با آپدیت جدید Xbox360، دنیای سه بعدی خود را کامل تر کنید.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
جدیدترین آپدیت Xbox 360 که در طی چند روز آینده از طریق بازی های عرضه شده به بازار، و احتمالا Xbox Live در دسترس خواهد بود، بالاخره قدم بلندی در مورد حالت سه بعدی دستگاه برمیدارد و آن را هم سطح PS3 قرار میدهد.

77112326481648511660.jpg

آپدیت جدید به دارندگان 3D TV این اجازه را میدهد که حالت سه بعدی را برای خود فعال و از این تکنولوژی بهره گیرند. در متن تنظیمات آن گفته شده: حالت سه بعدی را فعال کنید تا بتوانید بازی ها را به صورت سه بعدی انجام دهدید و از تجربه هایی که این تکنولوژی را ساپورت میکنند استفاده کنید. همچنین تنظیمات دیگری نیز وجود دارد که اندازه ی تی وی شما را شناسایی میکند و این امکان را برایتان فراهم می آورند که سایز تصویر دلخواهتان را وارد کنید.

مدت ها پیش این امکانات که به وسیله ی یکی از آپدیت های PS3 به این دستگاه اضافه شد، اما خوشحال کننده است که Xbox هم توجه خود را به سمت این تکنولوژی معطوف کرد، مخصوصا با وجود بازی هایی مثل Gears of War 3، Batman: Arkham City و Halo: Anniversary که حالت 3D را ساپورت میکنند.
نکته ی جالب دیگر استفاده از لفظ "بازی ها و تجربه ها" میباشد. آیا این میتواند بدین معنا باشد که در آینده ای نزدیک با استفاده از Xbox 360 میتوانیم فیلم های سه بعدی از SKY و Netflicks ببینیم؟

جدا چیزه جالبیه ولی واقعا اینجا کسی پوله 3d tv رو داره؟!!!
جدی داره؟ من واسه خریده همین X360 خودمون 5 سال منتظر بودم پولش جور شه فقط 450 تومن فکر کن!:|
اونوقت TV سه بعدی!!!!! :-o
بی خیال بابا کی میره این همه راهو!!!
الان دیگه تقریبا همه TV HD فکر کنم دارن تو خونشون ، میشه به جای خریدن یک TV HD 42 اینچ یا بالاتر ، یک 3D TV کوچیکتر خرید :d البته فقط فکر میکنم اینا تو یک رنج قیمت باشن مطمئنن نیستم ... آقا یکی بیاد قیمت بده :d .

چندوقت پيش دكترا گفته بودن كلا نگاه كردن به فيلم يا بازي 3d بيش ازيك ساعت در روز باعث سردرد و كم بينايي ميشه حالا من نميدونم چقدر حرفشون درسته:d

• Like
Reactions: Apóllōn
کلا با این تکنولوژی 3d اصلا حال نکردم من ندارم ولی چند باری که توی مغازه اینجور چیزا تست کردم به نظرم خراب میکنه تصویر هنوز اون حس کامل 3d بودن تصویر به آدم دست نمیده و بیشتر ادم همش حس میکنه تصویر سایه داره

این خبر برای من هیچ چیز خاصی نداشت ولی خوشحالم که از این به بعد دیگه بعضی ها 3D ... 3D نمیکنن..! و از فن آوری های شگرف سازنده و کنسول محبوبشون تعریف های افسانه ای نمیکنن..در مورد TV های 3D هم چونکه اکثرتون هیچ اطلاعی ندارین باید خدمتتون عرض کنم که مدل های پلاسمای سامسونگ و ال جی تو بازار با قیمت های حدود 1 تومن فروش میره که کیفیت خیلی خوبی دارن..و الان دیگه هر کسی هم میتونه 3D TV تهیه کنه..مثلا مدل 43D490 سامسونگ قیمتش 950 تومن هست..اگر هم بتونی از بانه تهیه کنی یک 300 تومنی ارزونتر برات درمیاد..

الآن دقیقا کی گفته بودن ناکارآمد ؟؟؟:-/
گفته بودن نیازِ بازار که اونم زمان تعیین می کنه !!
جل الخالق !!! واقعا بعضی کاربرا یه پا ویکی پدیا شدن واسه خودشون ! همین جوری خبر منتشر می کنن !

اونی که درک لازمه رو داشت فهمید! شمام اگه از این نعمت بی بهره ای بهتره فشار بهت وارد نشه و فضا رو هم منور نکنی ... من کی گفتم MS دقیقا همچین چیزی گفته ؟ منظور همون جیز و اَخ احسان بود منتها کمی رسمی تر ... !

کلا 3D فعلا زوده . چون Passive کیفیت نداره و Active رو نمیشه تحمل کرد .
Passive: تلوزیون های جدید LG
(کی فکر میکرد یک روز سونی بخواد از LG پنل tv بخره )
Active : بقیه 3DTV ها

اینجا بعضی ها طوری 3D 3D میکنن که انگار همشون tv 3D دارن از صبح تا شب دارن فیلم 3D میبینن که ناراضی هستن.
گفته نشده که حداکثر فریم ریت و رزولویشن تصور تو حالت 3D چقدره؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or