با داشتن Save های Darksiders، دو آیتم در Darksiders 2 جایزه بگیرید.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
اگر هنوز Save های قدیمی بازی Darksiders را دارید، خوشحال باشید! چون با داشتن Save های بازی اول می توانید دو آیتم در Darksiders 2 جایزه بگیرید.

Darksiders-2-angel-armour-2.jpg

این دو آیتم عبارت اند از: the Pauldron of the Horsemen که یک زره است و باعث افزایش stats و crit damage "مرگ" می شود و the Chaos Fang که یک داس است و باعث افزایش crit damage و Overall Damage مرگ می شود. البته به غیر از این آیتم ها بقیه ی آیتم های درون بازی با بدست آوردن اچیومنت ها آزاد می شوند. Darksiders 2 تا چند هفته ی دیگر بروی هر سه پلتفرم اصلی منتشر می شود.

منبع

دوستان همونطور که می دونید بعضی از اصطلاحات مثل stats و crit damage جزو اصطلاحات تخصصی و رایج هستند و ترجمه شون ملموس و خوشایند نیست.

اقا یه سوال قبلا پرسیدم دوستان جواب ندادن بازی ارزش داره برم یکشو بگیرم حال میده الان بازی کنم؟
بله حسين جان من خودمم تازه ديشب رفتم سراغ بازي گيم پلي بازي بدجوري باحال و تميزه واقعا آدم ازش لذت ميبره ارزشش رو داره;)

اینم شد جریان Mass Effect 2 ! حالا من که نسخه اول رو روی PC رفتم و الان میخوام این رو با X360 بازی کنم چطوری میشه این Item ها گیرم بیاد ؟!

تا شما باشی دیگه H&S روی پلتفرم غیر تخصصی (!) بازی نکنی! (Just Kidding :d)
شما الان می ری بازی اول رو روی X360 می خری و بازی می کنی یا سیو های بازی اول رو دانلود می کنی برای X360.:d

من خود بازی رو هم دارم :دی، بعضا یه چند ساعت میرم سراغش :دی.

اینم شده مثل Dead space واسه من :دی، تا اسمشو میشنوم ضعف می‌کنم لول :دی، با اینکه چیز خاصی‌ نداره عاشق داستانش و شخصیت هاش شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or