باندل Titanfall :اولین اقدام مایکروسافت برای کاهش قیمت XBOX ONE در 28 فوریه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
شرکت مایکرو سافت در 28 فوریه نسخه ویژه ای از کنسول XBOX ONE را عرضه میکند که باندل Titanfall می باشد
jpg
محتویات این باندل شامل کنسول ، کینکت ، هدست ، دسته استاندارد ، یک ماه اکانت لایو گلد و نسخه دیجیتالی Titanfall خواهد بود.

قیمت کنسول در انگلستان 399.99 پوند اعلام شده است

فروش آمازون و گیم استاپ
499.99 دلار
منبع

آخرین ویرایش:
خوب دیگه خرید نسخه ی استانداردش که 100 درصد شده بود واسم , خرید این باندل در صورتی که خارج از UK هم باشه و محدود به UK نشه , بالای 100 درصد:d شد واسم

لول، نمی دونستم کاهش قیمت کنسول باید باعث ناراحتی ـم بشه :)) اونی که خریده بعد دیده 3 ماه بعد قیمتش کم شده خب شاید ناراحت بشه ولی من هنوز نخریدم و صبر می کنم بلکه بازم کاهش قیمت بخوره :دی جدی یه عده فکر میکنن مثلا من (ما) سهامدار عمده مایکروسافت هستم (هستیم) و هر چی کنسول گرون تره باشه واسم (واسمون) بهتره! گور بابای مایکروسافت اصلا، یه قیمت خوب بزاره بلکه بشه کنسولش رو خرید :دی
نه با حرفتون موافقم و اون پست بره این بود:
" دلیل ناراحتی یه عده رو نمی تونم درک کنم"

به نظر من تایتان آنچنان بازی ویژه ای نیست که بخواد بخاطرش یه باندل اختصاصی تولید بشه و فقط یه بهانه برای مایکروسافت هست که خودش رو بتونه از زیر این همه فشاری که توی شروع نسل داره بهش وارد میشه آزاد کنه

ای کاش مایکروسافت به جای اینکارها میومد اون کینکت مسخره رو از روی این کنسول حذف میکرد.

مثل اینکه قیمت ONE کم شده در uk الان Vg247 میخوندم مثل اینکه نویسنده این خبر خیلی ناراحت شده از این کم کردن قیمت نمیدونم اتفاقا به نظرم کار خوبی کرده الان قیمت کم کرده یه بازی مجانی هم میده .:| به قول یکی از کامنت ها به ما چه که یه عده زودتر خریدن .:d

Xbox One UK price cut is a middle finger to early adopters

Xbox One UK price cut is a middle finger to early adopters | VG247

تحویل بگیر: یه عده فن چشمشونو بستن!بره خودتون میگم چون واقعا خیلی زور داره.....
در کل برید 10 تا xone بگیرید به من ربطی نداره ولی کل جهان از این خبر عصبانی شدن(مسلما منظورم از جهان اون کسایین که xone خریده بودن)بازم شما طرفداری میکنین!

چشمشون کور دندشون هم نرم می خواستن نرن عین عقده ای ها روز اول بخرن. :دی

لول، نمی دونستم کاهش قیمت کنسول باید باعث ناراحتی ـم بشه :)) اونی که خریده بعد دیده 3 ماه بعد قیمتش کم شده خب شاید ناراحت بشه ولی من هنوز نخریدم و صبر می کنم بلکه بازم کاهش قیمت بخوره :دی جدی یه عده فکر میکنن مثلا من (ما) سهامدار عمده مایکروسافت هستم (هستیم) و هر چی کنسول گرون تره باشه واسم (واسمون) بهتره! گور بابای مایکروسافت اصلا، یه قیمت خوب بزاره بلکه بشه کنسولش رو خرید :دی

والا همینو بگو.
پ.ن: من تازه خبرنگار شده بودم، به همین شیوه بهم نگارش رو محمد یاد داد :دی

- - -ویرایش - - -

به نظر من تایتان آنچنان بازی ویژه ای نیست که بخواد بخاطرش یه باندل اختصاصی تولید بشه و فقط یه بهانه برای مایکروسافت هست که خودش رو بتونه از زیر این همه فشاری که توی شروع نسل داره بهش وارد میشه آزاد کنه

ای کاش مایکروسافت به جای اینکارها میومد اون کینکت مسخره رو از روی این کنسول حذف میکرد.

