با دنیای دوست داشتنی World of Final Fantasy آشنا شوید

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
عنوان دوست داشتنی «ورلد آف فینال فنتزی»، نه تنها شخصیت‌های این سری عناوین را به صورت بامزه و چیبی مانند (طراحی که در آن سر شخصیت‌ها بزرگ‌تر از بدنشان است) به تصویر می‌کشد، بلکه المان‌های از سری عناوین محبوب «پاکمون» و «دیجیمون» نیز در خود خواهد داشت، از جمله هیولا‌های متحول شونده. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

اطلاعات جدیدی از این عنوان در سایت رسمی آن قرار گرفته، که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

g26kpgaxzaj54u8yxg75.jpg

«آرنا» به بازیکنان اجازه می‌دهد تا با استفاده از هیولاهای خود که «میراژ» نام دارند، به رقابت با یکدیگر بپردازند. بیایید نگاهی داشته باشیم به شخصیت‌های افسانه‌ای سری عناوین «فینال فنتزی»، در این عنوان.

Squall (صداگذار: هیدئو ایشیکاوا)
flk7cnx5sx7f054dasvp.jpg

سرباز استخدام شده از سازمانی به نام «سید»، که نسبت به وظایف خود وفادار است. وی از سلاح مخصوصی به نام «گان‌بلید» استفاده می‌کند. او اخیرا به تمرین با «لایتنینگ» و «کلود» مشغول بوده است٬ از این رو می‌توان آسیب‌های ناشی از این تمرین‌ها را به صورت مشخصی در او مشاهده کرد.

Quistis (صداگذار: میوکی ساواشیرو)
w5kbhpktk26mzw2nxskh.jpg

یکی از افسرهای سازمان «سید». به دلیل مشغله‌های مدیریتی بالایش، او معمولا وقت زیادی برای انجام تمرین‌های فیزیکی ندارد. براساس شایعات، وی به بازی‌های کارتی علاقه دارد.

Chocolatte (صداگذار: سیکو یودا)
m309ottjqav8ieig0xvq.jpg

وی از نام «چوکولاته» در سرزمین «گریموار» استفاده می‌کند. «چوکولاته» فروشنده‌ای است که در نقاط و لحظات‌های غیرقابل انتظار ظاهر می‌شود.

09faoz532p36szxl435z.jpg

شخصیت‌های اصلی در قلعه‌ای به نام «ناین وودشل» زندگی کرده٬ و به سفری در سرزمین عجیب «گریموار» می‌روند. در «گریموار»، شما ابتدا از «کرنریا» و «سارونیا» بازی را شروع خواهید کرد، سپس به مکان‌های مختلف دیگری سفر می‌کنید. دنیای بازی شامل هر ۴ فصل بوده٬ و زمین‌های بسیار متفاوتی خواهد داشت.

u1ketkfhj32oh3hoddtv.jpg

kkwshwepa2c0jpybtzzy.jpg

برای دستگیری یک «میراژ»، ابتدا باید شرایط خاصی، از جمله استفاده از یک آیتم مشخص را فراهم آورید. پس از برآورده کردن شرایط، خواهید دید که «میراژ» برق می‌زند. سپس آن‌ها به یک جواهر تبدیل می‌شوند، که نشان دهنده موفقیت شما در رام کردن آن «میراژ» است.

شما توانایی نام گذاری «میراژ‌»های خود را خواهید داشت. همچنین، مکان‌های در بازی وجود دارند که شامل «میراژ»های قویتر هستند، بدین معنی که می‌توانید «میراژ»های کمیابی را در آن نقاط پیدا کنید.

y53kkslmnxj67ajzkm2m.jpg

با استفاده از «تابلوی میراژ»، بازیکنان می‌توانند توانایی‌های جدید به «میراژ»های خود داده، یا قدرت‌های آنان را افزایش دهند. همانطور که در تصویر بالا می‌بینید، مسیر‌های مختلفی برای باز کردن توانایی و افزایش قدرت وجود دارد. هر نقطه برای فعالسازی به یک SP (اسکیل پوینت) احتیاج داشته، و فعال کردن تعدادی از آنان نیز در گرو برآورده کردن شرایط خاصی است.

biitzv2yu918astwha67.jpg

هر «میراژ» با Level-Up شدن SP بدست می‌آورد. پس حتی اگر در مبارزه از آن‌ها استفاده نکنید، تا زمانی که «میراژ» همراه شما باشد، SP بیشتری به دست خواهد آورد.

