باگهای فوق العاده افتضاح و خنده دار ّFifa 12

این باگها برای نسخه PC هست نه نسخه کنسولی بازی .
5 ساله داریم بازی میکنیم از این چیز ها ندیدیم . حالا خوبه این روهم خودت از جایی گرفتی .

این نکته رو هم بگم که کاملا از بازی طرفین مشخصه که از عمد کاراکترها رو به هم میزدن تا چنین صحنه های پدید بیاد و فیلم بگیرن ازش ( قافل از اینکه اگر اینطوری بخوایم دنبال باگ بگردیم ، PES همه نسخه هاش چیز های عجیب و غریب تر از این داره )
عزيز 5 ساله داري بازي ميكني از اين چيزا نميبيني چون اين باگها به خاطر Impact Engine هستن كه براي اولين بار در Fifa 12 استفاده ميشه. چه زود هم ميندازي گردن PC...

• Like
Reactions: GTX@580
تابلو هست این باگ ها ساخته گی هست ما که نسخه ایکس باکس رو بازی کردیم هیچ باگی نداشت اگر نسخه اصلی بازی باگ داشته باشه
ign بهش 9.5 نمیداد و این استودیو هم این ها میدید

وحید دمت گرم . مدتها بود اینقدر نخندیده بودم =))
من خودم چنین چیزایی رو توی دمو تجربه کردم (البته تا این حد تخیلی نبودن!) ، ولی شک ندارم توی نسخه ی اصلی 99.9999999% ـه این باگها در کار نخواهد بود !

والا اینا یا ساختگی و یا به هر حال دمو ه !! من که fifa 11 رو جر دادم و fifa 12 demo رو هم چند دست بازی کردم ولی همچین چیزایی اصلا ندیدم ... و خیلی ها هم همینطور ندیدن ... بیخودی بازی که از اکثر سایت بالا 9 میگیره تخریب نکنین اون ها هم کور نیستن ... مگه این که هدف فقط خندس :دی پس بخندید جوانان بخندید :))

از این مشکلات تو بازیهای فوتبالی زیادی مخصوصا تو صحنه آهسته که دست و پای بازیکنا میره تو هم :d
یا مثلا تکل میزنی میبینی از پای طرف رد شدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or