شیوه جدید ترول تایتان فال :دی

Titanfall هر آشغالی هم باشه اینقدر می فروشه که EA و Respawn همین دو ماه دیگه نسخه بعدیش رو هم تایید کنن :دی با وجود فروش نه چندان عالی X1 توی UK الان Titanfall تو Amazon UK پرفروش ترین بازی نسل بعد چارت هست (کلا بین فروش و Pre-order) و کلا هم سوم هست تو لیست (کنسول و بازی و وسایل جانبی). به نظرم قبل از کامنت دادن یه کم تحقیقات کنیم خیلی بد نباشه :-/

این کاهش قیمت فقط برای انگلستان نیست و الان آمازون و گیم استاپ هم این باندل رو با قیمت 499.99 دلار آماده فروش کرده اند

تایتانفال انچنان بازی ویزه ای نیست/:):|:-o:blink:
یه نیگا به تعدا جایزه هاش preview هاش و باز خورد بتاش بندازید بد نیست درسته بازی واسه پلتفرمای سونی نمیاد اما فعلا مهم ترین بازی نسل بعده این فکت کامل و غیر قابل انکاره

Titanfall هر آشغالی هم باشه اینقدر می فروشه که EA و Respawn همین دو ماه دیگه نسخه بعدیش رو هم تایید کنن :دی با وجود فروش نه چندان عالی X1 توی UK الان Titanfall تو Amazon UK پرفروش ترین بازی نسل بعد چارت هست (کلا بین فروش و Pre-order) و کلا هم سوم هست تو لیست (کنسول و بازی و وسایل جانبی). به نظرم قبل از کامنت دادن یه کم تحقیقات کنیم خیلی بد نباشه :-/

فروش بازی چه ربطی به فروش باندل داره. حالا بازی هم پرفروشترین باشه . این که دلیل نمیشه این باندل فروشش عالی باشه.

در ضمن از قدیم گفتن در نبود گوشت چغندر هم سالاره. وقتی بازی انحصاری درست حسابی واسه نسل بعد توی بازار نباشه این تایتان باید هم پرفروش‌ترین باشه دیگه :d

فروش بازی چه ربطی به فروش باندل داره. حالا بازی هم پرفروشترین باشه . این که دلیل نمیشه این باندل فروشش عالی باشه.
وقتی بازی پرفروش بشه و به صورت مجانی با یک کنسول باندل بشه مسلما فروش کنسول رو هم بالا میبره 8-|
در ضمن از قدیم گفتن در نبود گوشت چغندر هم سالاره. وقتی بازی انحصاری درست حسابی واسه نسل بعد توی بازار نباشه این تایتان باید هم پرفروش‌ترین باشه دیگه :d
یکی یه Gif خوشگل برسونه
84.gif
:دی

وقتی بازی پرفروش بشه و به صورت مجانی با یک کنسول باندل بشه مسلما فروش کنسول رو هم بالا میبره 8-|

یکی یه Gif خوشگل برسونه
84.gif
:دی
متاسفانه هیچ گیفی نمیتونه پاسخگوی مناسبی برای پست نریبازی جان باشه :d
ولی جدا اگه تایتانفال الان انحصاری سونی بود شرایطش چه جوری میشد:-/

به نظر من تایتان آنچنان بازی ویژه ای نیست
وقتی بازی انحصاری درست حسابی واسه نسل بعد توی بازار نباشه این تایتان باید هم پرفروش‌ترین باشه دیگه

17119084326436019017.png

جمع کنید بابا.... 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or