با برنامه ریزی بازی میکنی یا بدون برنامه ریزی؟؟؟؟؟!!!!!!

آیا با برنامه بازی میکنین؟؟؟

• اصلا بازی نمیکنم یا خیلی کم بازی میکنم!!!!!!!!!!!

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    12

m2relax

کاربر سایت
سلام دوستان خوب بازی سنتری!!!!!!!!:d
این تاپیک رو ایجاد کردم تا در مورد موضوع های زیر بحث کنیم ضمنا تو نظرسنجی هم شرکت کنین!
1-برنامه تون برای بازی کردن چیه؟
2-فواید بازی کردن چیه؟
3-آثار بد جسمی و روحی بازی کردن چیه؟
4-بازی چه تاثیری روی زندگی تون گذاشته؟
و..........
دوستان خوبم همه نظراتشون رو بدن چون خیلی مهمه و حاصل این تاپیک میتونه یه نتیجه گیری خیلی مفید و علمی داشته باشه!

از اونجایی که دوست ندارم دل کسی تو بی سی بشکنه گفتم یه نظری بدم :
لطفا تاپیکهای جذاب بزنین که بچه ها جذب شن ! این که فواید بازی کردن چیست یا مثلا با برنامه ریزی بازی می کنین موضوع بی خودیه (البته ببخشید که اینقدر رک هستما ولی کلا ) :d
به امید موفقیت شما در عرصه های دیگره بی سی :d

• Like
Reactions: PAUSE
از اونجایی که دوست ندارم دل کسی تو بی سی بشکنه گفتم یه نظری بدم :
لطفا تاپیکهای جذاب بزنین که بچه ها جذب شن ! این که فواید بازی کردن چیست یا مثلا با برنامه ریزی بازی می کنین موضوع بی خودیه (البته ببخشید که اینقدر رک هستما ولی کلا ) :d
به امید موفقیت شما در عرصه های دیگره بی سی :d
دمت گرم بابا ایول!!! ولی یه تاپیک یه جای دیگه با همین موضوع میدونی چه قدر نظر داشت! نمیدونم چرا تو بازی سنتر توجه نمیکنن!:-b

دمت گرم بابا ایول!!! ولی یه تاپیک یه جای دیگه با همین موضوع میدونی چه قدر نظر داشت! نمیدونم چرا تو بازی سنتر توجه نمیکنن!:-b
کجا مثلا ؟!!! بچه های بی سی انقدر مشغولن که حال و حوصله ی پاسخگویی به این تاپیکا رو ندارن :d:d
فقط کافیه یه تاپیکه bf3 vs.mw3 بزنی اونوقت ببینی در عرض سه سوت تا صفحه ی 10 رفته البته می تونی همین حالت رو بین دو کاراکتر سری رزیدنت اویل هم انجام بدی اونوقته که دیگه خیلی طرفدار پیدا می کنه تاپیکت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or