xchylb8n23avnn6ifamx.jpg

در تابلوی «میراژ»، نقطه‌ای به نام «دگرگونی» وجود دارد که دقیقا همین‌ کار را انجام می‌دهد. همانطور که در تصاویر بالا مراحل تبدیل شدن یک «ایفچی»، به «ایفریت» را مشاهده می‌کنید.

qgrje1bajcmsb198mhfz.jpg

توانایی‌های که از قبل در تابلو فعال کرده‌اید، پس از دگرگونی نیز وجود خواهند داشت، مگر آنکه توانایی مختص یک حالت خاص باشد. هرچند، پس از دگرگونی همچنان قابلیت بازگشت به حالات قبلی را خواهید داشت.

«ورلد آف فینال فنتزی»، سال جاری برای پلتفرم‌های PS4 و PS Vita در ژاپن عرضه خواهد شد.

زیاد در مورد داستان این بازی یا دیسیدیا فکر نکنین... تو عکس اول یه موجود سبز میبینید (اسمشو یادم رفته) که از موجودات توی فاینال فانتزی 12 بوده سر از اینجا دراورده. با همون منطق اسکوال و کلود و لایتنینگ و کویستیس ترپ هم کنار هم دارن شمشیر میزنن حالا شما فرض کن مثل دیسیدیا الهه ی نظم سامونشون کرده.همینه میگم استفاده از شخصیتهای قدیمی فاینال و هر سری دیگه ای فوقش تو بازی فایتینگ جواب بده.اینا جدیدا یاد گرفتن تو نصف فاینال هایی که میدن بیرون از شخصیتهای محبوب سری فاینال فانتزی استفاده کنن تا موفقیت بازیشون تضمین شه، درصورتیکه ساختن یه بازی جدید فکر نکنم کار شاقی باشه.
اون لاکپشت سبزه مال ff xiii یکی از مایوریت ها بود ... اگه بازی جدی و جدید میخوای xv هست ... این دقیقا برای فن ها ساخته شدن که دوست دارن تجریبات متفاوتی هم داشته باشن و چه عالس که با شخصیت های محبوبشون باشه ... من هیچ بدی تو این کار نمیبینم ... اتفاقا اگه یکی از پنلو یا فرن یا اش توش نباشه ناراحت میشم

من با بازیهای فرعی از سری مشکلی ندارم مشکلم اینه که تو نصفشون از شخصیتهای قدیمی فاینال استفاده میکنن و زحمت خلق چهارتا شخصیت جدید هم نمیکشن که اگه گیم پلی و داستان نگرفت یا کلا بازی خراب کرد فنها به خاطر این شخصیتا بازی رو بخرن. و الان اگه همین بازی شخصیتاش چیبی نبودن (البته کلا با سبک انیمه ی چیبی مشکل دارم حالا بازیش بماند) شخصیتهاش از سری اصلی نبودن و جدید بودن مشتاقانه منتظرش بودم
خلق شماره فرعی درست حسابی (نه این شکلی یا مثل بازی موزیکال Theatrhythm Final Fantasy که اونم شخصیت های سری توش بودن) ریسک کردن میخواد اسکوئر میترسه. اگه اینهمه سرانش وسواس فکری نداشتن یه فاینال کلاسیک و زیبا مثل FF: The Four Heroes of Light رو با با گرافیک نسل 8 میدادن بیرون. میگم گرافیک نسل 8 حالا نه اینکه خودشون رو بکشن سر گرافیک، خیلی ساده و راحت مثل بقیه بازیسازای دیگه با انریل انجین4 یا هر انجین از پیش ساخته شده ی دیگه ای بسازن، حاضرم قسم بخورم اگه چنین کاری میکردن هم بازی به بهترین موفقیت میرسید هم فنها خوشحال میشدن.
یاد نسل شش و هفت بخیر کلی JRPG عالی میدادن بیرون الان خبری از هیچ کدومشون نیست:
Chrono Cross
Final Fantasy Tactics
Xenogears
Parasite Eve 1 & 2
Vagrant Story
Grandia Series
سری اصلی هم XV حالا کو تا بیاد و ترسم از اینه حتی بیخیال سری تایپ (که قرار بود مثلا ادامه ش بدن) شن چون مدتها ازش خبری نشنیدیم.
از همه بدتر همونطور که گفتم خود اسکوئر از ساخت JRPG فاصله گرفته هر وقت برگرده مثل نسل 6 و 7 چند تا JRPG خفن جز FF بسازه میشه بهش امید داشت ولی افسوس که بیخود از شکست میترسه...
اگه دنبال JRPG های متفاوت هستی همین الانش هم کلی گزینه (حداقل روی PS4) برای سلایق مختلف موجوده. اکثر این بازی‌های که لیست میکنم یا اومدن یا تا یکی دو سال آینده عرضه میشن:
Persona 5
Tales of Zestiria
Tales of Berseria
Star Ocean 5
Ni no Kuni II
FF XV
FF Type-0
Project Setsuna
Disgaea 5: Alliance of Vengeance
FF VII Remake
Valkyria Chronicles Remastered
Valkyria Azure Revolution

