با سیگار زمان را در MGSV:TPP سرعت ببخشید !!

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
درود

اطلاعات جدید از Metal Gear Solid V منتشر شده است.
این اطلاعت چندین ماه پیش در مصاحبه ای منتشر شده اما به علت اینکه این مصاحبه به زبان ژاپنی بوده است تا به حال اطلاعات آن برای طرفداران در خارج از ژاپن منتشر نشده است که به تازگی این مصاحبه ویدیویی به صورت خلاصه به زبان انگلیسی ترحمه شده است.

سیگار برگ الکترونیکی که بیگ باس می کشد باعث سرعت بخشیدن به زمان بازی است، همانطور که در E3 2013 مشاهده کردید وقتی بیگ باس شروع به کشیدن سیگار الکترونیک می کند زمان بازی برای شما سریع خواهد گذشت و شما می توانید در زمانی می خواهید در آن به بازی بپردازید سریع تر برسید و این یکی از امکانات The Phantom Pain است.

برخی دیگر از اطلاعات جالب منتشر شده :

• نقشه افغانستان در اصل قسمتی جغرافیایی از اردن است.
  • پسری غنایی به نام Julius یکی از کودکان سرباز آفریقایی اس که در تریلر دیده می شود.
  • صورت بیگ باس تلفیقی است از روی 4 صورت مختلف 3D اسکن شده، همچنین Kaz.
  • صورت شخصیت Huey از روی صورت یک فرانسوی 3D اسکن شده است.

منبع :
YongYea

ایده خوبیه مثلا میخوای به طور مخفی کار کنی در حالی که مثلا داخل بازی بعدظهر هست با سیگار کشیدن تا شب صبر میکنم تا مدت کوتاهی ایده فوق العاده ای است b-)

کلا سیگار این ادم دوست نداره. به نظرم تبلیغ سیگار اصلا و ابدا کار جالبی نیست باید جلوش گرفته بشه

هر بازی رده بندی سنی داره و درجه سنی این بازی هم 18 سال به بالا که میشه یک آدم معقول و به بلوغ رسیده که می تونه فرق خوب و بد رو تشخیص بده، حتی وقتی تو بازی از سیگار استفاده می کنید خون اسنیک کم میشه و این می تونه پیغامی باشه برای ضرر سیگار، همونطور که روی پاکت سیگار می نویسند سیگار باعث سرطان ِ ولی باز هم استفاده میشه و اینکه Solid Snake و Big Boss سیگار یکی از نشانه های بارز شخصیتشون.
اینجوری باشه تو فیلم و سریال اصلاً نه باید سیگار نشون داده باشه نه چیزهای بد ! چون یه نفر که کم سن و سال ِ جنبه نداره ببینه و میره سریع سیگاری میشه !

اصلا همین آواتار شما شاید باعث بشه خیلی ها هوس فلیان کنن !! :دی یعنی بد ِ ؟

من خودم سیگاریم .. (خطر اسپویل)یه مدت ترک بودم تا وقتی که تو صحنه آخر یکی از بازیها(cod mw3 ) کاراکتر بازی بعد اتمام ماموریت یه سیگار برگ درمیاره و روشن میکنه و الی آخر.. 10 دقیقه بعد دیدن این صحنه من کنار دکه روزنامه فروشی محلمون در حال خرید سیگار مشاهده شدم .. و تولدی دوباره از اونجا شروع شد .. به هر حال منم مخالفم که شخصیت اصلی سیگاری باشه و با لهو و لعب سیگار بکشه .. مثلا تو gta اونم با احتساب gta بودنش کاراکتر قابل بازی سیگاری نبود و از سیگار و مواد مخدر هم دوری میکرد که خیلی آموزنده و انگیزاننده! برای ترک سیگار بود ..

آقا!Snake ای که سیگار نکشد Snake نیست!:d

اصلاً متأسفانه اپیدمی شده,اینم مدرک:
Smoking-Snake.jpg
:d
البته توو TPP که ماشاللا Big Boss از Snake بودن گذشته و به درجه Viper نائل شده!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or