلی کوچیکن
1)این که گاهی اوقات هدف 6-7 متر دورتر وایستاده و از لحاظ منطقی رسیدن بهش غیر ممکنه که سیستم Freeflow باعث میشه بتمن تو هوا به شکل غیر طبیعی حرکت کنه
2)افکت های مبارزه که گذاشتند ( مثل ستاره های در حال چرخش دور سر دشمن ها ) که اتفاقا خیلی جالبه ولی با فضای بازی که سعی می کنه رئال باشه نمیخونه

تنها نکته ای که تونسته بتمنو توی فایتینگش موفق کنه همین روون بودن گیم پلیش هست که هیچ بازیی اینطوری نیست!

شما وقتی 200 نفر یک جا بهتون مشت میزدن میتونستین دفاع کنین ولی توی بازی هایی مثل DARKSIDERS یا SLEEPING DOGS اصلا نمیشه همچین کاری کرد

البته درست هیکم غیر واقعی میشه ولی خیلی هیجان رو بالا میبره

راستش حوصله سر بر از بتمن توی فایتینگ بیاد ندارم!!الیته نظر شخصیمه میدونم که این سبک طرفدار زیاد داره و متاسفانه در حال حاضر خیلیام دارن ازش تقلید میکنن. اصلا این مدل فایتینگ رو نمیپسندم و خیلی دلم میخواد هر چه زودتر دورش به سر بیاد.

البته صرفا منظورم بتمن نیست و همه ی بازیهایی که مبارزاتشون با 1 دکمه س از نظر من چرتن.حقیقتشو بخواین اصلا درک نمیکنم که فشار دادن 1 دکمه پشت سر هم و اینکه میبینی قهرمانت مدام اینور اونور میپره و همه رو ناکار میکنه چه لذتی میتونه داشته باشه؟به نظر من یه بازی که اکشنش با سلاح سرد هست باید و باید COMBO داشته باشه.باید از ترکیب دو سلاح , چند ضرب های مختلفی بیرون بیاد و هر چه گیمر خلاق تر باشه و دستش سریع تر باشه COMBO های پر تعداد تر و سنگینتر میزنه.اینکه همش کلیک چپ کنی و یارو با شمشیرش همه رو نفله کن خسته کننده نیست؟فک کنم برای بعضیا هست و برای بعضیا نه.من از دسته اولم..

آخرین ویرایش:
راستش حوصله سر بر از بتمن توی فایتینگ بیاد ندارم!!الیته نظر شخصیمه میدونم که این سبک طرفدار زیاد داره و متاسفانه در حال حاضر خیلیام دارن ازش تقلید میکنن. اصلا این مدل فایتینگ رو نمیپسندم و خیلی دلم میخواد هر چه زودتر دورش به سر بیاد.

البته صرفا منظورم بتمن نیست و همه ی بازیهایی که مبارزاتشون با 1 دکمه س از نظر من چرتن.حقیقتشو بخواین اصلا درک نمیکنم که فشار دادن 1 دکمه پشت سر هم و اینکه میبینی قهرمانت مدام اینور اونور میپره و همه رو ناکار میکنه چه لذتی میتونه داشته باشه؟به نظر من یه بازی که اکشنش با سلاح سرد هست باید و باید COMBO داشته باشه.باید از ترکیب دو سلاح , چند ضرب های مختلفی بیرون بیاد و هر چه گیمر خلاق تر باشه و دستش سریع تر باشه COMBO های پر تعداد تر و سنگینتر میزنه.اینکه همش کلیک چپ کنی و یارو با شمشیرش همه رو نفله کن خسته کننده نیست؟فک کنم برای بعضیا هست و برای بعضیا نه.من از دسته اولم..

منم با نظر شما موافق هستمن میدونم بتمن عالیه و.... اما یکمی گیم پلی خشکی داشت.

اخه این نظرسنجی یکسری بازی بذارید که حداقل سبکاش بهم بخورند
مثلا slepping dogs چه شباهتی به batman داره کسی از یک بازی open-world انتظار یک فایتینگ خوب نداره انگار از gta بیای یک فایتینگ خوب بخواهی اصلا gta فایتینگ خوب نداره اصلا اشغال slepping dogs هم مثل اون

اخه این نظرسنجی یکسری بازی بذارید که حداقل سبکاش بهم بخورند
مثلا slepping dogs چه شباهتی به batman داره کسی از یک بازی open-world انتظار یک فایتینگ خوب نداره انگار از gta بیای یک فایتینگ خوب بخواهی اصلا gta فایتینگ خوب نداره اصلا اشغال slepping dogs هم مثل اون
این چه حرفیه
تو فایتینگ اسلیپینگ داگزو با GTA IV مقایسه میکنی؟
Iv که فقط چهار تا مشت میزد

توی این تاپیک سبک مهم نیست
مهم قشنگ بودن فایتینگ هست که همه ی گزینه ها فایتینگشو عالیه
و نصف طرفدارای Sleeping dogs بخاطر فایتینگ تمیزش هست

این چه حرفیه
تو فایتینگ اسلیپینگ داگزو با GTA IV مقایسه میکنی؟
Iv که فقط چهار تا مشت میزد

توی این تاپیک سبک مهم نیست
مهم قشنگ بودن فایتینگ هست که همه ی گزینه ها فایتینگشو عالیه
و نصف طرفدارای Sleeping dogs بخاطر فایتینگ تمیزش هست

داداش شما دوست داری بیایی از پشت کامپیوتر بلندشی بیای منو کشی؟؟؟؟؟می خواهی منو بزنی :d

منظور من اینه که کسی از بازی های open-world فایتینگ خوب نمی خواهد

حالا بیا من را باز بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or