MohammadFatehi
کاربر سایت
باشه شما هم نووب !!!
با نظرت در مورد بتمن معلومه که نوب کیه !! بنا به چه دلایل پر فیضی فایتینگ بتمن به درد نمیخوره؟ جوک گفتی
تو هم با این طرز حرف زدنت پیداست چی هستی....دلایلش رو نووب جماعت نمیفهمه
راستش حوصله سر بر از بتمن توی فایتینگ بیاد ندارم!!الیته نظر شخصیمه میدونم که این سبک طرفدار زیاد داره و متاسفانه در حال حاضر خیلیام دارن ازش تقلید میکنن. اصلا این مدل فایتینگ رو نمیپسندم و خیلی دلم میخواد هر چه زودتر دورش به سر بیاد.
البته صرفا منظورم بتمن نیست و همه ی بازیهایی که مبارزاتشون با 1 دکمه س از نظر من چرتن.حقیقتشو بخواین اصلا درک نمیکنم که فشار دادن 1 دکمه پشت سر هم و اینکه میبینی قهرمانت مدام اینور اونور میپره و همه رو ناکار میکنه چه لذتی میتونه داشته باشه؟به نظر من یه بازی که اکشنش با سلاح سرد هست باید و باید COMBO داشته باشه.باید از ترکیب دو سلاح , چند ضرب های مختلفی بیرون بیاد و هر چه گیمر خلاق تر باشه و دستش سریع تر باشه COMBO های پر تعداد تر و سنگینتر میزنه.اینکه همش کلیک چپ کنی و یارو با شمشیرش همه رو نفله کن خسته کننده نیست؟فک کنم برای بعضیا هست و برای بعضیا نه.من از دسته اولم..
اوه عجب چیزی گفتیمنم با نظر شما موافق هستمن میدونم بتمن عالیه و.... اما یکمی گیم پلی خشکی داشت.
این چه حرفیهاخه این نظرسنجی یکسری بازی بذارید که حداقل سبکاش بهم بخورند
مثلا slepping dogs چه شباهتی به batman داره کسی از یک بازی open-world انتظار یک فایتینگ خوب نداره انگار از gta بیای یک فایتینگ خوب بخواهی اصلا gta فایتینگ خوب نداره اصلا اشغال slepping dogs هم مثل اون
این چه حرفیه
تو فایتینگ اسلیپینگ داگزو با GTA IV مقایسه میکنی؟
Iv که فقط چهار تا مشت میزد
توی این تاپیک سبک مهم نیست
مهم قشنگ بودن فایتینگ هست که همه ی گزینه ها فایتینگشو عالیه
و نصف طرفدارای Sleeping dogs بخاطر فایتینگ تمیزش هست