شایعه باکس آرت نسخه 2015 Call OF Duty یعنی World At War II لو رفت

homayoon k2

کاربر سایت
callofduty2015.jpg

به تازگی در amazon باکس آرت مربوط به بازی Call of Duty: World At War II لیک شده است که حدسیات براین است که نسخه 2015 این سری می باشد و طبیعتا توسط Treyarch در حال ساخت است و در ضمن برطبق سیاست جدید اکتیویژن 2015 نوبت انتشار بازی این استدیو می باشد.
این در حالی است که هنوز Sledgehammer Games در حال ساخت Advanced Warfare می باشد که به نظر بازی زیبایی می باشد. والبته این بر طبق رویه اکتیویژن نیست در حالی که هنوز بازی قبلی منتشر نشده اطلاعاتی از شماره بعدی به بیرون درز کند.بنابراین احتمال فیک بودن این مسئله نیز زیاد می باشد اما این که نسخه 2015 توسط
Treyarch در حال ساخت است برطبق سیاست جدید 3 ساله اکتیویژن چیزی ثابت شده است.
به هر حال اگر Treyarch در حال ساخت این بازی باشد به نظر می رسد که رونمایی از بازی ای که قرار است در نیمه چارم 2015 منتشر شود مقداری زود است.
نظر شما چیست آیا World At War II در حال ساخت است؟

Call of Duty: World At War 2 Xbox One box-art appears: Is Treyarch really working on a sequel? -- PlayStation Universe

آخرین ویرایش:
این دوستمون قبلا چند بار گفته که چون با Xbox One کامنت میزاره، واسه همین نمی تونه فارسی بنویسه. فینگلیش هم بنویسه که بن میشه، پس مجبوره این مدلی بنویسه! :دی

پ.ن: شرمنده بابت off topic :دی
گوگولی مگولی چه آواتار نازی داری!!!

این بچه ها چقدر به شایعه علاقه دارن:d

نــه!
هرکار میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم و دوباره به این سری لعنتی اعتماد کنم...
انگار از چندماه قبل از عرضه هر نسخه تلاش میکنن بازی رو دو سه برابر بهتر از اصلش تبلیغ کنن!

از خواب پریدی؟
:d

بازیه خوبیه که فقط پیشرفتش زیاد نیست حالا کامل بریم تو نسل هشت خوبتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or