و یه عالمه بازی ریز و درشت دیگه که واقعا لیست کردن تک تکشون کار خیلی سختیه. خداییش این نسل از هر لحاظ کمبود داشته باشیم، از لحاظ JRPG خیلی تامین هستیم و تقریبا هر سلیقه‌ای یکی دوتا بازی برای انجام دادن داره.

در مورد SE هم همین الان از بین اینایی که لیست کردم ۵ تاشون بازی‌های SEاند که دوتاشون سبک کاملا متفاوتی نسبت به FF دارن. حالا چه اشکالی داره در کنار این بازی‌ها SE روی یکی دوتا پروژه متفاوت و مخصوص برای هوادارای سری FF کار کنه؟ به نظرم اتفاقا اینکه دارن بازی‌های کوچیکتری مثل Project Setsuna یا همین WoFF میسازن یکی از بهترین حرکات برای ما فن‌های سبک JRPG ‍ه و دقیقا باید از اینجور بازی‌ها حمایت کنیم.

قبلا هم توی تاپیکای دیگه در مورد این موضوع صحبت کردم ولی نسل به نسل ساخت بازی‌ها گرونتر شدن و واقعا ریسک کردن برای شرکتا خیلی سخت تره. الان کاری که SE داره با WoFF و PS انجام میده(سرمایه گذاری روی بازی‌های AA) در صورت موفقیت میتونه دوباره ما رو به همون دوران طلایی نسل هفت و شش برگردونه. به نظرم باید از اینجور بازی‌ها حمایت کنیم و به SE نشون بدیم که هوادارای سبک بازی‌های آنچنانی با گرافیک و افکت‌های فوق میلیونی نمیخوان و از بازی‌های تازه و با کیفیت، سوای از بودجه‌ای که پشتشون هست حمایت می‌کنند. به شخصه معتقدم موفقیت این دست بازی‌ها می‌تونند دریچه‌ای برای برگشتن عناوینی مثل Parasite Eve, Chrono Cross و... باز کنند.

آخرین ویرایش:
حالا من وارد بحث تخصصی ـه JRPGـون نمیشم! چون اینکاره نیستم :دی
اما به شخصه از این بازی هایی که کاراکترهای یک سری،یک دنیا،یک پلتفرم دور هم جمع میشن خیلی خوشم میاد :دی
مثلا من خودم امیدوارم بازم PS All-Stars Battle Royal ببینم! یا PS Racing تو سبک کارتینگ! ( مثل Sonic & Sega All-Stars Racing ) یا اصلا من که طرفدار انیمیشن های دیزنی هستم Kingdom Hearts به شدت برام دوست داشتنی بود :دی
اینم همینه! :دی حالا من هیچکدوم FFـها رو نزدم و فقط دورا دور یه آشنایی با بعضی هاشون دارم! اما حضور همین ها هم جالبن :دی

جدای از این، اینکار میتونه حتی گیمرهای جدیدی رو به اون بازیه خاص جذب کنه! :-" مثلا باز من خودم بعد از PS ASBR ، دلم میخواد یه MediEvil جدید بیاد :-" تازه باهاش آشنا شدم! ولی خیلی جالب بود کاراکترها و دنیایی هم ازش نشون دادن توی بازی :دی

در کل هم فن سرویسه،هم تبلیغات! :دی
---
البته من خودم WoFF رو به خاطر کاراکترهای FF بودن نیست که دوست دارم، به خاطر حالت دیجیمون مانندشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or