باندل Titanfall :اولین اقدام مایکروسافت برای کاهش قیمت XBOX ONE در 28 فوریه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
شرکت مایکرو سافت در 28 فوریه نسخه ویژه ای از کنسول XBOX ONE را عرضه میکند که باندل Titanfall می باشد
jpg
محتویات این باندل شامل کنسول ، کینکت ، هدست ، دسته استاندارد ، یک ماه اکانت لایو گلد و نسخه دیجیتالی Titanfall خواهد بود.

قیمت کنسول در انگلستان 399.99 پوند اعلام شده است

فروش آمازون و گیم استاپ
499.99 دلار
منبع

آخرین ویرایش:
حالا چرا همش دیجیتالی؟ خب فیزیکی شو بزارید...
برنامه ی فروش ویژه ی بعدی مایکروسافت : کنسول ، کینکت ، هدست ، دسته استاندارد ، یک ماه اکانت لایو گلد ، نسخه دیجیتالی Titanfall ، یک دستگاه آپارتمان مبله در منهتن ، یک دستگاه فورد موستانگ 2013 و ... قیمت 399 دلار (تورو خدا بخرید:|)

کاهش قیمت رسمی در UK بعد از فقط 94 روز نشان دهنده ی موفقیت چشمگیر است ... :)

اقا میگم یه مدت شایعه شده بود که میخوان بدون درایو یزنن این از اونا که نیست؟؟ها؟؟

کاشکی میشد کینکت رو هم حذف کنن هر کس دوست داشته باشه خوب جداگونه میخره

مهم اینه که این حرکت تخفیف و کاهش قیمت رو مایکرو شروع بکنه، عقب افتادن توی آمار فروش توی ماههای آینده هم میتونه مسئولای مایکرو رو به این خودباوری برسونه که کنسولشون بیشتر از این حرفا جای تخفیف داره

اگر پول داشتم حتما این باندل میخریدم اما انصافا قیمت XBOX ONE هم بالا هستش و توی ایران اگر بخوایم بگیریم با مخلفات کناریش حدود 2500 در میاد و حداقل برای من که میخوام فقط Titanfall برم ارزش نداره و مجبورم این بازی روی PC تجربه کنم .

قیمت گذاری مایکروسافت هم خوبه و از اونجایی که بازار بریتانیا از دست دادن با این باندل میتونن دوباره در انگلیس از PS4 پیشی بگیرن . ماه اینده باندل Infamous کنسول PS4 هم میاد و نبرد این دو بازی میتونه جالب باشه

متای این 2 بازی هم اینطور پیشبینی میکنم :دی

تایتان فال : 86 تا 89

اینفیمس : 80 تا 83

بهترین خبربودبرای من فقط درصورتی که : این فروشنده های خوش انصاف قیمت روبالا نمیزدن

پ ن : بازم خبرخوب ازمایکرو اومد دوستان بدبرداشت کردن بعدچند روزخبرمیاد سونی باندل Infamous چهارصددلاری داده همینا میان تعریف میکنن

گویا این کاهش قیمت تنها برای UK هستش!

Xbox One price cut "not planned" for territories outside the UK

برنامه ی فروش ویژه ی بعدی مایکروسافت : کنسول ، کینکت ، هدست ، دسته استاندارد ، یک ماه اکانت لایو گلد ، نسخه دیجیتالی Titanfall ، یک دستگاه آپارتمان مبله در منهتن ، یک دستگاه فورد موستانگ 2013 و ... قیمت 399 دلار (تورو خدا بخرید:|)
کاهش قیمت رسمی در UK بعد از فقط 94 روز نشان دهنده ی موفقیت چشمگیر است ... :)
حالا گریه که نداره :-/ خیلی ها از این خبر خوشحال میشن، ولی دلیل ناراحتی یه عده رو نمی تونم درک کنم :دی

حالا گریه که نداره :-/ خیلی ها از این خبر خوشحال میشن، ولی دلیل ناراحتی یه عده رو نمی تونم درک کنم :دی
تحویل بگیر: یه عده فن چشمشونو بستن!بره خودتون میگم چون واقعا خیلی زور داره.....
در کل برید 10 تا xone بگیرید به من ربطی نداره ولی کل جهان از این خبر عصبانی شدن(مسلما منظورم از جهان اون کسایین که xone خریده بودن)بازم شما طرفداری میکنین!

آخرین ویرایش:
یه عده فن چشمشونو بستن!بره خودتون میگم چون واقعا خیلی زور داره.....
xone یه سری وبی داره ولی بره کنسول بازی:
لول، نمی دونستم کاهش قیمت کنسول باید باعث ناراحتی ـم بشه :)) اونی که خریده بعد دیده 3 ماه بعد قیمتش کم شده خب شاید ناراحت بشه ولی من هنوز نخریدم و صبر می کنم بلکه بازم کاهش قیمت بخوره :دی جدی یه عده فکر میکنن مثلا من (ما) سهامدار عمده مایکروسافت هستم (هستیم) و هر چی کنسول گرون تره باشه واسم (واسمون) بهتره! گور بابای مایکروسافت اصلا، یه قیمت خوب بزاره بلکه بشه کنسولش رو خرید :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or