باندل Uncharted 4 PS4 معرفی شد

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
امروز سونی در Playstation blog خبر از عرضه باندل جدیدی برای کنسول PS4 به مناسبت عرضه Uncharted 4 داد.

این باندل شامل یک PS4 500GB به رنگ آبی خاکستری با طرح Nathan Drake و کنترلر Dual Shock 4 همرنگ با کنسول و همچنین نسخه فیزیکی بازی Uncharted 4 :A theif's end خواهد بود

5etf0l5l3juykwjq251w.jpg

این باندل در تاریخ April 26 در امریکای شمالی با قیمت 400 دلار امریکا و در کانادا با قیمت 500 دلار کانادا عرضه خواهد شد.

mm5mqzts9909k1pzksl0.jpg

همچنین Dual shock 4 به صورت جداگانه ماه آینده با قیمت 65 دلار امریکا قابل دسترس خواهد بود.

d6r6dyfwfirrgsom7sdx.jpg

همچنین هدست گلدی که در تصویر مشاهده میکنید در اوایل March با قیمت 100 دلار امریکا عرضه خواهد شد.

خوب مگه این چیه؟:دی چه نکته خاصی داره؟ مایکروسافت آپولو هوا کرده؟:دی اینم صرفا رنگ بندی و چهارتا خط و خطوطه دیگه. شایدم اینم قضیه اکوسیستمه، درک و دریافتش نیاز به چشم بصیرت و چاکراهای باز و سایر موارد ماورالطبیعه داره. :دی
طرحه این باندل رسما کار 10 دقیقست، من خودم نوبم، ولی به نظرم اول سیاه سفید می کنی، بعد با Color Curve میای یکم دست کاریش می کنی بعد هم رنگش می کنی.
ولی اون طرحه X1 حداقل 5 برابر این زمان برده:دی

خوب مگه این چیه؟:دی چه نکته خاصی داره؟ مایکروسافت آپولو هوا کرده؟:دی اینم صرفا رنگ بندی و چهارتا خط و خطوطه دیگه. شایدم اینم قضیه اکوسیستمه، درک و دریافتش نیاز به چشم بصیرت و چاکراهای باز و سایر موارد ماورالطبیعه داره. :دی
ماکان بیا قبول کنیم که باندل برای یه عنوانی مثل آنچارتد 4 واقعا ساده و به دور از هیچ خلاقیته. همون آرت و وال پیپر بازی رو برداشتن به صورت نگاتیف انداختن روی یه زمینه آبی رنگ. هیچ چیز خاصی نداره. کلا از قدیم الایام سونی تو زدن باندل ضعیف بوده و مایکروسافت تو این بخش یکه تاز بوده. حالا چه چهارتا خط و خطوط باشه چه نباشه، زیبایی و یه طرح مدرنیته رو بهمون القا میکنه. طراحی و هنر هم از همین خط و خطوط های ساده بوجود میاد، اما باید بدونی چطوری استفاده کنی. قبلا باندل های خیلی خوشگلی داشتیم روی PS4 که از نمونه هاش میشه به Taken King و MGS V و Batman و Star Wars اشاره کرد.

کاش باندل یه بازی دیگه بود ببینم باز ملت میومدن غش و ضعف برن واسش!! :دی کاملا معمولیه...

به بازیش ربطی نداره. من از رنگ و طرحش خوشم اومد. فقط خواستم روشن کنم قضیه رو. بجای نیتن عکس دیگو کاستا هم میزدن اونجا باز من طرح و رنگشو دوست دارم :دی

موندم چطور یه نفر میتونه یه نفر خودش رو بزاره جای یه نفر دیگه و علایقش رو تشخیص بده

یعنی چون من خوشم نیومده .. بقیه هم قطعا خوششون نیومده و فقط چون باندل انچارتده دارن دروغ میگن ... ؟

این چه مدلشه ... تا حالا ندیدم ملت اینجا به سلایق هم احترام بزارن ..فقط دنبال سوژه برای ترول میگردن.

خوب یکم باندل ساختن برای آنچارتد سخته چون بازی نه لوگو خاصی داره نه مشخصه خاصی که این کارو برای طراحی سخت میکنه

رنگ کنسول همون رنگ تی شرت نیتن هست توی بازی...

رنگش شیک و مجلسی نیست
پس شانس آوردیم از این پیرهنای سالیوان نمیپوشه:دی

- - -ویرایش - - -

رنگ کنسول همون رنگ تی شرت نیتن هست توی بازی...

رنگش شیک و مجلسی نیست
پس شانس آوردیم از این پیرهنای سالیوان نمیپوشه:دی

منکه از خدامه داشته باشمش. بالاخره باندله PS4 اونم آنچارتد =p~ ولی به نظرم این بهترین چیزی نبود که میشد طراحی کرد.
الانم قشنگه. با سلیقه خیلی ها جور در میاد اما نمیدونم چرا فکر میکنم بهتر ازین هم میشد
خیلی مشتاقم بدونم باندل بازیای ژاپنیش مثل FF چطور در میاد. کاش پرسونا هم یدونه داشته باشه

حالا خارج از بحث زیبایی این باندل که بنا به سلایق مختلف تفاوت داره به نظر من زیباترین باندل روی کنسول ها xbox 360 halo 4 bundle بود
من با این که کنسول نسل قبلیه ولی هنوزم وسوسه میشم بخرمش:|
Halo-4-XBOx-360-console.jpg

Halo-4-Xbox-360-console-controller-bundle-3.jpg

من زیاد فن انچارتد نیستم ولی خوشم اومد، بعد به قول یکی از دوستان باید از نزدیک دید یا عکس با کیفیت. البته ممکنه خیلیا از این رنگ و کلا رنگهای تیره خوششون نیاد، سلیقه ایه دیگه.
یادمه باندل MGS4 هم رنگ سبز لجنی بود که باز قشنگ بود به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or