Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Oct 5, 2009 #1 اینو میبینید !؟ :biggrin1: این پک که دارای بازی NFS : SHIFT و هارد 250 گیگابایت میباشد عرضه خواهد شد . :biggrin1: منبع آخرین ویرایش: Oct 5, 2009
اینو میبینید !؟ :biggrin1: این پک که دارای بازی NFS : SHIFT و هارد 250 گیگابایت میباشد عرضه خواهد شد . :biggrin1: منبع
Desert-Eagle کاربر سایت Oct 5, 2009 #3 بي كارنا!:biggrin1: خيلي طرفدار داره شيفت باندلش رو هم ميدن بيرون! اگر ميگفتن باندل GT5 بسي خوشحال ميشديم!:biggrin1:
بي كارنا!:biggrin1: خيلي طرفدار داره شيفت باندلش رو هم ميدن بيرون! اگر ميگفتن باندل GT5 بسي خوشحال ميشديم!:biggrin1:
Skuul کاربر سایت Oct 5, 2009 #4 نوشته شده توسط Desert-Eagle: بي كارنا!:biggrin1: خيلي طرفدار داره شيفت باندلش رو هم ميدن بيرون! اگر ميگفتن باندل GT5 بسي خوشحال ميشديم!:biggrin1: بیشتر... قبلا گفته بودند فکر کنم ماکان هم خبرشو گذاشت که باندل GT5 در کار هست(کی بود ندونه!:d) NFS:shift خیلی فروش خوبی داشته چرا باندل نشه:d
نوشته شده توسط Desert-Eagle: بي كارنا!:biggrin1: خيلي طرفدار داره شيفت باندلش رو هم ميدن بيرون! اگر ميگفتن باندل GT5 بسي خوشحال ميشديم!:biggrin1: بیشتر... قبلا گفته بودند فکر کنم ماکان هم خبرشو گذاشت که باندل GT5 در کار هست(کی بود ندونه!:d) NFS:shift خیلی فروش خوبی داشته چرا باندل نشه:d
AYARAN کاربر سایت Oct 5, 2009 #5 سونی هم یاد گرفته . تا میخواد یه باری رو مثل خر بفروشه باندلشو میده بیرون :cheesygri
yegane کاربر سایت Oct 5, 2009 #6 احتمالا شایعه هست We’ll leave emails with Sony and EA to confirm this if possible بیشتر...
S1NA کاربر سایت Oct 5, 2009 #9 پلی 3 اينقدر بازی خوب و استثنائی داره واسه باندل کردن که فکر کنم شيفت که مولتی پلتفورمه اصلاً به حساب نياد ....... به نظرم احتمال فيک بودنش زياده
پلی 3 اينقدر بازی خوب و استثنائی داره واسه باندل کردن که فکر کنم شيفت که مولتی پلتفورمه اصلاً به حساب نياد ....... به نظرم احتمال فيک بودنش زياده