با آپلود یک ویدیو برنده یک XBOX ONE شوید

hitman- 47

کاربر سایت
uploadoutreach610.jpg

Microsoft's Upload Outreach contest به تازگی اعلام کرده است که طرفداران این کنسول میتوانند با آپلود کردن یک ویدیو در این مسابقه شرکت کنند و اگر ویدیو آن ها برنده شد یک XBOX ONE برنده خواهند شد.

موضوع این ویدیو این است که یک دقیقه دربارهی بازی Xbox 360 یا Xbox One صحبت کنیم و سپس آنرا از طریق اینترنت آپلود کنیم و به ایمیل uploadvideo@microsoft.com آنرا ارسال کنیم و این مسابقه از 15 سپتامبر شروع خواهد شد.

اگر ویدیو شما انتخاب شود,شما یک XBOX ONE برنده خواهید شد و به اضافه اینکه به تمام بازی هایی (بازی های لانچ این کنسول) که قرار است برای این کنسول منتشر شود دسترسی خواهید شد و همچنین یک اشتراک یک ساله رایگان Xbox Live Gold هم دریافت خواهید کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
به اضافه اینکه به تمام بازی هایی که قرار است برای این کنسول منتشر شود بهره مند خواهید شد
این خط رو یکی واضح توضیح میده ؟
یعنی تا آخر عمر کنسول ، یا سال اول ، یا بازی های زمان انتشار ، یا بازی های مخصوص Xbox Gold ?
----ویرایش-----
تو منبع این قسمت رو نوشته که
all the launch games
لطفا ترجمه پست اول رو درست کنید به بازی های لانچ کنسول :d

این خط رو یکی واضح توضیح میده ؟
یعنی تا آخر عمر کنسول ، یا سال اول ، یا بازی های زمان انتشار ، یا بازی های مخصوص Xbox Gold ?
----ویرایش-----
تو منبع این قسمت رو نوشته که لطفا ترجمه پست اول رو درست کنید به بازی های لانچ کنسول :d

متنو قبل از اینکه بگی ویرایش کردم اون دسترسی نه بهره مند

ما ایرانیا یه مثل داریم میگه مفت باشه کوفت باشه:دی نتیجتا من سریع ویدیومو میگیرم:دی و با آبو تاب شدید صحبت میکنم:-"خیلی جالب میشه برا ایرانم بفرستن:-"

توجه:پاسخ به سوال همه کاربران بازیسنتر:دوستان سعی کنید که در سایت های خارجی آپ کنید البته این را فراموش نکنید که فقط کسانی که میتوانند انگلیسی حرف بزنند باید در این مسابقه شرکت کنند و بعد از آپلود لینک جایی که در آن آپلود کردید که حتما هم باید خارجی باشه را به ایمیلشان که در پست اول ذکر شده است بفرستید و خودشان اگر ویدیوتان خوب بود خبرتان خواهند کرد :d

باید یه ویدئوی سوزناک با آهنگ تأثیرگذار بسازیم و از مصائب و بدبختی هایی که برای خرید کنسول های جدید داریم و باید حدود 2 میلیون برای یه کنسول پول بدیم ناله کنیم ! :دی فکر کنم در لحظه اشک داورهای این مسابقه دربیاد و یه کنسول ویژه بفرستن ! :دی

باید یه ویدئوی سوزناک با آهنگ تأثیرگذار بسازیم و از مصائب و بدبختی هایی که برای خرید کنسول های جدید داریم و باید حدود 2 میلیون برای یه کنسول پول بدیم ناله کنیم ! :دی فکر کنم در لحظه اشک داورهای این مسابقه دربیاد و یه کنسول ویژه بفرستن ! :دی

اونموقع یه xbox one طلایی بهت میدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or